10.Bölüm KİTAP

4.6K 267 47
                                    

Ejderi sevenler var mı acaba? Aman neyse buyurun okuyun.Bu bölüm biraz farklı olacak.


''Ölüm değil belki ama çaresizlik bitirecek beni...'' _EJDER ATEŞ_


YAZARDAN

Güneş yeni doğuyordu.Ejder ve Ebru bir birilerine sarılmış bir vaziyette uyuyorlardı.Ejder  yüz üstü yatmış,Ebru ise onun sırtına sarılmış bir vaziyetteydi.Ebru ne kadar çekinse de artık alışıyordu Ejdere.Onun yanında kalbi hızlı atıyor ve kendini kontrol edemiyordu.Ejder de farklı değildi.Daha önce ne kadar güzel kadın gelirse gelsin bu onun için bir ilkti.Çünkü gelen 23 yaşında bir kız çocuğuydu.Ejder onun yanında elinde olmadan heyecanlanıyordu.

Daha önce hep kadın gelmişti .Yaşları otuzu geçmişti.Aşkta deneyimi olan insanlardı onlar.Ama şimdi kollarında ufacık bir kız çocuğu vardı.Yaşı her ne kadar 23 gösterse de daha küçük görünüyordu.Zaten yeterince zayıftı.Dudaklarına sürdüğü vanilyalı kremin tadını beğenmişti Ejder.Onunla ilk öpüştüğünde onunla birlikte olmak istedi.Ama o henüz hazır değildi.Zaten yeterince korkuyordu.Zamanı gelince kendi alıştıracaktı Ejder.Ona alıştığını hissediyordu.Elini tutmasına ,gözlerine bakmasına ya da gülümsemesine alışmıştı.

Gözlerini kırpıştırarak açan Ebru çıplak ,sert aynı zamanda yumuşak bir şeyin üzerinde uyuduğunu fark etti.Kafasını kaldırıp uyuduğu yere bakınca yutkundu.Ejderin üzerine çıkmış yatakta hiç yer yokmuş gibi onunla yapışık bir şekilde uyumuştu.Dudaklarını kemirerek saçlarına baktı.Uyurken topladığını hatırlıyordu oysaki.Şimdi ise saçları Ejderin sırtına yayılmış vaziyetteydi.

Kalkmak istediğinde kolunun birini Ejderin sıkı sıkıya tuttuğunu fark etti.Lanet olsun diye geçirdi içinden.Kendini yana atsa kolu kırılabilirdi.Düzenli nefeslerinden Ejderin uyuduğunu anlayarak kolunu yavaşça çekmeye çalıştı ama birden Ejder homurdanıp kolunu daha çok çekmesiyle sırtına tekrar yapıştı.Yanağı sızlamaya başladığında yüzünü buruşturarak kaşlarını çattı.Tekrar çekmek istediğinde Ejder sinirle birden kalkıp onu altına aldı ve yüzünü boynuna gömerek tekrar uyumaya başladı.

Şimdi durum daha fenaydı.Ebru sadece şaşkınlıktan bir an ne yapacağını şaşırdı.Şimdi onun altında ve kolları belinde mengene gibi sarılıydı.Kaçacak bir yeri kalmamıştı ve daha kötüsü tüm uykusu kaçmıştı.Öylece görebildiği tek yere bakıyordu.Burnuna Ejderin kokusu dolarken gülümseyip gözlerini kapattı.Yüzük olan elleri bir birilerini tutuyordu.Ebru burnunu Ejderin boyununu görebildiği kadarıyla yaslayıp kokladı.Uyuşturucu veya çok özel yapılmış bir kokuydu.

Burnunu boynuna sürttüğünde tamamen istem dışı oluyordu her şey. Belindeki eller sıklaştı ve boynundaki nefes hızlandı.Ebru ne yaptığını bilmeden küçük bir öpücük kondurduğunda çoktan elleri Ejderin saçlarındaydı.Ejder yavaşça kafasını kaldırıp şaşkınca ve uykulu gözlerle Ebruya baktı.Yüzüne çarpık bir gülümseme yerleştirdi.

''Hayırdır? Ne yapıyorsun?'' dedi uykudan yeni uyandığı için boğuk bir sesle.Ebru Ejderin gözlerine bakıp gülümsedi.Kendini kaybetmiş gibi hissediyordu.''Ne yapıyormuşum?'' Dedi oyun oynayan bir sesle.Kendisinde değildi çünkü asla böyle bir şeyi yapmazdı.Ejder küçük bir kahkaha attı.Tek kaşı kalkarken burnunu burnuna sürttü.Dudaklarına inip küçük ama tutkulu bir öpücük bıraktı.Geri çekildiğinde Ebrunun gözleri çoktan kapanmıştı.Hoşuna gidiyordu Ebrunu bu halleri.Ebru gözlerini açtığında kendine geldi.

''Sabahları kendinde değilsin sen? Uyumadan önce bir şey falan içmiyorsun değil mi?'' Dedi Ejder eğlenen bir sesle.Ebru ağlamaklı bir ifadeyle Ejdere baktı.Birden canı ağlamak istemişti.Uzun süre oldu dedi kendi kendine.Arada böyle bir hisse kapılır canı çok ağlamak istediğinde bir film açar izlerdi.Sabaha kadar ağlar sonra okula şiş gözlerle gidince film izledim derdi.Birden çenesi titremeye başlayınca Ejderin kaşları çatıldı.Kafasını geri çekti.

İKİ DÜNYA ARASINDA - EJDERİN YUVASI-Where stories live. Discover now