9. Bölüm KÜÇÜK YILDIZ

4.6K 278 29
                                    

İyi okumalar.Umarım beğenirsiniz.


-Kalbin kime aitse ,bedenin de ona aittir  _Ejder Ateş_


Yeni yeni gün ağarırken gerinerek yataktan kalktım.Bulanık gözlerimi ovuşturarak netleştirirken etrafa bakındım.Ejder kalkmış olmalıydı.Paytak adımlarla banyoya gireceğim sırada kapı benden önce açıldı ve karşıma altında eşofman ve üzeri ıslak bir şekilde Ejder çıktı.Sanırım yeni banyo yapmıştı.Gözlerim çıplak vücuduna kaydığında yutkundum.Pürüzsüz ve esmer teni ona çok hava katıyordu.Gözlerimi kaçırmak istesem de kaçıramamın etkisi ile ellerim istemsizce karın kaslarına gittiğinde kafamı kaldırarak gözlerine baktım.

Kafasını yana eğmiş çarpık bir gülüşle bana bakıyordu.Yutkunarak gözlerine bakmaya devam ettiğimde ellerimi tutarak ittirdi.

''Ne yapıyorsun kızım?İstersen eşofmanı da çıkarayım rahat rahat izle.'' 

''Ne ?'' Dedim anlamayarak.Şaka mı yapıyordu?Beni yavaşça kenara ittirdi.

''Meczup musun kızım çekilsene.'' Beni ittirerek odaya girdiğinde banyoya girip elimi yüzümü yıkayıp aşağı indim.Odama girdiğimde dolabı açıp üzerime bluz ve etek giydim.

Odama girdiğimde dolabı açıp üzerime bluz ve etek giydim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Aşağı indiğimde kahvaltıyı hazırlamaya başladım.Az sonra Ejder üzerine siyah kazak giymiş altına ise kot bir pantolon giymişti.Kahvaltıyı bitirip bulaşıkları topladım ve televizyondan film açıp izlemeye başladım.O sırada yanıma Ejder geldi ve her zaman yaptığı koltuğa yayılarak oturdu ve ayaklarını dizime attı.Yüzümü buruşturarak ayaklarını ittirdim. Ayakları buz gibiydi ve ben başkasının ayağının tenime değmesinden nefret ederdim. Tekrar dizime koyduğunda pantolonundan tutarak ittirdim.

''Şu ayaklarını çek üstümden .''Dedim iğrenerek.Kaşlarını çatmış,eğlenen yüz ifadesiyle bana bakıyordu.Elinde tuttuğu çakmağı sehpaya bırakıp cebinden sigara paketini çıkardı. Hızla sehpaya uzanıp uzanıp çakmağı elime aldım.Gözlerini devirerek toparlanıp üzerime eğildi.Yüzümde korkuyla hafif bir gülümseme oluşurken çakmağı titreyen elimle ona uzattım.

Yüzüme eğlenen bir ifade ile bakıp başını dizime koyup sigarasını yakıp içmeye başladı. Dumanı soludukça artık alışmaya başladığımı hissettim.Kalkmak istediğimde başını daha da bastırıp beni engelledi.Ellerim istemsizce saçlarına gitti.Yumuşak saçları parmaklarıma değdiğinde gülümsedim.Aynı anda gözleri kapandı ve içine çektiği sigarasını dudaklarından bıraktı.Parmaklarım kirpiklerine gitti.Çarpık bir gülümseme ile sigarasını tekrar içine çekti.

Ellerim yavaşça kayıp eline ulaştı ve ve sigarayı tek hamlede alıp avucuma hapsettim. Kumlar Ejderin yüzüne akarken büyük bir küfür ile beni aniden altına aldı.Eteğimin dekolte yerleri açılıp yanlara düştüğünde bacaklarım sere serpe gözlerine serildi.Üzerime eğildi,bir eli belime diğer eli bacağıma tutundu.Nefesi yüzümü yalarken konuşmaya başladı.

İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin