Capitolul 58

289 15 4
                                    

Au trecut aproximativ doi ani de cand Harry a plecat si m-a lasat pe mine si pe Bonnie de unele singure. Totusi... Il avem pe Vlad, Perrie si Niall. De restul nu pot sa zic ca m-am distanțat neaparat dar nu mai stam asa mult impteuna ca inainte. In acesti doi ani s-au schimbat foarte multe. Asa m-am schimbat si eu si am de gand sa imi cresc fiica intr-un fel exemplar. Da... Va simti lipsa tatalui sau, dar nu am ce sa fac. Eu am trecut peste chestia cu Harry... Mai mult sau mai putin. Cand ma uit la Bonnie parca imi dau lacrimile. Seamana mult cu tatal ei. Are parul cret si saten, ochii mari și de un verde smarald. Nasul mic si frumos, pielea deschisa la culoare si buzele bline si rozalii.

Vlad este acasa. Nu m-am mutat. Casa asta a ramas a mea si nu am schimbat nimic la ea. Nu am aruncat nimic din lucrurile lui Harry. Ba chiar am avut grijă de ele in caz ca poate se va intoarce... Desi speranța asta a murit de mult. Macar Bonnie o sa aibe niste amintiri de la tatal ei.. Si eu la fel...

>>> >>> >>> >>>

L-am lasat pe Vlad acasa si am plecat cu Bonnie la magazinul din apropierea casei. Imi place sa ies cu fetita mea, este superba, nici eu nu am prea îmbătrânit. Bonnie este extrem de deșteaptă si pentru vârsta ei, adica 2 ani stie destule.

Ma plimb prin magazin pentru a cumpara diverse alimente si ma opresc la standul cu ciocolata. Bonnie se uită insistent la o ciocolata cu cafea, preferata mea si a lui Harry, sau era preferata lui. Acum nu stiu daca si-a mai schimbat gusturile.
- Mami... Putem sa o luam? Ma intreaba Bonnie. Nu ziceai ca lui tati ii place ciocolata?
- Iubito... Nu ai voie sa mănânci ciocolata la ora asta...e tarziu. Daca vrei ti-o iau dar nu mănânci in seara asta. Si chiar asa e, e tarziu, e in jur de ora 9 seara.
- Te rog mami... Spune iubita mea...
- Bine, dar nu mult. Spun si o pup pe nas si obraji. Ma întind sa iau ciocolata dar nu reusesc. Este prea sus ca sa pot ajunge. Ma mai chinui putin dar ceva m-a făcut sa ma opresc. O mana s-a atins de a mea si a luat ciocolata.
Ma întorc spre persoana respectivă si cand vad cine este imi pica fata. Nu mai aveam ce sa spun. Cred ca auzise si conversația. Asta e jenant..
- Harry... Reusesc sa spun dupa un moment de tacere..
- Buna Jade. Ma saluta zambind pana la urechi. Pe cine avem noi aici?
- Ea e---vreau sa ii răspund dar Bonnie ma intrerupe.
- Bonnie. Spune singura si ma uit spre ea.
- Buna Bonnie. Eu sunt-- il întrerup pe Harry pentru ca stiam ce vrea sa zica si nu vreau asta. Nu inca. Pana nu clarific situația cu el nu se va intampla. Nu ii va zice ca este tatal ei.
- Este un baiat, mami, un prieten vechi.
- Bine mami. Spune Bonnie încă holbandu-se la tatal ei. Ce e drept.. Daca te uiti la ei e clar. Iti dai seama ca sunt tata si fiica.
Iau carutul si ma duc sper casa de marcat.
- Pa Harry. Spun si nu il mai privesc.
- Jade, te duc pana acasa. E tarziu.
- E ok, nu trebuie.
- Mami, pot sa ma duc la el?
- Cum adica mami?
- Pot sa il iau in brate? Intreaba Bonnie si raman perplexa...
- Da... Poti. Spun si o iau de jos si i-o dau lui Harry.
Harry se pune in fata mea la coada cu Bonnie in brate. După ce termina femeia de pus prosusele pe partea cealalta scot portofelul dar Harry deja platise.
Am bagat portofelul in geanta si am luat-o le Bonnie de la el din brate si am mers la iesire, nu inainte de a lua pungile in mana.
Harry mi le-a luat din mana si le-a carat el. Cand am iesit din magazin stăteam si ne uitam unul la altul. Bonnie a spart tacerea.
- Vrei sa vii la noi?
- Mi-ar placea dar si mami trebuie sa fie de acord.
- Bonnie... Nu știu ce sa zic.
- Te rog mami... E frumos. Amândoi am început sa radem la afirmatia lui Bonnie. Dupa ce s-a mai rugat de mine ceva timp, am acceptat. Harry ne-a dus acasa cu mașina. Aceeasi masina a lui.

>>> >>> >>> >>>
Am ajuns acasa.. Harry a stat puțin in fata ușii, uitându-se in casa. Nu e schimbata. Cred ca il mira.

S-a descaltat si a intrat in sufragerie împreună cu Bonnie. Au început sa se joace. M-am dus sus sa il caut pe Vlad. Trebuia sa ii zic cine e acasa. Cand urc in camera lui nu este. Nu este nicăieri. M-am uitat la telefonul pe care nu l-am verificat de cand am plecat de acasa si am văzut ca mi-a lăsat un mesaj cum ca se duce la o tipa. Ok.. Distracție plăcută. Cobor si stau cu ei puțin, mai mult pentru Bonnie decat pentru Harry. Ce e drept s-a schimbat si el. I-a crescut din nou parul si arata mai matur decat era înainte... Arata la fel de bine. Acum il are prins in coc... Cand mi-am dat seama ca ma holbez la el am plecat in bucătărie.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum