Capitolul 45

345 14 0
                                    

Ma trezesc devreme si ma duc direct in dus. Nu ma simteam bine, aveam o presimțire ca ceva rau sau ceva neplăcut se va întâmpla. Inca nu stiu ce dar asta ma macină si vreau sa scap cat mai rapid de sentimentul asta...

Dupa ce ies din dus imi fac rutina de ingrijire a părului, si il las natural dand buclele cu o crema speciala ce le defineste superb.

Ies din baie si imi imbrac lenjeria neagra simpla, o pereche de pantaloni scurți negri si un tricou larg gri cu o fata de extraterestru multicolora. Imi incalt niste tenesi albi si cobor scarile spre bucatarie.

Harry era inca in pijamale cu cana de cafea in mana si parul răvășit pe frunte. Nu părea ok deloc.

- Iubire ai pătit ceva? Intreb încruntată luand din frigider un suc
- Mnu... sunt ok, doar ma doare capul putin. Spune si ma sărută scurt pe buze plecand in dormitor probabil sa-si faca un dus.

M-am dus in sufragerie cu bolul de lapte cu cereale si am dat drumul serialului la care ma uitam de cateva zile.

»»» »»» »»» »»»

Dimineata a trecut repede si am sunat-o pe Perrie sa vina la mine. Harry oricum pleaca cu băieții deci ma voi plictisi.

Perrie a venit repede si am facut floricele punându-ne pe canapea la serial si dupa vreo 3 episoade ne-am plictisit.

- Si fata, zi.. Incepe Perrie gesticuland amuzant.
- Ce anume, fata? O imit
- Tu si Harry... sunteți ok? Ati gasit ceva casa pe care o vreti in Miami?
- Nu ne-am uitat, sincer. Dar da, suntem ok. Tu cu Niall?
- Suntem bine, gasisem un apartament in New York dar am renuntat la el dupa discutia de alaltăieri.
- Aha... Spun si ma uit in gol. Inca aveam acea senzație.
- Ai ceva? Ai pățit ceva?
- Perrie... deci am o presimțire ca ceva rau se va întâmpla, nu neapărat rau, dar neplăcut. Stii ce incerc sa zic? O intreb pe prietena mea.
- Da... nu stiu ce sa zic... sta puțin pe gânduri.
- Harry azi de dimineata se comporta ciudat. Zicea ca il doare capul dar imi e greu sa cred.. chiar nu parea. Zic si ea isi mijeste ochii la mine.
- Crezi ca te inseala? Ma intreaba si am ramas uimita de intrebarea sa.
- Nu cred. Nu stiu... spun destul de nesigura.
- Baietii ies, ce zici sa ii urmărim? Ma intreaba ridicându-se in picioare.
- Perrie nu cred ca e o idee tocmai buna. Zic si ea se încruntă vizibil enervata de ezitarea mea.
- De ce nu ? Am iesit si noi in oras. De unde sa stim ca ei sunt chiar acolo? Intreaba inocent.
- Mda.. ai dreptate. Spun si mergem la dormitorul ei de la etaj. Ne așezăm pe pat si incepet sa facem planul. E abia ora 4:40 si băieții pleaca la 7:00. Harry e cu ei acum la Brad si Nick si mai pun la punct anumite detalii apoi din cate stiu va pleca cu baietii direct de acolo. Asta e un avantaj. La 7:00 sa fim ascunse pe lângă casa apoi sa vedem unde se duc.

»»» »»» »»» »»»

Timpul a trecut Surprinzator de repede chiar. E ora 6:30 si suntem in drum spre băieți. Pana ajungem se face in jur de 6:40 deci nu asteptam prea mult.
Eu purtam o pereche de blugi gri intorsi la capat si un tricou alb simplu, cu niste tenesi in totalitate negri. Parul l-am lasat natural pe spate. Machiajul era unul simplu, numic special. Perrie era îmbrăcată asemănător mie. Niste blugi albi cu talie inalta cu o curea neagra , un tricou negru si băgat in pantaloni si tenesi gri. Amândouă aveam un fel de ghiozdane la noi, mai mult seaama cu niste saci decorati hippie dar sunt prea draguti asa ca nu am putut sa nu ii cumparam. Efectiv cand am mers in magazin si am vazut ghozdanele ne-am îndrăgostit. Revenind la Perrie. Parul ei drept si blond statea pe parti iar machiajul era unul tipic Perrie, unul destul de strident, iesea in evidenta.

Am asteptat sa iasa dupa o masina oarecare si cand i-am vazut urcati in masina lui Brad care nu era una tocmai mica, am alergat spre masina noastra, împrumutată de la un tip de pe pista pentru a nu recunoaște unul din baieti numarul matricol sau masina si am luat-o pe urmele lor.

Without A Warning Where stories live. Discover now