Trouble

11.3K 237 41
                                    

Zijn handen glijden over mijn lichaam terwijl zijn mond mijn nek kust. Ik glij met mijn nagels over zijn blote rug, wat een kreun bij hem ontlokt. Zijn handen zijn bij de onderkant van mijn pyjama jurkje en hij duwt hem omhoog. Zijn handen komen langs mijn, nu al, harde tepels en ik kreun. Tergend langzaam laat hij zijn handen over mijn lichaam dwalen. Zijn mond neemt bezit van de mijne en ik zoen hem ruw en hard. Zijn handen glijden langs de zijkant van mijn lichaam en er gaat een siddering door me heen. Zijn lippen vinden weer een weg naar mijn nek.

'Mas, alsjeblieft.' Ik kan niet meer wachten. Ik wil hem voelen, diep en hard in me.

Hij grinnikt en mijn lichaam reageert met een schok. 'Geduld engel, geduld.'

Hij bijt zacht in mijn nek en duwt mijn pyjama jurkje uit. Gewillig doe ik mijn hoofd omhoog en laat me met een diepe zucht weer vallen. Zijn mond sluit om mijn tepel en zacht likt hij eraan. Mijn andere tepel staat stijf door zijn vingers die hem rond draaien. Ik krom mijn rug en wil dat hij verder gaat. Alsof hij heeft begrepen wat ik bedoel gaat hij met zijn mond verder naar beneden en geeft hij overal kusjes op mijn buik terwijl zijn handen mijn borsten kneden. Mijn benen duwt hij van elkaar af. Een hand glijdt naar beneden en hij laat een vinger langs mijn kut glijden. Een kreun ontsnapt tussen mijn lippen vandaan.

'Zo nat, nu al en allemaal van mij,' hoor ik hem hees fluisteren.

Ik voel een steek van teleurstelling als zijn hand weer omhoog glijdt en mijn borst weer kneed. Dit duurt echter niet lang, want zijn mond heeft mijn klit al gevonden. Ik zuig de lucht diep mijn longen in en ik grijp de lakens vast. Zijn tong gaat snel heen en weer terwijl zijn handen mijn borsten hard kneden.

Er vlamt een ongekend verlangen in mij op. Mijn kut smeekt om zijn piemel diep in mij. Ongeduldig beweeg ik heen en weer. Het gevoel dat ik gevuld wil worden is overheersend en ik kan het niet meer negeren. Ik duw hem, zwaar hijgend, overeind.

'Wat is er?' Massimiliano zijn stem klinkt bezorgd. Ik maak er geen woorden aan vuil en mijn lippen crashen op de zijne. Met mijn handen trek ik zijn boxer uit en ik neem zijn volle lengte in mijn hand. Hij kreunt diep en ik draai ons om. Terwijl onze tongen hitsig om elkaar heen blijven draaien duw ik hem naar beneden. Ik leg mijn handen op zijn borst en ik breek los van hem. Mijn benen spreidt ik zo wijd mogelijk en dan laat ik me voorzichtig over zijn piemel naar beneden glijden. Ik voel dat hij zijn adem inhoudt en mijn kut klemt zich gelijk vast. Als ik ga bewegen kreunt hij.

'Eindelijk,' puf ik moeizaam uit. Wild beweeg ik heen en weer. Het is net alsof ik geen controle meer heb over mijn lichaam. Het doet geheel zijn eigen ding en ik geniet ervan. Ik sluit mijn ogen en kreun hard. Mas pakt me bij mijn armen en duwt me op hem. Hij klemt zijn handen op mijn rug en duwt me tegen zich aan. Dan komt het moment dat hij me helemaal gek maakt. Hij stoot hard en diep in me. Het ritme is bijna onmenselijk en ik kreun alles bij elkaar. Het verlangen bouwt zich in me op als hij zich plots stil houdt in me. Zwaar hijgend luister ik naar zijn raspende zware ademhaling. Ik ga zacht heen en weer en alles tintelt. Hij duwt me weer tegen zich aan.

Zijn mond dichtbij mijn oor. 'Sst Saar, hoor je dat?'

Ik spits mijn oren om te horen wat hij bedoelt. Dan krijg ik overal kippenvel, als ik hoor wat hij bedoelt. Ze zijn hier, hier in zijn huis midden in de nacht.

Ik glij van Mas af. Ik hoor hem zacht kreunen. Dan voel ik dat het bed verlicht wordt. Ik raak in paniek, want ik zie niks en ik ken de weg hier niet zo goed. 'Mas, waar ben je? Waar ga je heen?' Fluister ik paniekerig om me heen.

Dan voel ik zijn hand. 'Sst, kom met me mee.' Hij trekt me mee. Zijn stem klinkt in mijn oor. 'Even het bed opmaken, anders weten ze dat we hier zijn.'

Hij laat me los en ik draai om me heen om te kijken of ik ergens een aanknopingspunt kan vinden, maar ik vind er geen een. Dan hoor ik de derde traptrede kraken. Ik weet dat het de derde is, want het is de enigste die kraakt. Ik kijk direct richting de deur. Mas pakt me weer bij mijn arm en trekt me mee. Hij maakt de deur open en ik weet dat de trap links van ons ligt. Met grote ogen kijk ik die kant op, terwijl Mas me meetrekt de andere kant op. Zo zacht mogelijk sluipen we door zijn huis heen.

Dan klinkt er een bulderende stem door het huis. 'Ze zijn hier, het bed is warm. Iedereen zoeken, op volle kracht.'

Mas draait zich om. 'Shit,' mompelt hij. Hij trekt me rennend achter zich aan. Waar ik me voorheen aan irriteerde, daar ben ik nu blij om. Het immens grote huis. Mas staat stil en ik bots tegen hem aan. Hij omvat met zijn handen mijn gezicht. 'Luister, ik heb ooit een beveiligde kamer laten maken.'

Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan. 'Een beveiligde kamer, werkelijk?'

Zijn vinger ligt op mijn lippen om ervoor te zorgen dat ik mijn mond houdt. Ik word rood als ik merk dat zijn ogen over mijn lichaam glijden. 'Er ligt kleding daar die je kan aantrekken. Je kan daar blijven zitten totdat ik vertel dat het veilig is om eruit te komen. Dat doe ik door middel van een telefoo-.'

Verbouwereerd sla ik zijn vinger weg. Ik zet grote ogen op als ik het besef. 'Je laat me alleen daar?'

Mas knikt. 'Ja, stop met vragen stellen. Het moet zo snel mogelijk gebeuren. Je gaat daarheen en ik ga mijn mensen waarschuwen.'

Ik dring de tranen terug die zich vormen. 'Maar dat kan toch ook vanuit daar? Ik wil niet alleen zijn.'

Hij kijkt me indringend aan. 'Nee, ik vecht samen met mijn mannen. Jij zit daar veilig Saar, anders zou ik het nooit doen,' hij opent de deur, 'ga, nu.'

Ik loop naar binnen en zie een normale werkkamer. Dan verschuift er iets en zie ik een dikke metalen deur met een professionele vergrendeling. Mas legt zijn hand op een venster en de deur opent zich. Als ik naar binnen kijk zie ik overal beeldschermen die de camera's van het huis weergeven. Ik heb nog nooit zoveel camera's gezien in een huis. Ik zie een telefoon en veel open kasten met allerlei spullen erin. Mas draait me om en zoent me vol op mijn mond. 'Tot zo Saar.'

Dan legt hij zijn hand weer op de scanner en de deur sluit zich vanzelf. Ik blijf hem aankijken totdat de deur dicht is. Dan zak ik door mijn benen en leg ik mijn hoofd in mijn handen. Als alles maar goed gaat.

Anonymous (18+)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu