Capitolul 17

835 27 0
                                    

Tragem mult aer in piept și sărim. Cădem pe iarba verde și îi așteptăm și pe ceilalți să sară.

De la etajul doi au sărit cei 3 genii care normal s-au certat care sa sară primul pana când am urlat la ei sa sară dracului cum o fi, dar sa sară. Au sărit cu chiu cu vai și acum îi mai așteptăm pe Josh ,Sarah ,Alex și Mike. 

După 10 minute, suntem toti în spatele cabanei, unde nu era altcineva decât noi și în ochi ne-au sărit 5 mașini de diferite culori. Toate erau Lamborghini - uri. Era clar ca le împarteam și pe astea. 

Primul era rosu, în el au intrat Zayn, Niall și Louis. Al doilea era Albastru ,în el au intrat Sarah și Josh. Al treilea era verde și în el au intrat Liam cu Anne. Al patrulea era alb, în el au intrat Alex și Mike, iar noi am rămas la cel negru. 

Toti eram îmbrăcată asemănător. 
Haine negre. Eu, Sarah și Anne eram îmbrăcate cu blugi negrii și tricouri tot negre, în cazul meu maieu. La spate aveam pistoalele, iar în picioare aveam tenesi.

Baietii erau tot în blugi negri, tricouri negre sau gri și tenesi. Nimic special la nimeni. 

Conducem de aproximativ o oră.  După cam 10 minute ajungem la garaj. Mda...avem companie. 
5 bărbati masivi păzeau intrarea în garaj.  Sa înceapă distracția. 

Ne dam jos din mașină și mergem in fata acelor bărbati. Se uita urat la noi apoi vin în fata și încep să vorbeasca. 

- Cu ce treaba pe la noi? Întreabă unul dintre ei. 
- Uite cu asta! Spune Zayn și îl nimerește cu glonțul în cap. Bărbatul cade pe jos într-o baltă de sânge și restul încep să se apere, scotand și ei pistoalele. 

Încep să dea în directia noastră dar ne ferim. Harry a mai nimerit unul în spate , Anne unul în cap și eu unul în gât. Nu știu cum... Dar am facut-o. Nu ma mir ca am tras cu pistolul. Ma mir unde a ajuns glonțul. El încerca să se ferească de glonț întorcând capul și glonțul s-a infipt tocmai în gâtul lui. Ce idiot...

Am scăpat de ei ușor, acum trebuie sa vedem cum intram în garaj. Ușile erau blocate.

- Aveti vreo idee? Întreb și baietii se uita unul la altul. Când ai nevoie de ei nici măcar unul nu are idei...
- Ce zici sa punem explozibil? Întreabă Niall.
- Bine Niall, punem, dar de unde dracului facem noi rost de explozibil?
- Am.. Am adus cu noi. Am uitat sa menționez. Aveam în bagaj si m-am gândit să iau chiar dacă probabil nu era nevoie... Spune și se scarpină la ceafa. 
- Da bine ca zici acum! Puteam sa le aruncam ălora o bomba și să scăpăm dracu de ei mai repede.  Ce pierdere de timp! Exclama Zayn și își trece mâinile prin par. 
- Hai sa punem explozibilul ala idiot și să fugim departe de garaj. 

După ce punem explozibilul la ușă garajului, dam foc firului care e destul de lung și fugim cat de departe putem.

De aici se vedea explozia. Sper doar ca mașinile nu au nimic și că ușile s-au făcut praf. Dacă au patit ceva mașinile pot sa îmi iau adio de la viata. Și îmi place viata.  Nu vreau sa o pierd. 

După ce a început să iasă numai fum de la garaj ne-am apropiat. Din fericire nu fusese ceva major.  Ușile erau făcute praf, cum ma așteptam, și am avut noroc ca mașinile erau în fundul garajului. Le-am scos pe rand din garaj și le-am verificat. Nu aveau zgârieturi sau altceva. Erau puțin prăfuite, dar de asta se vor ocupa altii.

I-am sunat pe tipii care trebuie sa ducă mașinile sa vina. În jumătate de oră sunt aici și se urcă fiecare la volanul unei mașini.  Intr-adevar erau destule mașini. Și frumoase. Chiar îmi plăceau.

După ce au plecat oamenii lui Brad și Nick cu mașinile noi ne-am îndreptat spre ceva bar, club, local. Eram lihniti. Nu mâncasem nimic. 

Am mers cam o ora și ceva și am dat de un local micut.Acum e ora 3 și ceva dar pe ușa scrie non-stop.  Asta e bine. Uite ca mai vin și nebuni ca noi la ore de genul. 

Without A Warning Where stories live. Discover now