🐰🥊

652 45 23
                                    

Tae zaspal a ja som sa pomaly vymanil z jeho zovretia. Vyšiel som z izby, zatvoril som za sebou potichu dvere a šiel dole do obývačky za chalanmi.

Ako som si aj myslel - Yoongi spal, Jimin no hypnotizoval a Hobi, Jin a Namjoon o niečom komunikovali.

"Som späť.." oznámil som so sklesnutou náladou.
"Čo ti tak dlho trvalo? A...prečo si taký bez nálady?" Vypytoval sa starostlivo Jin.
"Na obe otázky postačí jedna odpoveď..Tae my rozprával zlú spomienku zo strednej" odpovedal som a chcel som začať upratovať, keď som si všimol, že sa na mňa Jimin neveriacky pozerá.
"Čo je?" Spýtal som sa ho odmerane.
"Nič..ja len,že...Tae ti musí naozaj veľmi dôverovať, keď sa rozhodol ti to povedať" usmial sa mierne.
"Č-čo? Ako to myslíš?" Vytrieštil som na neho oči.
"Tae na strednej..hm..ako to povedať..nebol moc obľúbený..odjakživa mal dobrý talent, čo sa tíkalo toho umeleckého smeru..a tí, ktorým to nešlo závideli..tak si povedali, že budú Taeho šikanovať..-" rozprával Jimin, ale prerušil ho môj hnev, kvôli ktorému som rozbil pohár.
"Ako niekomu môžu závidieť jeho talent?!"
"No vidíš..aj taký ľudia sú" pokrčil pleciami. "Ja som však bol na Taeho strane a snažil som sa ho obraňovať, ale odchytili si ho vždy, keď som tam nebol..riešili sme to aj s vedením školy, ale čo mohli robiť, keď ich rodičia boli prachatí právnici a bohvie čo ešte.."
"Chápem..teda..vlastne nechápem! Kde sú teraz tí chalani?" Skríkol som.
"Kto vie..po strednej sa nejak vyparili..o jednom som však počul, že má niekde v Seoule vlastnú firmu."
"Keď zistím akú a kde, tak ju mať nebude" usmial som sa zlomyselne.
"Kook..stalo sa to pred troma rokmi..tí zmrdi si nebudú ani len pamätať učivo, ktoré sme sa učili..nie to ešte chalana, ktorého šikanovali" založil si ruky na hrudi.
"Kto by si nepamätal človeka, ktorému denno denne kazili život?! Že ich svedomie nepáli.." zatínal som päste. "Zistím si kto to je...a ten človek sa nedožije rána!"
"Kook..."

Ahojkyyy, krásne Vianoce všetkým💜 dúfam, že ste si našli pod stromčekom všetko po čom ste túžili💜 aj keď...viem, že to najdôležitejšie, po čom sme určite všetky túžili sme nedostali..BTS🥺💜 ale nevadí, aspoň takto vám tu prinášam Taekook:





💜

Hi sweetie    ||Taekook||Where stories live. Discover now