Capitolul 40

497 19 1
                                    

Jade P.O.V

Ma trezesc cu o mare durere de cap. Ma uit in stanga si in drepata sperand ca Harry sa fie in pat dar nici urma de el. Ma tarasc pana langa noptiera si acolo gasesc un bilet si un pahar cu apa iar langa acesta o pastilă micuta si alba. Citesc biletul de la Harry si il las din nou pe noptieră, luând pastila pe care mi-a lasat-o pentru durerile de cap.

Mai stau putin in pat apoi ma ridic si intru in dus. Dupa asta imi usuc parul si il prind intr-o coada de cal. Ma îmbrac in pantamoni de trening scurți si un maieu alb scurt care imi lasa la vedere buricul.

Cobor scările iar in casa nu era absolut nimeni... ciudat. Pun mana pe telefon si il sun pe Harry sa vad unde e, dar nu inainte sa ma uit la ceas. E ora 10:30, unde e? Il apelez si răspunde dupa primul ton.

»»» »»» »»» »»»

Harry este cu baietii, Perrie este plecata din oras cu ceva trebuiri personale iar eu am ramas singura, da... imi place...

Deschid televizorul si dau pe o emisiune pentru a trece mai repede timpul.

Ma plictisesc repede de emisiune asa ca dau pe programul de muzica si in momentul asta se da melodia " Sorry not Sorry " de la Demi Lovato, pe care o iubesc.

Ma ridic de pe canapea si dau mai tare volumul televizorului si incep sa dansez singura pe melodia ritmată. Chiar daca sunt singură tot gasesc o cale de a ma distra. Oricum Harry nu mai sta mult din cate a zis la telefon.

»»» »»» »»» »»»

Stau in bucatarie si mananc o salata de fructe comandată acum 20 de minute si vorbesc cu Perrie. A zis ca vine maine si asta ma bucura. Fara ea prin preajma cand nu e Harry nu prea am ce face... sincer ma gândeam sa ma duc pe pista, nu am mai fost de mult.

Termin salata si ii dau mesaj lui Harry ca ma gaseste la pista si urc in dormitor îmbrăcau-ma cu niste pantaloni gri scurți si rupti și un tricou negru, imi incalt tenesii albi si imi iau telefonul si cheile de la Lamborghini-ul Aventador verde.

Ma urc in masina si ies din garajul subteran apoi merg cu o viteza normală pe strada pana ajung la pista. Acolo erau Mike si Alex. Mike dadea ture cu masina iar Alex repara ceva la una din masinile de aici.

Parchez masina langa cea pe care o repara si ies din ea.

- Hei baieti! Ce faceti? Intreb cand il vad si pe Mike ca parchează masina pe care o conducea langa a mea.
- Noi bine, tu? Ma intreaba Mike.
- Uite bine... am venit sa dau niste ture, nu am mai fost de mult pe aici, de ce e asa gol? Intreb uitându-ma in jur.
- In noaptea asta o sa fie o petrecere destul de mare. Nu stiu daca stiai asta.
- Nu stiam, poate vin si eu.. spun gândindu-ma la programul meu.
- Pai atunci e super. Abia astept petrecerea asta...
- Si eu... in ultimul timp nici nu am prea iesit, ultima data am iesit la petrecere de ziua ta Jade... si inainte mai nimic. Misiuni si misiuni. Mi-as lua concediu dar cand ai genul asta de viata mai greu cu luatul vacantei. Spune Alex si isi da ochii peste cap. Si are dreptate in totalitate, nu ai cum sa iti iei concediu. Nu ai de unde sa stii cand au nevoie de tine aliatii si in cazul nostru prietenii.

Dupa ce am mai stat de vorba putin cu băieții, Alex s-a apucat sa repare masina la care lucra deja si eu cu Mike am dat ture de pista pana cand ne-am plictisit.

Peste cateva ore petrecerea trebuia sa inceapa si am discutat cu baietii sa ne vedem aici. M-am urcat in masina si am plecat spre casa.

Odata ajusa in sufragerie, il observ pe Harry care sta intins cu o cutie de inghetata de ciocolata. Asta sincer imi aduce aminte de noaptea in care am facut dragoste cu inghetata... suna ciudat dar a fost o senzatie excelenta. De fiecare data cand puneam înghețata pe abdomenul lui Harry ca apoi sa o mănânc se topea incet din cauza pielii ce frigea.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum