Executing the fifth command

14.4K 260 26
                                    

Ik sta met trillende knieën voor hem, niet wetend wat hij nu gaat doen. Ik kijk hem aan en zijn ogen staan vol lust. Ik slik de brok in mijn keel weg. Ik heb zoveel vragen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. 'Sorry dat ik je belde en weer ophing, ik was zo perplex. Wat was dat net toen ik in de auto zat? Er waren gewoon fucking pistolen en er werd geschoten. Paulo heeft me flink de waarheid verteld, het is me nu wel duidelijk. Hij wil niet dat je je pik achternaloopt, hij was zo pissig op mij.' De tranen vormen zich in mijn ogen terwijl ik maar doorratel. 'Het is niet goed dit allemaal, jij en ik. Ik wil zo verdomd graag je gezicht zien, maar ik krijg niks. Ik droom er zelfs over en als het zover is dan word ik wakker.' De tranen vloeien over mijn wangen heen en ik buig mijn hoofd naar beneden. Ik voel zijn hand om mijn kin en hij duwt mijn gezicht omhoog, waardoor ik hem aan moet kijken. Ik zie de vuur in zijn ogen en ik vraag me af waarvan.

'Sorry dat je dit hebt moeten meemaken, maar ik wilde dat je niks overkwam en heb mijn mannen direct opdracht gegeven om je naar mij te brengen. Wellicht hadden ze beter eerst die klootzak kunnen afmaken,' hij knarst met zijn tanden 'met Paulo reken ik later wel af.'

Ik kijk hem met grote ogen aan. 'Nee, nee dat hoeft niet. Daarom zei ik het niet,' hij laat me los en loopt bij me vandaan 'wacht nou even!' Als ik merk dat hij doorloopt, snel ik naar hem toe en ik pak zijn gespierde arm. Ik kan nog net een kreun onderdrukken van zijn spieren die onder mijn vingers aanspannen. Hij draait zich om en ik duw mezelf tegen hem aan. Mijn tranen vloeien nu rijkelijk en ik schok. Ik voel hem ontspannen en hij slaat zijn armen om me heen. 'Het komt wel goed,' fluistert hij in mijn oor. Zijn ene arm streelt over mijn rug en laat heerlijke tintelingen achter. Zijn andere arm houdt mijn linkerarm stevig vast. Zijn borstkas is hard en breed en ik verlies mezelf in zijn geur. Het voelt allemaal zo goed dat ik zacht kreun. Zijn gegrinnik klinkt zo liefdevol. 'Ik wil je zoenen,' mijn stem klinkt rauw van verlangen.

'Kom mee.' Hij trekt aan mijn hand en neemt me mee de grote wenteltrap op. Hij opent een deur en ik zie een masterbedroom. Het is in een prachtige stijl. Een mooi wit hemelbed en zwarte tinten in de kamer om het af te maken. Het chique straalt ervan af en ik vergaap me aan de mooiheid ervan. 'Blijf hier.' Ik draai me om en ik zie hem de kamer uit lopen.

Hé? Laat hij me nu hier achter? Trillend van verlangen hop ik van het ene op mijn andere been. Dit neemt mijn verlangen niet weg en ik blijf trillen. Ik loop naar de deuren en sla ze open. Het uitzicht is werkelijk prachtig. Een groot bos strekt zich uit. Ik kan vanaf hier de plek zien waar we zijn geweest met de jacuzzi. Mijn benen klem ik tegen elkaar aan om het verlangen, wat steeds erger wordt, tegen te gaan.

Ik hoor gekuch achter me en als ik me omdraai en hem zie hap ik naar adem. De onderkant van zijn gezicht wordt gekenmerkt door stoppels op een sterke kaaklijn. Ik zie een schuine glimlach en een kuiltje in zijn linkerwang. Zijn halve gezicht is zichtbaar en ik sta te kwijlen. Hij straalt een en al mannelijkheid uit en mijn verlangen wordt steeds heftiger. Zijn lippen, zijn mond, ik heb hiervan gedroomd en het is nog beter dan in al mijn dromen. Ik zoek zijn ogen op en ik zie hem me uitdagend aankijken. 'Bevalt het?' vraagt hij spottend. Ik schud mijn hoofd uit ongeloof dat hij nu zo voor mij staat. 'Niet? Zal ik mijn andere masker dan weer pakken?' Ik schud wild mijn hoofd. Ik kan niets uitbrengen, ik ben zo ondersteboven van zijn mooie gezicht.

Langzaam loopt hij naar me toe, me in mijn ogen aankijkend. Hij likt over zijn lippen wat mij een kreun laat ontsnappen uit mijn mond. Zijn glimlach komt weer tevoorschijn en ik weet dat ik hier voor altijd naar kan kijken. Zijn hand legt hij op mijn gezicht en ik zucht diep uit. Hij komt steeds dichterbij, maar het duurt me te lang. Ik overbrug de afstand tussen ons en duw mijn lippen op zijn zachte lippen. Zijn handen glijden naar mijn kont en hij duwt me tegen hem aan. Ik probeer zowat in hem te klimmen om alles van hem te voelen, maar dichterbij dan dit kom ik niet. Zijn tong vindt mijn tong en we dueleren wie het sterkste is. Dan breek ik, zwaar hijgend, bij hem vandaan en daar heb ik gelijk spijt van.

Ik duw hem naar achteren, totdat zijn benen het bed raken. Dan draait hij ons behendig om en legt me zacht neer op bed. Hij hangt over me heen en zijn lippen vinden de mijne. Ik streel met mijn hand langs zijn wang en ik geniet van de aanraking. Het is zo fijn om hem eindelijk aan te kunnen raken. Zijn lippen vinden een weg naar mijn nek en hij zuigt hard. Ik duw mezelf omhoog omdat ik hem wil. Zijn handen dwalen naar beneden en hij duwt mijn jurk omhoog. Ik help hem mee, totdat ik alleen nog maar in mijn ondergoed lig. Zijn handen kneden mijn borsten en zijn lippen bewegen woest op die van mij. Ik voel de lust en het vuur in zijn zoen.

Ik dwaal met mijn handen naar beneden en ik doe zijn broek open. Ik probeer zijn broek naar beneden te trekken, maar het lukt niet. Glimlachend tegen mijn lippen aan helpt hij en trekt zijn broek uit. Ik streel met mijn hand over zijn boxer en ik voel dat hij strak gespannen staat. Zijn penis klopt tegen zijn boxer aan en wacht op verlossing. Ik laat mijn hand in zijn boxer glijden en pak zijn penis vast. Hij kan niet langer wachten en trekt mijn slipje naar beneden en daarna zijn boxer. Hij gaat boven me hangen en glijdt bij me naar binnen. 'Ooh, Mas.' Ik grijp hem in zijn haren en duw hem naar beneden zodat onze lippen elkaar weer vinden. Zijn handen duwen mijn armen naar beneden en hij beweegt hard heen en weer. Ik draai mijn hoofd naar de zijkant en kreun hard. Zijn tong glijdt via mijn nek naar mijn oor en hij bijt in mijn oorlel. 'Geen spelletjes meer spelen,' kreunt hij in mijn oor terwijl hij het ritme nog meer opvoert. Ik schud wild mijn hoofd 'nee, nee, ik zal luisteren.'

Dan draait hij ons om. Ik lig nu bovenop. Hij pakt me stevig vast en duwt me naar voren tegen hem aan. De druk die hij uitoefent is groot en dan pompt hij heftig heen en weer. Dit duwt me over de rand en ik kom gillend klaar. Hij bijt in mijn nek terwijl hij klaar komt. Zwaar hijgend blijf ik tegen hem aanliggen. 'Woow, je bent geweldig.' Ik kom omhoog en zie een zelfvoldane glimlach om zijn gezicht spelen. Ik laat mijn vingers langs zijn lippen gaan en zucht diep. Mijn lippen vinden zijn lippen.

Dan hoor ik zijn mannen schreeuwen beneden en Massimiliano zit gelijk overeind. 'Shit,' mompelt hij. Hij kijkt me aan. 'Kleed je aan en verstop je daar achter die deur.' Ik kijk hem met grote ogen aan, terwijl hij opstaat en snel zijn broek aantrekt. Hij stuift naar de deur, draait zich om en ziet dat ik niet beweeg. Hij rent terug naar me. 'Nu, Saar.' Hij schudt me door elkaar en dat lijkt me wakker te maken. Ik sta snel op en ik zie hem de deur uit rennen. Ik kleed me snel aan en verstop me bevend in de inloopkast, achter de deur.

Anonymous (18+)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant