Capitolul 44

355 16 0
                                    

Am stat sa ma gandesc mult... m-am gandit mult la copilăria mea. Intr-adevar, părinții mei au facut si fac parte dintr-o mafie si m-au neglijat de multe ori, dar cumva le sunt recunoscătoare ca m-au crescut, ca m-au hranit, ca au avut grija de mine chiar daca nu am fost si nu sunt copilul lor. Stiu si am aflat de la Chris si Ariana ca sunt bine si ei si locuiesc in aceeasi casa in care am stat si in care ne-am mutat acum ceva timp.

Ma gandesc sa le fac o vizita numai ca să le multumesc si sa imi cer scuze ca am plecat de acasa.

Legat de plecare, am stabilit si locatia. Plecam in Miami si facultatea e una buna, de afaceri.
Asa planul fiecaruia e sa avem afacerile proprii, eu cu Harry, Perrie cu Niall, Brad cu Nick, Zayn cu Louis si Liam pentru ca ei mereu vor ramane singuri aparent dar nu-i problema ca se descurca, fac totul in grup. Mike si Alex, iar Vlad tot singur.

»»» »»» »»» »»»

Ma imbrac cu o pereche de blugi negri si o bluza pe care am primit-o cadou de la părinții mei, un tricou gri cu un citat frumos despre prieteni si familie. Imi incalt tenesii vans negri si ies pe usa. Imi pun castile in urechi si pornesc incet spre fosta casa in care am stat destul de putin.

Cand am ajuns in fata usii am simtit ceva ce ma reținea. Imi era frica sa intru asa cum făceam de obicei. Am batut usor la usa si am auzit pași apropiindu-se. Cand usa s-a deschis mama statea in fata uitandu-se socata. Tinea in mana o carpa, ce acum e pe jos. M-am aplecat sa o iau dar am fost oprită de brațele sale ce m-au tras intr-o imbratisare strânsă si am putut simti dragostea pe care o arata si mai ales, puteam auzi ca plangea usor.

M-a băgat in casa si l-a chemat pe tata care a avut aceeasi reactie, nu a plans dar se vedea ca i-am lipsit. 

Acum suntem toti pe canapea si mi-au adus o cafea. Abia acum incepe.

- Mama, tata, imi pare asa rau ca am plecat de acasa. Spun si mama imi face semn sa continui ce vreau sa spun. Am aflat ca sunt adoptata si -fac o pauza apoi continui- si am facut o legatura aiurea rau cu toate momentele când ori m-ati neglijat ori nu aveati timp de mine...
- Iubita mea, te rog .. nu vreau sa crezi ca nu avem timp de tine sau ca te neglijam. Ne pare rau, nu am vrut sa pleci niciodata. Am aflat de tot ce ai facut in timpul asta in care ai fost plecata. Nu am vrut sa o iei pe drumul asta niciodata. De multe ori am incercat si noi sa iesim pentru ca stiam ca nu avem timp de tine si de fratii tai si nu ne doream o viata ca aceea. Te iubim enorm si pe tine si pe fratii tai. Am vrut de mai multe ori sa venim sa vorbim cu tine, dar ne era frica ca ne vei renega. Spune mama izbucnind in lacrimi. Ceea ce a spus m-a facut si pe mine sa plang. M-am dus langa ea si am luat-o in brate.

- Nu plânge mami, acum suntem iar toti. Tata a venit langa noi si ne-a cuprins pe ambele in brate.

Le-am povestit despre Harry si mama era chiar fericita ca afla despre el. Presupun ca mamele toate vor sa afle astfel de chestii de la ficele lor. Dupa ce am mai stat ceva timp cu ei l-am sunat pe Harry sa vina. Aveam de gand sa discut amanuntit despre mutarea in Miami. Voiam sa fiu iar cu părinții, voiam sa le simt dragostea. 

Harry a venit si cand i-am deschis usa si mi-a vazut parintii s-a incruntat.

- Buna ziua. Saluta si ii saruta mana mamei si da mana cu tata.
- Buna dragule, fa-te comod. Spune mama si pleaca impreuna cu tata in bucatarie.
- Jade ce se intampla? Intreaba
- Pai... incep. Si asa ii zic tot ce s-a intamplat pana acum. A rămas masca si chiar se bucura pentru mine. M-a luat in brate si am hotarat impreuna sa le zicem de mutare si speram sa se mute si ei cu noi.

Mama si tata se fac comozi in sufragerie. Harry isi drege vocea iar noi ii acordam atentie.

- Acum ca suntem aici voiam sa va spun ceva. Incepe.
- Tinere, daca o ceri de nevasta si vrei acordul, da,ti-l dau dar mai asteptati cativa ani, inca sunteti tineri. Spune tata si râdem.
- Tata, este vorba de faptul ca noi ne vom muta in Miami impreuna cu prietenii noștri. Voiam sa stim acum ca situatia e lămurită, daca vreti sa veniti cu noi sau nu. Le spun si se uita unul la altul.
- Vreti sa urcati pana sus cat timp pregatesc eu cina si intre timp discutam? Intreaba mama iar noi aprobam.

Urcam scarile si ne îndreptăm spre fosta mea camera. Inca e la fel, nu au schimbat nimic. Mama a aranjat-o si abia acum observ. Pe pat este lenjeria mea preferată , biroul e curat si vad ca mama a pus cateva lucruri de-ale mele impreuna cu o poza. Dulapul e gol, mai sunt cateva hainute ce acum presupun ca imi sunt mici. De ce mama avea toate astes? De ce erau puse aici?

Am lasat balta intebarile si m-am asezat pe pat. Este la fel de comod precum imi aminteam.
Harry se uita inca la pozele de pe birou.

- Jade, ma bucur ca esti din nou cu părinții tai. Spune dupa un moment de liniste in care priveste o poza de familie.
- Si eu. Spun uitandu-ma in gol.
- Observ ca ma acceptă. Spune si rade scurt.
- Da, am vazut. Spun si zâmbesc intinzand mana spre Harry îndemnîndu-l sa vina spre mine. S-a asezat pe pat si am început sa ne jucam ca doi copii. Radeam si ne distram. Imi era dor de perioada in care am stat cu părinții.

»»» »»» »»» »»»

Dupa ce am mâncat mâncarea mea preferata pe care vad ca mama nu a uitat-o, am mai stat putin si am plecat acasa. E ora 9:30 deja. Parintii mei au acceptat sa vina cu noi si asta ma bucura foarte tare. Acum i-am chemat pe restul pentru a le povesti tot. Nu m-a surprins faptul ca toti au avut aceeasi reactie ca Harry. S-au bucurat pentru mine. Ce mai stiu acum de la ai mei e ca si ei au parasit mafia din momentul in care eu am plecat si au plecat si Chris si Ariana.

Abia astept sa plecam si sa scapam de viata asta.

Without A Warning Where stories live. Discover now