Yes, I did

15.1K 260 45
                                    

'Wat gebeurt er?' Paniekerig probeer ik om me heen te draaien. De mannen die me vasthouden verstevigen hun greep, zodat ik geen kant op kan. 'Ssst, het komt allemaal goed' fluistert hij. Hij staat nu zo dichtbij dat ik zijn lichaamswarmte kan voelen. Mijn handen worden op mijn rug gebonden en dan word ik los gelaten. Ik hoor de deur open en dichtgaan. Dan hoor ik alleen zijn zware ademhaling. Zijn ademhaling die steeds dichterbij komt. Mijn knieën knikken van de spanning. De haren op mijn armen staan overeind als ik zijn lippen langs mijn oorlel voel strijken. Als ik zijn lippen voel, betekent dat dat hij zijn Venetiaanse masker heeft afgezet. Ik vervloek mijn blinddoek die ik om heb. Mijn knieën knikken nu zo erg dat ik mag hopen dat ik blijf staan. Als ik een stap naar voren zet om zijn lichaam te kunnen voelen, is zijn lichaamswarmte weg.

Ik merk aan mijn ademhaling dat het me weer teveel begint te worden en ik sluit mijn ogen. Adem in, adem uit. Blijf staan waar je staat en focus je op jezelf. Dan voel ik een vlaag koude wind langs me heen gaan. Ik bibber, niet zozeer van de kou, maar omdat ik niet weet wat er komen gaat. Dan voel ik zijn handen op mijn heupen. Hij trekt me tegen zich aan en ik ontspan helemaal. Zijn gespierde borst tegen mijn rug verwarmt me. Zijn handen houden me steeds steviger vast bij mijn heupen en ik voel zijn lippen in mijn nek. Dan laat hij me weer los. Ik laat een gefrustreerde kreun horen. Ik wil meer. Ik voel het tintelen in mijn nek en bij mijn heupen. Dan voel ik een hand op mijn linkerschouder en een hand op mijn rechterschouder. Aan de manier hoe hij me vast heeft kan ik concluderen dat hij voor me staat. Hij duwt me iets naar achteren, waardoor ik naar achteren loop. Hij laat me weer los en ik hoor hem iets verschuiven. Het maakt een krassend geluid, totdat het ergens tot stilstand wordt gebracht met een klap. Ik draai me om, al heeft het totaal geen zin wat ik doe want ik zie niets.

Ik schrik als hij mijn arm pakt. Ik hoor zijn voetstappen niet, dus ik kan ook niet nagaan wat hij doet. Ik hoor mijn hakken klikken op de vloer. Ik voel iets hards in mijn rug en hij tilt me op. Ik slaak een kreetje van zijn onverwachtse beweging. Dan legt hij me neer en lig ik op iets hards. Het is gewoon hard onder mijn rug en ik kan er niets van maken. Ik voel zijn hand bij mijn onderbeen en hij gaat langzaam, heel langzaam naar boven. Ik knijp mijn ogen dicht in de hoop dat mijn verlangen minder wordt. Het heeft totaal geen zin, ik heb geen overwicht meer op mijn lijf. Mijn lijf reageert op al zijn aanrakingen. Als hij bij mijn knie is duwt hij met zijn vingers stevig omhoog, waardoor ik kippenvel krijg. Hij komt steeds dichterbij waar ik vind dat hij moet zijn en ik kan niet meer stil liggen. Het voelt ontzettend oncomfortabel om heen en weer te schuivelen, maar ik wil maar een ding. Hij trekt zich niets aan van mijn bewegingen en vervolgt zijn weg. Als hij bij mijn bovenbeen is, vlak bij mijn liezen duwt hij mijn blouse omhoog. Ik houd mijn adem in en dan voel ik zijn nagels over mijn buik heen gaan. Bij iedere streling die hij doet voel ik mezelf schokken. Dan vervolgt hij zijn weg via mijn andere been naar beneden. Als hij me weer los laat haal ik diep adem. Ik ben zo gefrustreerd nu dat ik alleen maar wil huilen.

Ik voel dat hij bezig is om de knoopjes van mijn blouse open te maken. Ik sta in vuur en vlam en wil dat hij me aanraakt. Ik probeer mezelf omhoog te duwen, maar hij pakt mijn blouse vast en trekt deze ook mee omhoog. Hij heeft vier knoopjes opengemaakt als ik zijn hand op mijn linker onderarm voel. Hij vervolgt zijn weg steeds verder omhoog totdat zijn hand op mijn schouder ligt. Zijn hand schuift mijn blouse aan de kant en omvat mijn borst in mijn bh. Ik geef een kreun, éindelijk. Zijn hand gaat naar mijn andere borst en ik duw mezelf omhoog in de hoop dat ik meer van hem voel. Gefrustreerd grom ik en dat levert me een lach van hem op. Zijn lach klinkt zwaar, maar zo vrolijk. Dit zorgt ervoor dat ik zijn lach wil zien. Dan voel ik dat zijn hand draait, waarschijnlijk omdat hij om me heen is gelopen, en vervolgt zijn weg naar mijn rechter onderarm. Hij heeft totaal geen idee wat hij me aandoet. Mijn hele lichaam is gespannen en wacht op verlossing.

Zijn ademhaling klinkt zwaar in mijn oor. Ik sluit mijn ogen op het moment dat hij begint te praten. 'Je had me zo om je vinger gewonden in The Club, dat ik bijna mijn beheersing was verloren. Nu lig je hier, klaar voor mij. Ik kan alles met je doen wat ik wil en ik weet dat jij het wilt.' Zijn stem klinkt hees en ik onderdruk een kreun die naar boven komt. 'Maar de spelletjes die jij met mij speelt, zijn gevaarlijk. Ik speel een spel met jou, jij niet met mij, dat is een van de dingen die je goed moet begrijpen. Ik heb hier de macht en zolang jij mijn opdrachten niet serieus neemt,' zijn stem wordt zachter, bijna onhoorbaar 'dan zal mijn pik jouw kut nooit bereiken.' Er gaat een hevige schok door mijn hele lichaam heen die hij, zo te horen aan zijn bulderende lach, heeft opgemerkt.

Hij duwt mijn benen open zodat hij ertussen in kan staan. Hij trekt me iets meer naar zich toe en ik voel zijn stijve door onze broeken heen. Hij hangt voorover en zijn lichaam schuurt langs de mijne. Mijn tepels reageren gelijk door omhoog te staan. Hij pakt me bij mijn armen beet en zet me overeind. Zijn handen werken snel en deskundig, mijn borsten worden omhoog getild door mijn bh. Hij streelt heel zacht mijn borst en ik duw mezelf naar voren. Dan voel ik zijn mond die aan mijn tepel zuigt en mij een kreun ontlokt. Zijn ene hand gaat naar mijn onderrug en zijn andere hand masseert mijn andere tepel. Hij duwt tegen mijn onderrug aan zodat ik nog verder naar voren zit en hem beter kan voelen. Ik heb het gevoel dat mijn slipje zeiknat is. Lijdzaam onderga ik zijn liefkozingen, maar ik voel dat het niet genoeg is. Ik wil, ik moet meer. 'Alsjeblieft,' klinkt het gefrustreerd over mijn lippen. Zijn hand die mijn borst aan het kneden was laat hij naar beneden dwalen. Ik voel dat hij mijn knoop los probeert te maken en ik help hem door iets omhoog te buigen. Zijn tanden sluiten zich om mijn tepel en bijten er zachtjes in. Zijn hand heeft zich een weg gebaand door mijn open broek en hij draait cirkels over mijn clitoris. 'Ah, fuck,' is het enige wat ik kan uitbrengen. Veel stimulatie heb ik niet meer nodig om klaar te komen. Alles lijkt te exploderen in mij. Alle spanning ebt weg uit mijn lijf en ik duw mezelf, zwaar hijgend, tegen zijn hand aan. Zijn donkere stem klinkt hees door de ruimte. De woorden die hij de eerste keer zei, waar ik van gedroomd heb, herhaalt hij nog een keer voordat het koud wordt.

'A presto giocattolo.'

Anonymous (18+)Where stories live. Discover now