Capitolul 49

379 13 0
                                    

Și a venit. Prima zi de facultate. Nu îmi vine sa cred cât de repede a trecut timpul.

Ma tresezc dis de dimineață și ma duc la baie făcându-mi un dus relaxant. Azi noapte chiar am dormit foarte bine în patul cel nou. Chiar mai bine decât în cel vechi. Harry încă doarme dar oricum lui nu ii ia prea mult sa se pregătească asa ca îl tresezc când trebuie sa ma îmbrac eu.

Ies din dus și ma poziționez în fata oglinzii băgând uscătorul în priza și uscand parul. Il îndrept cu placa cât de repede pot pentru ca vreau sa am timp sa ma și machiez și aparent chiar arata bine. După ce îl pieptăn îl strâng într-o coada și ma apuc sa îmi fac machiajul. Am optat pentru ceva natural și când mi s-a părut destul am ieșit din baie în prosop și m-am dus pe partea de pat a lui Harry miscandu-l puțin. Nu s-a trezit deci am încercat mai tare. Acum a ridicat capul brusc. 

- Iubito? Ce s-a întâmplat? Ma întreba nedumerit.
- Harry e prima zi de facultate.
- Cum adica e prima zi de facultate? Nu e. Îmi zice și se întoarce cu spatele la mine vrând sa se culce.
- Harry!!! Trezește-te!! Pe bune vorbesc cu tine. Mergi la baie sau ma duc singura. Pare sa ma ignore iar... Nu înțeleg ce are. O fi doar obosit.
- Jade chiar nu am putut sa dorm azi noapte... Vreau sa dorm... Te rog..
- De ce nu ai dormit? Întreb curioasa de parca am 5 ani și trântind-ma lângă el.
- Asta chiar nu știu.. Nu ma întreba...
- Off.... Dar vreau sa mergem împreună. Ma smiorcai atât de mult lângă el încât se da jos din pat și merge la baie. Planul meu a dat roade.

Ma pun în fata dulapului și scot o fusta de piele neagra nu foarte lunga, un tricou negru și o cămașă de-a lui Harry roșie în carouri. Pun fusta pe mine și bag înăuntru tricoul apoi pun pe mine cămașă lui Harry ridicând-o pana în talie și legând-o lăsând desfăcuti nasturii. În picioare mi-am luat niște ghete de piele, tot negre, foarte comode.

Harry a ieșit fresh apoi s-a îndreptat spre dulap luându-și și el un tricou negru cu blugii sai negri. Ceva clasic dar pe el arata mereu uimitor și nu ma pot satura stand și privind cum orice ar pune pe el sta fantastic sau oricum ar arata, tot fantastic este în ochii mei.

Coboram imbreuna la bucătărie și ne luam câte un mar apoi mergem în parcarea casei și ne urcam în mașină. Azi mergem cu Ferrari LaFarrari. Am vorbit cu restul și ne vedem in fata facultății.

>>> >>> >>> >>>

Am întrat în instituție și totul arata minunat. Am văzut o grămadă de tineri și e foarte probabil sa îmi fac ceva prieteni pe aici.

Harry a stat numai lângă mine ținându-ma de mana și gestul lui chiar m-a bucurat. Azi nu aveam ce face.. În mare parte ne spuneau profesorii ce ne va trebui la orele de curs și cam atât. Nici nu mi-am luat cine știe ce la mine. Mi-am luat o agenda pe care sa notez cele necesare.

Acum mergem sa ne lăsăm actele de înscriere și ne îndreptăm spre prima ora, aceasta fiind engleza, conform orarului. Sincer nu îmi imaginam ca voi mai ajunge în vreo instituție de învățământ după liceu dar e bine. Chiar îmi place și îmi surâde ideea de a petrece încă 3 ani cu prietenii mei, familia mea.

>>> >>> >>> >>>

Am ieșit din incinta facultății, mergând pe jos și căutând ceva bar sau cafenea prin apropiere. Am găsit pana la urma după vreo 10 minute de mers pe jos un bar. De afara părea foarte frumos aranjat și îngrijit. Îmi plăcea cum arata. Când am întrat am avut aceeași impresie. Era curat și liniște. Oamenii își beau cafeaua sau sucurile în liniște, lucrand la ceva pe laptop ori având o conversație discreta.

Am ales o masa care avea canapea și geam lângă pentru ca iubesc vremea de afara. Eu și Perrie ne-am așezat la masa lăsându-i pe Harry și Niall sa comande pentru noi. Eu am ales sa beau o cafea cu lapte, caramel și frișcă iar Perrie un fresh de portocale. Băieții au stat ceva la casa așteptând cafeaua fiecăruia.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum