Executing the fourth command

16.1K 261 34
                                    

Na een lange werkdag, plof ik neer op de bank. Mijn gedachten gaan terug naar Tygo en zijn belachelijke optreden van vandaag. Hoe kan het dat hij altijd zo arrogant is. Het is alsof hij vindt dat hij alle macht heeft. Dat is natuurlijk in zekere zin ook wel, hij kan me maken en breken. Ik krijg er de kriebels van dat hij zo nieuwsgierig is naar mijn liefdesleven. Dat is niet gezond, daar zou een baas niet nieuwsgierig naar moeten zijn.

Als de klok 22.00 tikt schrik ik op uit mijn gedachten. Ik word overspoeld door warmte, omdat ik weet dat ik hem zo ga zien. Ik sta snel op om me klaar te maken voor hem. Híj, degene zonder naam en zonder gezicht. Als ik alleen al aan hem denk krijg ik het warm en voel ik overal tintelingen in mijn lijf. Ik ben benieuwd wat hij vanavond voor me in petto heeft. Ik zal extra mijn best doen om ervoor te zorgen dat hij me niet kan weerstaan. Een stemmetje in mijn hoofd maakt me attent op zijn woorden van de afgelopen keer. Hoe graag ik het ook zou willen, dit kan ik niet negeren. Ik weet dat ik geen spel met hem mag spelen, maar een beetje extra verleiden kan geen kwaad toch? Als ik voor de spiegel naar mezelf kijk in mijn witte string bikini, weet ik dat hij moeite zal hebben om me te weerstaan. Ik krijg een sluwe glimlach op mijn gezicht. Het is zo jammer dat ik zijn gezichtsuitdrukking niet kan zien om te weten wat dit met hem zal doen.

Ik trek mijn zomerjurk met felle kleuren aan. Hij vraagt een zomerjurk en hij krijgt er een. Hij is kort, té kort om fatsoenlijk mee over straat te lopen. Prima te doen als het heel warm is en ik naar het strand ga. Het is eigenlijk veel te koud om hiermee over straat te lopen, maar ach hij kan krijgen wat hij wil. In mijn kast ga ik op zoek naar mijn witte open hakken. Naar mijn weten heb ik ze hier ergens gelaten, maar ik heb geen idee waar ze zijn. Als ik al mijn schoenen een voor een uit de kast haal, zie ik ze achterin liggen. Met een diepe zucht, ik heb nu echt niet veel tijd meer, pak ik ze op en trek ik ze aan. Ik zie dat ik nog 10 minuten heb te gaan en ik moet mijn haar nog doen. Snel loop ik naar de spiegel en pak al mijn haar bij elkaar en duw het tegen mijn schedel aan. Oké, nu alle clips erin verwerken. Na 10 minuten ben ik nog steeds niet tevreden, dat irritante plukje blijft voor mijn gezicht. Ik heb geen tijd meer en ik pak mijn jas. Terwijl ik naar beneden loop trek ik mijn jas aan.

Daar staat de auto, te wachten op mij. Ik stap in en ik zie niemand in de auto. Hé? Waar zijn ze? Zenuwachtig haal ik mijn telefoon uit mijn jaszak en ik kijk hoe laat het is. Ja, ik ben inderdaad twee minuten te laat. Zullen ze me hier nu laten staan? Ik besluit om een kwartier te wachten en als dan niemand arriveert heb ik weer een domper opgelopen. Dan zie ik drie mannen met Venetiaanse maskers aan komen rennen. Ik weet dat hun het zijn, maar waarom rennen ze? Dan duiken ze de auto in en rijdt hij weg met scheurende banden. Als ik achterom kijk zie ik een man staan die zwaar staat te hijgen. Mijn ogen volgen zijn contouren. Het is donker maar volgens mij kan ik zijn revolver zien. Een revolver? What the fuck, waar ben ik in beland?

'Hallo Sara Brewaltz, fijn dat je al in de auto zat. We moesten even weg voor zaken' zegt de man naast me.

Mijn ogen worden naar hem getrokken. Als ik zie hoe hij eruit ziet rollen mijn ogen bijna uit mijn oogkassen. Zijn kleding zit scheef en ik zie dat hij zijn masker rechtzet. Waar heeft hij het in vredesnaam over? Wat hebben zaken met revolvers te maken? Er gaat een huivering door me heen en ik besluit om zelf op onderzoek uit te gaan.

Ik zet mijn gemaakte glimlach op. 'Dat is prima hoor.' Ik walg van mezelf. Hoe kan ik hier zo kalm onder blijven terwijl zij waarschijnlijk ook revolvers bij zich hebben. Ik scan het lichaam van de man zorgvuldig. Volgens mij zie ik daar een bobbel, maar dat zou net zo goed zijn telefoon kunnen zijn. Ik volg zijn benen naar beneden.

'You like what you see huh?' De man kijkt me arrogant aan.

Ik laat een hysterisch lachje ontsnappen. 'Zou je willen.'

Anonymous (18+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu