Capitolul 38

448 20 0
                                    

Jade P.O.V

Ma trezesc dupa ce aud usa dormitorului închizând-se. Ma uit ptintre gene si il caut cu mana pe Harry langa mine.

Locul lui era inca cald asa ca m-am pus eu pe locul lui, inspirand parfumul ramas pe perna. Dupa inca 15 minute, ma ridic lenesa din pat si merg spre baie. Intru in dus si ma spal pe corp si cap.

Dupa ce termin imi fac machiajul, acesta constand in fond de ten, fard bej cu nuante de auriu si un tus maro tot cu reflexii aurii, rimel negru si un ruj nude mat. Parul il prind intr-o coada, dupa ce il usuc si ies din baie.

Sincera sa fiu, acum ma simt ciudat... Ma obișnuisem cu Harry langa mine in fiecare dimineata. Ma obișnuisem sa ma trezesc langa el si sa ne petrecem impreuna ziua.

Ma îmbrac cu niste pantaloni scurți negri si un trocou nu foarte lung si larg roz cu semnul păcii pe el. Imi incalt niste sosete scurte negre, imi iau telefonul de la incarcat si cobor scările spre living.

Intru in living si nu era nimeni. Ma duc la bar si tot asa... nu este nimeni. Intru in bucatarie si acolo il vad pe Harry facand clatite. Acum le decora.
A pus sirop de caramel peste ele si înghețată de vanilie. A pus cateva capsuni si bucatele de ciocolată neagra langa ele, pe farfurie apoi a luat farfuria in mana si s-a intors cu fata spre mine.

Se sperie si e cat pe ce sa scape farfuria. Isi trage sufletul uotandu-se urat la mine apoi eu rad incontrolabil din cauza fetei sale. 

- La multi ani iubito!! Strigă si pune farfuria pe masa ridicandu-ma in brate si invartindu-ma de 2 ori. Imi incolacesc picioarele in jurul taliei sale si radem amandoi.

Ma pune jos si ne așezăm la masa. Eu incep deja sa infulec clatitele facute de Harry el uitându-se la mine. Ma opresc si ma uit la el, el la mine.

- Ce e iubito, nu sunt bune? Intreba ridicându-se de pe scaun. Daca e ceva, pot face altele.
- Harry, sunt perfecte doar ca... tu ce mananci?
- Eu am mancat, Jade. Acum stau cu tine.

Nu am mai zis nimic si am continuat sa mănânc deliciul din farfurie. Harry sta in spatele meu si se joaca cu parul meu saten strans intr-o coada de cal.

Dupa ce termin pun farfuria la spalat si mergem in sufragerie.
Ne asezam pe canapea si telefonul meu vibreaza pe masa de sticla pe care imi tineam picioarele.

Pe ecran scria Perrie. Am raspuns imediat si am pus telefonul la ureche.

*conversatia telefonică*

Perrie : La multi ani, Jade!

Jade: mersi mult, Perrie!

Perrie: Deci azi vreau sa mergem la mall sa facem cumpărături pana nu mai avem cum sa tinem pungile in mana si sa trebuiasca sa facem ture la masina sa ne eliberăm mainile ca apoi sa mergem sa facem altele. Esti de acord? Normal ca esti? Ce fel de intrebare e asta? Doar e ziua ta! Deci mergem, da?

Jade: Da Perrie, mergem dar ar trebui sa vorbesc si cu Harry. Te sun sau iti dau mesaj, ok?

Perrie: Da! Astept dar sa fie repede. Da?

Jade: Da!

* conversatie telefonică încheiată*

- Harry, Perrie vrea sa mergem la mall...
- Du-te iubito. Eu o sa stau cu băieții si poate cand va intoarceti mergem toti in club, ce zici?
- Suna bine, iubitule. Ii spun si ma asez peste el strangandu-l in brate si lipindu-mi buzele de ale sale, miscandu-le incet si armonios pana am ramas amandoi fara aer si am fost nevoiti sa ne despărțim.

Am fugit sus in dormitor si mi-am ales niste pantaloni scurti negri putin rupti si un tricou tot negru scurt si mai larg cu doua aripi albe de inger pe spate. In picioare mi-am pus baschetii obisnuiti negri si mi-am luat la mine un ghiozdan mic din piele.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum