Capitolul 48

381 13 0
                                    

Timpul a trecut extraordinar de rapid. Sincer nu mi-am dat seama cand s-a făcut 1 septembrie. Azi e ziua în care ne mutam din Los Angeles în Miami.

Mai avem în jur de o ora pana sa intrăm în cartierul în care vom sta. Este unul normal și chiar îmi place faptul ca este liniștit. Nu stam chiar casa lângă casa dar suntem destul de aproape. Casa noastă e una destul de mare, are curte în spate, piscina, terasa și cam tot ce vrem. Acum vine partea mea preferata. Renovarea casei și mobilarea.

>>> >>> >>> >>>

După ore întregi de cumpărături și tot felul de chestii pentru casa am ajuns în curte și am întrat înăuntrul ei cu toate bagajele. Ai mei erau și ei prezenți pentru ca au vrut sa ne ajute, iar noi le-am acceptat bucuroși ajutorul. Ar fi putut sa meagea si sa își vadă de casa lor dar au ales sa ne ajute.

Am ales de data asta o casa deschisa la culoare. Am fost amândoi de acord sa lăsăm în spate tot ce inseamna întuneric și asta implica și casa aceea care era neagra toată și interiorul tot negru. Devenise prea sumbru și rece. Acum ca am început o noua viata alături de băiatul pe care îl iubesc vreau sa fie una cât mai buna și mai plina de bucurii.

 Acum ca am început o noua viata alături de băiatul pe care îl iubesc vreau sa fie una cât mai buna și mai plina de bucurii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cel mai mult îmi place veranda. Îmi da impresia de o atmosfera liniștită și calda. Toată casa îmi da aceeași senzație. De căldură, liniște și armonie.

>>> >>> >>> >>>

Au trecut cam doua zile de când tot renovam. Am reușit în sfârșit sa facem tot. Ceea ce m-a făcut puțin sceptica e faptul ca Harry a vrut sa facem doua camere, una lângă alta, de bebeluși. Într-adevăr. Casa e una mare și spațioasa. Ma bucur ca am luat - o făcut-a înăuntru, și ma refer la faptul ca părerii erau zugrăviți și aveau niște pereți placați cu lemn în diferite nunante.
Avem doua bai, 4 dormitoare, al meu și al lui Harry, cele doua de bebeluși și unul de oaspeți, sufrageria, bucătăria, balconul din camera noastră care deja este aranjata și cel care are deschiderea pe holul de la etajul unde sunt camerele și o sauna.

Băile nu sunt la fel.. Una este la parter și este mult mai luminoasa fata de cea din dormitorul meu și al lui Harry. Este mai mica, dar totusi arata bine și chiar îmi place.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum