Epilogue

8.7K 244 29
                                    

Alles is in sneltreinvaart gegaan en we zijn nu een half jaar verder. Ik heb inderdaad het contract ondertekent waarin de voorwaarden staan waaraan ik me allemaal moet houden. Het laatste halfjaar hebben de maffialeden van de andere maffia jacht op ons gemaakt. Ze hebben echter geen ernstige gevolgen gehad voor ons. Helaas is de eerwraak die gepleegd moest worden uitgevallen op de spionnen van Massimiliano. Ik begrijp nooit waarom ze dit doen. Het cirkeltje blijft op deze manier alleen maar ronddraaien. De ene maffia vermoordt leden van de andere maffia. Wat uiteraard weer resulteert in eerwraak, waardoor de maffia de leden van de andere maffia weer vermoordt. Zo blijft alles in een cirkel ronddraaien en zal dit dus nooit ophouden.

De leden beperken zich alleen tot elkaar en in het verdrag van de Hoge Raad staat dat vrouwen en kinderen geen onderdeel uitmaken van de eerwraak. Dit is iets wat zeker een opluchting is voor mij, anders had ik op de vlucht moeten slaan. Dat neemt uiteraard niet weg dat als Mas weg is voor zaken, ik mijn hart vasthoud dat hij weer heel terug komt. Dat ze mij niets doen, wil nog niet zeggen dat hem niets kan overkomen.

Ik draai aan mijn ring, die hij nog geen uur geleden heeft omgedaan bij mij. Intens gelukkig kijk ik naar mijn man, die verderop met mijn familie staat te praten. Zacht wrijf ik over mijn buik. Er is nog niet veel te zien, maar de kloppende hartjes waren duidelijk te horen bij de gynaecoloog.

Anonymous (18+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu