Capitolul 46

393 13 2
                                    

Au trecut cam 2 zile de cand Harry este inca supărat pe mine. In tot acest timp nu am avut chef sa fac absolut nimic. Tot la ce ma gândeam a fost si este in continuare ce voi face ca el sa ma ierte.. stie ca am incredere in el.

E in jur de ora 10 si suntem amandoi acasa. Ma duc la el in camera si stau sprijinita de tocul usii ce e deschisa. Era pe pat si se uita la laptop. Nu a mai vorbit cu mine la fel de mult cum o facea inainte si mereu isi găsea ceva de facut cand voiam sa stau cu el. De data asta nu imi mai scapa.

Abia dupa 5 minute cand isi ridica privirea din laptop ma observa. Eram îmbrăcată in pantaloni scurti de trening si un maieu scurt si mulat alb, fara sutien. Parul imi era întins cu placa si cadea pe spate. Harry avea pe el niste pantaloni trei sferturi si un tricou.

- Da? Intreaba
- Ce faci ? Ii raspund cu o intrebare
- Sunt ocupat. Raspunde sec
- Harry esti ocupat de 2 zile ! Strig deja nervoasă
- Da Jade, sunt. Imi intoarce raspunsul dar pe un ton calm
- Harry nu e deloc corect ceea ce faci sa stii!
- Nu este?
- Nu, stii bine ca am incredere in tine. De ce exagerezi asa?
- Jade, daca aveai incredere in mine nu ma urmareai
- Harry dar a fost o singura data! Stii ca niciodata nu am facut asta! In schimb tu m-ai inselat cu fufa aia din a 12 a si sa iti aduc aminte cat m-ai futut la cap cu Josh? Ca te insel cu Josh!
- Astea au fost copilarii... spune si isi da ochii peste cap.
- Nu zău Harry, copilarii, si pentru ca eu am venit intr-un bar e ceva serios, nu?
- Da.. spune si da din umeri.
- Ok m-am prins ce vrei sa zici, asa ca poti anula orice mutare. Ii zic rece si plec din camera.
- Cum adica? Se ridica din pat si vine spre mine, eu mergand spre dormitorul meu.
- Adica ma mut singura. Si vreau jumatatea mea de bani. Iar casa asta ramane a mea, sau o vand.
- Jade tu chiar vorbesti serios? Intreaba panicat
- Da Harry, foarte serios!
- De ce faci toate astea?
- Pentru ca tu ma provoci.
- Nu te-am provocat!
- A, nu? " alea sunt copilarii" Harry tu m-ai inselat, eu am trecut peste, tu ma acuzi, am trecut peste, dar cand eu fac o greseala, tu ma ignori si ma dai la o parte. Si nu pe moment, nu o zi ... Harry se fac 3 zile de cand te comporti asa cu mine! Nu crezi ca exagerezi?
- Imi pare rau.... imi spune si isi lasa capul în jos.
- Nu, nu iti pare. Abia acum cand am luat masuri ai miscat si ai venit sa vorbim. Daca nu faceam asta ma tratai la fel. Pleaca Harry. Ii zic si intru in dormitor scoțând un pachet de tigari.
- Nu plec nicăieri! Este si camera mea !
- Nu mai e, nu mai tii minte? Te-ai mutat! Ii zic si pufnesc intr-un ras fals.
- Ai chef de glume? Ma intreaba
- Poate ca dupa ce tu m-ai tratat cum ai facut-o da, am chef

A plecat si eu m-am dus pe balcon, fumand o țigară. Dintr-o data aud cum ceva cade, ceva greu. Ce dracu face asta?

M-am ridicat de pe canapea si am iesit din camera uitandu-ma pe coridor... nimic.
- Harry? Tip... raspunsul nu vine asa ca inaintez pe coridor, camera lui fiind in capat.
- Harry? Intreb de data asta mult mai tare... acelasi lucru, nimic.
Ma apropii de camera lui si deschid usa vazand-o devastată din toate punctele de vedere.
Totul era imprastiat si toate lucrarile lui erau aruncate peste tot.
- Harry? Intreb a treia oara.
- Hm... il aud zicand din baie.
- Ce e aici? Il intreb inca holbandu-ma.
- E o camera.
- Nu am chef de ironii!
- Ce ti se pare ca e, atunci?
- Esti un idiot .. spun si plec.
- Daca sunt atat de idiot de ce inca stai aici? Tipa dupa mine.
- Cu alte cuvinte ma rogi sa plec.
- Nu asta am vru- incepe fraza dar i-o tai rapid.
- Nu ai vrut? Ba eu cred ca da!

Merg in dormitor si imi pun niste lucruri in bagaj... nu am sa plec de tot... am sa il las asa cateva zile, nici nu stiu, si apoi vin acasa... am sa stau la Perrie sau cel mai probabil la ceva hotel.

Ma îmbrac cu o pereche de blugi gri inchis si un crop top alb, niste tensi albi si imi pun pe cap niste ochelari de soare. Imi iau valiza si cobor scarile. Harry era in bucatarie si statea cu spatele, cu mainile sprijinite de blat si cu capul in jos. In momenul in care aude rotile valizei se intoarce parca automat si face ochii mari.

- Ce faci? Intreaba confuz
- Plec.
- Cum adica pleci?
- Adica pur si simplu. " daca sunt idiot de ce mai stai aici? " uite ca nu mai stau.
- Jade, am spus-o la nervi.
- Toti zicem multe la nervi, nu?
- Jade asculta-ma...
- Da iubitule? Ma intorc el fiind in spatele meu si atingandu-ma putin de pieptul lui fiindca era destul de aproape cand statea in spatele meu. A auzit apelativul folosit de mine la adresa lui si s-a mai inmuiat dar e de moment.
- Jade nu pleca... vad durere in ochii lui ..ii pare rau.. poate experienta asta o sa-l faca sa inteleaga cum m-am simtit eu zilele astea.
- Nu se poate Harry, trebuie. Ii zic bland apoi ma intorc cu spatele si continui drumul spre usa. Înainte sa ies pe usa m-am mai uitat o singura data la el si imaginea asta imi va ramane imprimată pe creier pentru totdeauna. Harry cu lacrimi pe braji, cu ochii rosii si stand pur si simplu uitandu-se la mine implorandu-ma din priviri sa nu plec.

»»» »»» »»» »»»

Au trecut cam 3 zile de cand sunt plecată si Perrie a aflat absolut tot prin telefon noaptea trecuta. Azi trebuie sa ies la cafea cu ea. I-am spus la ce hotel stau ca sa stie unde sa vina in caz ca vrea sa imi faca o vizita. Eu nu am cum sa merg pe acolo prin zona... nu risc ca Harry sa ma vada sau sa ma cert si mai mult cu el desi nu cred. Am avut si inca am zeci de mesaje si de apeluri de la el. Nu am raspuns la niciunul.

După ce am fost gata am plecat de la hotel si m-am indreptat spre o cafenea din apropiere.
M-am asezat la o masa si am asteptat ca Perrie sa apara. In timpul așteptării mele m-am uitat pe meniul cafenelei si chelnerul a venit rapid la masa. Mi-am comandat o cafea normala si cand mi-a fost adusa a sosit si Perrie, si-a comandat si ea apoi am inceput sa mai povestim diverse.

- Jade... Harry e distrus... imi spune si scoarbe din ceasca de cafea.
- Si eu cum am fost Perrie zilele alea in care el nici nu se uita la mine?
- Inteleg... Mi-a zis Niall ieri cand a venit de la el ca arata îngrozitor. E nedormit de 3 zile si se vede ca e plans... a slabit putin, nu a prea mâncat. E intr-o stare deplorabila pot spune. Am fost si eu sa il vad cateva minute, eram si cu Niall... nici nu vreau sa deschid subiectul despre cat de dor ii e de tine... cred ca stii..
- Mhm... a fost tot ce am putut zice. Nu imi imaginam ca Harry dupa cearta asta va avea asa cadere... e ceva neobisnuit pentru el...
- Cand ai de gând sa te întorci? Ma trezezte Perrie din transa.
- Cred ca maine... nu stiu... poate in seara asta... spun gînditoare in timp ce ma joc cu lingurita micuta in ceasca cafelei.
- Serios?! Intreaba Perrie uimită.
- Mda.. serios. Aprob.
- Ma bucur. Spune si de aici incepem cu totul alte subiecte.

»»» »»» »»» »»»

Cam asa a decurs toata ziua.. am stat cu Perrie pana seara la cafeneaua asta si pot spune ca mi-a placut sa petrec iar timp impreuna cu ea asa cum faceam si in liceu... nu a trecut mult timp de atunci dar imi aduce aminte de vremea cand eram copii normali si inocenți.

Am ajuns in camera de hotel si mi-am facut bagajele. E aproape ora 09:00. Bagaje multe nu am avut asa ca am terminat repede cu ele. Mi-am schimbat hainele si am parasit încăperea. Am platit camera cat am stat si am plecat spre casa.

In cam 20 de minute am ajuns in fata casei si am intrat. Usa era deschisa. In fata mea, pe canapea statea un Harry ce bea whisky. Cand ma vede se freaca putin la ochi si incearca sa se ridice in picioare dar se dezechilibreaza.
Trec pe langa el si las bagajul in spatele canapelei apoi ma asez langa el si iau sticla de băutura si o închid. El nu a zis nimic, doar m-a privit.

- Asta crezi tu ca este solutia Harry?
- Jade...
- Harry, asta e solutia? Bautura? De cand esti nedormit?
- De cand ai plecat nu prea am dormit ce-i drept...
- Se cam vede... du-te si culca-te
- Abia ai venit, vreau sa stau cu tine
- Harry, fa un dus si culca-te, vin si eu
- ...Ok... oftează si se ridica de data asta mai bine si merge la dus. Intre timp am urcat si eu si am despachetat. Harry isi mutase tot la locul lui si era totul ca la început. A avut grija de lucrarile mele, sunt neatinse... camera e ordonata. Sincer nu ma asteptam sa arate chiar asa. Ma așteptăm sa fie un dezastru complet.

Cand Harry iese de la baie ma gaseste in pat imbracata doar intr-un tricou alb de-al lui si doar cu lenjeria pe dedesupt. Se opreste in tocul usii de la baie si isi scutura carliontii uzi in prosop.
Isi imbraca o pereche de pantaloni de trening si se aseaza langa mine. Ma ia in brate apoi ne lasam in jos pe perne el sarutandu-mi fruntea.

- Mi-a fost dor de tine
- Si mie, iubito

Without A Warning Where stories live. Discover now