Capitolul: 1 - Şocul anafilactic. Partea: I

4.4K 184 19
                                    



                                                          Capitolul: 1 - Şocul anafilactic. Partea: I




      Nicio furtună nu durează o veşnicie! Fie ea cat de tumultoasă, în cele din urmă soarele puternic va izbăvi și își va face simţită prezenţa pe bolta cerului. La fel se întâmplase şi acum, era ora dimineţii iar soarele se ridica măreț dinspre munţi stâncoși. Razele lui calde luminau  copacii înverziți evaporând ultimii stropi de apă de pe frunzele lor firave în mireasma dimineţii.


      Nu doar oamenii munceau de dimineaţă, şi albinele o făceau. Ghidate de parfumul florilor și de nectarul lor dulce, lucrătoarele adunau polen din zori, făcându-i pe plac reginei.  Una dintre ele,  hipnotizata parcă fiind de mirosul parfumat al unui mesteacăn bătrân zburase clătinându-se spre el, zumzăind puternic.


      Copacul alb, pătat parcă cu câteva pete negricioase ca un dalmațian, sclipea în lumina soarelui de dimineața. El umbrea o casă în stil vechi care nu părea în cea mai bună condiţie a ei. Odată vopsită lustruind în alb, casa avea acum o culoare pală scorojită.


      Albinuţa harnică se aşeză cu picioruşele ei firave pe frunzele mesteacănului bătrân încă puţin ud, adulmecându-i mirosul natural al lemnului ud. Dar mesteacănul nu era singurul bătrân din zonă, la aproximativ cinci metri de crengile subţirele ale copacului se vedea de pe fereastră, un moş sclifosit care stătea pe un fotoliu gălbejit, stătea cu ochii bulbucaţi, bătând cu pumnii în telecomanda televizorului.  Timpul își pusese amprenta asupra lui. Ridurile formau şanţuri groase în obraji lui.


      Deşi majoritatea oamenilor își începeau dimineaţa cu o ceașcă de cafea sau cu un ceai fierbinte moșul avea în dreapta lui, pe o măsuța din lemn, o doză de bere. De obicei bea un păhărel de whisky, dar acum încerca să se lase de băutura. Nu reuşise mare lucru, ci doar sa-și schimbe băutura. Tot schimbând canelele de la televizor, o emisiunea îi atrase atenția.


Iar următorii noștri doi concurenți vor încerca să o cucerească pe frumoasa Amanda Courtney.

Aplauze vă rog, sa intre concurenții!

Hei! cum te numești ?

 Austin Hale, haha.

Iar acum ne vom îndrepta, către fermecătorul:

Josh Christopher, mulțumesc!

 Haha, din cate știu eu, voi doi sunteți prieteni foarte buni.

 Da, suntem.

 Incredibil, stimați telespectatori! După cum bine știți, doar unul dintre voi, va  ieși la o întâlnire cu frumoasa Amanda Courtney. Veți lăsa voi prietenia, deoparte în aceasta competiție?

Ce putem spune, fie ca cel mai bun sa câștige, haha.

Va reuși vreo unul s-o cucerească pe Amanda? Sunt ei pregătiți să lase prietenia pentru fata viselor lor?

Răspunsul îl veți afla după  o scurta pauza de publicitate, rămâneți aproape!


Umbrele trecutului: AsasinulOù les histoires vivent. Découvrez maintenant