16. Fejezet

1.8K 141 42
                                    

A kósza vízcseppek halkan verődnek a csempéhez, akárcsak a zuhanykabin kemény oldalához. Louis torkából lágy dallamok szakadnak fel, még kezei habos tincsei között járnak, s teríti be samponja vaníliás-epres aromája a tér párás levegőjét. 

A nedves cseppek kényeztették bőrét, mindent meg tesz azért, hogy tökéletes legyen e hamarosan itt lévő alkalomra; mi nem más, mint élete első randija. Lemosva magáról a tengernyi habot lép ki a bolyhos szőnyegre, még magát szárazra törli puha anyagú törülközőjével, mit mindezek után derekára csavar, úgy áll a tükör elé, hogy megszárítsa víztől csöpögő tincseit. 

Szikrázó mimikája mit sem csillapodik az idő múlásával, apró ujjait többször is végig szántja ég felé meredező haján, majd pár fújást ejt rá hajlakkja tartalmából. Sosem volt az, ki ennyit készülődött volna bármilyen alkalomadtán, nem foglalkoztatta külső kinézete, sem haja néhai kócos állapota, mit édesanyja olykor igyekezett rendbe szedni fésűje segítségével. Most mégis mindent megtett azért, hogy külseje elbűvölő legyen és friss, hisz szerette volna elcsábítani apuciját. 

Ruhái összes darabját is rendesen átválogatta, keresve a megfelelőt az alkalomra, ugyanakkor nehéz helyzetben volt kissé, hiszen bármennyire is próbálkozott, a göndör nem árulta el neki a helyszínt, ahová ma szándékozza elvinni. Feladva a dolgokat, vakon igyekezte szettjét úgy összeállítani, hogy az elegáns, mégis édes és szerény legyen. Egy fajta mézes madzag Harry előtt, ki szintúgy izgalommal teli gyomorral szedte rendbe magát a tükör előtt és öltötte magára feszülés fekete ingét, majd simította vállára fehér alapon fekvő, sötét virágos mintájú öltönyét. Louis nem volt ily' csicsás, vagy épp markáns kinézetű, végső és végleges választása egy babarózsaszín hosszú ujjú ingre esett, mellé pedig az elengedhetetlen cső farmer, mivel elfedte kecses őszike lábait. 

A kék szemű utoljára végig mérte magát az egész alakos tükörben, arcára egy halvány- elégedettséggel teli mosoly kúszott, még lábfején már ott virított az újonnan vásárolt fekete vans cipője. Nyugalma teljes volt, nem kellett félni a lebukástól, édesanyja ma a délutáni műszakban töltötte estéjét, s ha mégis alibire lett volna szüksége, Niall segítségére bármikor számíthatott, akkor is, ha utána hosszasan magyarázatot kellett volna adnia ír barátjának titka mélységeiről. 

Harry kocsi kulcsa után kutatott, hosszú lábaival szelte át a lakást többször is, még megunva folytonosan szemébe hulló tincseit, egy kontyba fogta, miről el is felejtkezett, mihelyst megtalálta járműve indítóját és magához kapva a szükséges eszközöket, hagyta el otthonát. Kezébe véve telefonját írt egy üzenetet a személynek, kivel ma meg lesz élete első, igazi randevúja.

Harry Styles: Szia szépségem! Remélem kész vagy már, nem sokára ott vagyok érted és kezdetét veszi életed legszebb estéje!;)

Lou pittyegő telefonját hamar markába kapja, s nyitja meg mosollyal az arcán az érkezett üzenetet. Mi tagadás, már egy órával hamarabb kész lett, még édesanyja kellemes illatú parfüméből is fújt magára, ajkaira egy kis erdei gyümölcsös ajakápolót kent, minek ízért azért megkóstolta csak, hogy biztos legyen édeskés aromájában, így toporzékolt már jó ideje az ajtó előtt, nézve a múló perceket a falra akasztott órán. 

Louis Tomlinson: Szia Harry! Már alig várom és már jó ideje kész vagyok.:) 

Louis Tomlinson: A cím akkor meg van?

Harry Styles: Igen, Lou. Ne aggódj, nem sokára csukott szemmel is képes leszek eljutni hozzád.;)

Louis Tomlinson: Várlak, hercegem!<3

Harry arcára mosoly szökik e becézés olvasása közben, lezárva ezzel a beszélgetést mélyeszti zsebébe telefonját és indítja el járművét, kikanyarodva az útra indul meg a megadott cím felé, hol az Ő kincse éli napjait. Elképzeli, milyen is lehet tündérkéje szobája. Úgy véli, biztosan rendezett és tiszta, akárcsak a kék szemű, s mindig kellemes illat lengi be ott a teret, hála' a füstölők és az illatos gyertyáknak. Ágya képzeletében mindig rendezett, kissé talán a szoba elrendezése, huzatjával együtt gyerekes lehet, de ha lehetséges, ezt teszi őt még aranyosabbá. Az elmélkedése ugyanakkor megszakad, egy pillanatnyi félelem suhan át rajta, fejében megfogalmazódó kérdése kapcsán; Vajon tudnak-e a kis csillag családtagjai róla?

Idegessége magasabb lesz, belegondol milyen nehéz is lesz jó benyomást kelteni majd az első alkalommal, mi talán most jön el. Sok kép fut végig agyában, rémképek ezek mind, egy minutumra talán a randilemondás is megesik fejében, ám hamar elhessegeti ezt a förtelmes gondolatot, hisz nem akar csalódást okozni szerelmének, ostoba cserbehagyásával. A piros előtt megállva mély lélegzetet vesz, ezzel űz ki minden negatívumot magából és koncentrál a legfontosabb dologra: Louisra.

Telefonját elő veszi, ismét megvillan a kis chat-fej Lou ártatlan pofijával, gondolkozás nélkül teszi azt, mint ilyenkor mindig; megnyitja az üzenetet. 

Louis Tomlinson: Ezt neked készítettem készülődés közben..:p

Louis Tomlinson: Fényképet küldött.

A göndör nyála azonnal összefut szájában, szíve nagyot dobban a képet látván, hisz hiába sexy, egyben oly' szende és ártatlan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A göndör nyála azonnal összefut szájában, szíve nagyot dobban a képet látván, hisz hiába sexy, egyben oly' szende és ártatlan. Egyszerűen tökéletes számára. Fejbe vágja magát gondolatban, milyen ostoba is lett volna, ha eldob magától egy ily' fontos lehetőséget, holmi képzetek miatt. Az erős duda szó eredményezi a kép és a közte lévő kapocs megszakítását, mit még a percek múlásával is bámult, hol ott a zöld fény már régen szabad utat adott neki. Válasz nélkül hagyva dobja az ülésre készülékét és tapos a gázra; mihamarabb oda szeretne már érni. 

Pár élesebb kanyar után, egy kellemes hangulatú utcába ér, napszemüvege mögül kémleli a házakon lévő számokat, hogy megtalálhassa végre Lou otthonát. Egy virágokkal körül vett házon állapodik meg végső tekintete és a kerámiából készült számon, mi ott díszeleg az épület elején a 28-as szám formájában

Leparkol, a motor már nem zörög, egy utolsó pillantást vett magára a feje felett lévő tükörben, majd egy mély lélegzetvétel után elhagyja autója kényelmes belsejét, kezébe fogja azt a csokor nárciszt, mit csak is erre az alkalomra köttetett. Bakancsa meg-meg koppan léptei által a veranda lécein, még keze mozdul és egy határozott mozdulattal nyomja a csengőt, minek dallama jelzi: vendég érkezett. Az ajtó lassan nyílik, kíváncsi tekintet leselkedik ki rajta, a kék íriszek boldogságtól csillannak fel az érkezett személy láttán. 

S ekkor már Harry tudta; ez lesz élete legcsodálatosabb estéje.

_________

Csokit nem tudok adni, szóval ezt kapjátok helyette.😛🐇(ami remélhetőleg megfelelt is nektek😅)

Nos, Kellemes ünnepeket nektek, guys!🐰

Legyen csodás napotok!❤

Private Message (larry ff. 18+)Where stories live. Discover now