Capitolul 37

464 22 0
                                    

Harry P.O.V

Ma trezesc pe la ora 8 si ies pe balcon cu un pliculet alb pe care l-am luat din bagaje si o bacnota de 10 dolari din buzunarul unor blugi. Balconul nu era unul comun asa ca nu ma putea vedea nimeni. Asez putin praf pe masuta de cafea si il intind intr-o linie dreapta si subtire. Rulez bine bacnota si o pun la unul din capetele liniei. Imi acopăr nara drapta si cu cea stanga trag praful de pe masa.

Dupa ce l-am tras pe tot, curat masa si pun bancnota din nou in buzunarul blugilor.

Jade inca doarme si nu vreau sa o trezesc asa ca intru la un dus scurt si ma si spal pe cap. Ies din dus si imi imbrac hainele pe care le-am luat la mine pentru drumul spre casa, astea fiind, o pereche de blugi negri si un tricou visiniu. Imi incalt si tenesii visinii si sunt gata. Imi mai dau cu mainile prin par pentru al da putin pe spate si ma duc langa pat.

-Jade iubito, soptesc mangaindu-i parul saten.
- Mhm... mormaie.
- Jade, iubito, trezeste-te... spun si ii sarut tampla.
- Inca 5 minute, mama... reusesc sa inteleg din ceea ce vorbeste ea. Rad in sinea mea si o sarut pe buzele întredeschise.
- Nu sunt mama, iubito, hai trezeste-te. Spun si ea isi deschide ochii. Ma satură si se da jos din pat mergând spre baie.

In timpul in care Jade isi facea dus, eu am comandat ceva de mancare. Peste cam 10 minute, Jade iese doar in lenjeria alba ce ii scotea in evidenta bronzul auriu. Se duce la dulap dar inainte sa ma o las sa se imbrace, ma duc in spatele ei si o înconjor cu bratele. Ii sarut umarul si urc pe gat. Ea isi lasa capul pe spate si imi lasa loc sa ii fac cateva muscaturi. Ii trag pielea gâtului intre dinti si musc usor apoi sugand pielea si la sfarsit dau cu varful limbii peste semn pentru a diminua durerea pe care o va simti peste ceva timp.

Ne facem bagajele si ne ducem la aeroport. Ne urcam in avion si dam mesaje celorlalti ca ne vedem la noi pentru a numara banii ca sa stabilii ce facem cu ei.

»»» »»» »»» »»»

Am ajuns si am intrat intr-o masina care sa ne duca acasa. Abia asteptam sa ma trantesc in pat dupa un dus rece.

Odata ajunsi in fata casei, Jade a deschis usa, am alergat lasand in hol bagajul micut si mergend in baia domnitorului nostru.

Intru in baie si o strig pe Jade venindu-mi o idee mult mai buna decat acel dus.

Am dat drumul rapid la apa care curge in cada si am pus spuma cu miros de ciocolata. Am luat niste lumanari parfumate din camera grabit si le-am asezat prin baie dand drumul la fitil. Am mers in bucatarie unde am gasit-o pe Jade in fata frigiderului căutând ceva de mancat desi eu am strigat-o. Am ras cand s-a uitat la mine cu o fata de copil nevinovat.

Am luat trandafirii care erau pe masa, unii de culoare rosie spre visiniu. Atunci a ramas in ceata.
O sarut soptindu-i la ureche un " ai sa vezi imediat" si am plecat.

Am fugit in baie incepand sa rup petalele trandafirilor si sa le pun in spuma apei din cada si pe jos. Am stins lumina si chiar arata bine. Arata romantic. Am mai facut putina ordine prin baie si acum era perfect. Ceea ce lipsea era vinul.. un vin rosu. M-am dus la bucatarie si am luat un vin si doua pahare.

Mi-am dat tricoul jos si am chemat-o pe Jade in baie care a venit de data asta imediat. Cand a vazut si-a pus mainile la gura si a venit spre mine îmbrățișîndu-ma.

Ne-am dezbracat intrând in cada, in apa calda.

Jade P.O.V

Am intrat in cada si Harry m-a asezat cu spatele pe pieptul lui. Am stat ceva timp asa relaxandu-ma si m-am intors la el.

- Ti-am mai zis ca te iubesc? Il intrep bagandu-mi mainile in parul lui, mangaindu-l si sarautandu-l tandru pe buze.
- Si eu te iubesc! Spune si continua sarutul devenind din ce in ce mai pasional.

Deja simteam ceva tare si mi-am dar seama ca e excitat. Mi-am lăsat buzele pe gâtul lui el dandu-si capul pe spate lasandu-mi loc sa fac muscaturi. In timpul ala mainile lui stateau pe soldurile mele. Mi-am coborat mana si i-am luat membrul erect in mana el gemand. Am început sa îl masez usor continuând sa fac semne pe gatul lui. Treptat maream viteza si Harry mi-a luat mana punand-o pe umarul lui drep si pe cealalta pe cel stang. O secunda nu a trecut ca se afla in mine. M-a tinut peste el facand miscari de du-te vino rapide. Ma saruta si geme puternic cand e pe final. Mareste iar ritmul așezându-si mainile pe soldurile mele impingandu-ma contra membrului sau. Odata ajunsi la orgasm amandoi ne lasam capul pe spate gemand.

Harry a mai ramas putin in mine dupa care a iesit si m-a sarutat apasat pe buze.

- Te iubesc asa mult! Spune si isi lasa capul in scobitura gatului meu.
- Si eu! Spun si imi asez mainile in parul lui mangaindu-i buclele acum negre.

Dupa cateva minute iesim din cada si intram in duș clatindu-ne.

Iesim din baie si mergem la dulap. Eu iau pe mine doar o lenjerie de culoare gri cu un maieu cu spatele gol negru de-al lui Harry ce imi vine la jumatatea coapsei si Harry o pereche de pantaloni de trening 3 sferturi, gri.

Mergem in bucătărie unde mancam ceva rapid si ne ducem in sufragerie uitandu-ne la un film așteptând ca restul sa ajunga.

»»» »»» »»» »»»

Pe seara ajung si baietii la noi impreuna cu Perrie. Stam in bucatarie si discutam.

Am strans destui bani pentru a face un sediu subteran.

Am sunat la Nick si Brad pentru ale da vestea buna si acestia au zis ca au si locul pentru asta.
Maine vor trimite pe cineva sa faca tot ce trebuie. Ne-au zis sa lasam totul in seama lor.

Harry P.O.V

Am mai stat cu baietii si Perrie apoi au plecat toti. Eu si Jade ne-am băgat in pat incercand sa adormim.

Brusc mi-am amintit ca maine este ziua lui Jade... trebuie sa ii iau ceva, trebuie sa mergem undeva, sa fac ceva pentru ea...
Am lasat asta pe maine cand voi vorbi si cu restul pentru ca sigur voi avea nevoie de ajutor.

Without A Warning Where stories live. Discover now