'Kork Benden!..'

2.4K 78 4
                                    


Selaamm!..
Nasılsınız bakalım millet?

Yeni bir bölüm daha geldi... Yine heyecanla yazdığım ve yazarken çok keyif aldığım bir bölüm daha!..

Yorumlarınızı çok merak ediyorum millet! Bir kaç kelime yada cümle bile olur... Hatta imoje bile olur yaa🤭🙈

Neyse daha çok konuşup da başınızı şişirmeye gerek yok! Değil mi? Hadi bakalım yeni bölüm sizleri bekliyor canlarım benim🤗

KEYİFLİ OKUMALAR

*****

"Kız yok abi!.."

Algısı durdu!.. Zaman durdu!.. Kim olduğunu unuttu kısa bir an... Duyduğu iki kelime beyninde uğuldayıp dururken nefes almayı bile unuttu!.. 'Kız yok!..' da ne demek şimdi... Daha yukarı çıkalı kaç dakika oldu ki sanki? Nasıl yok olur?..

"Ne demek 'Kız yok' lan! Nasıl olmaz? İyice baktın mı odasına?"derken genç adam çoktan Asaf'ın yakasına yapışıp kükremeye başlamıştı.

"Abi bu kız boncuk mu ki kaybolsun odasında? Kocaman kız! Yok odasında işte! Diğer odalara da baktım yok kız falan!.."diyerek sert bir cevap verdi.

Sanki kızı Asaf saklamış gibi birde boğazına yapışmıyor mu? Şeytan diyor ki!.. Dağıt şunun yakışıklı suratını!.. Tabi yerse! 'Melih ulan karşındaki ayağını denk al' diye içinden kendine ufak hatırlatmalarda bulunmayı da ihmal etmiyordu. Sonuçta içindeki şeytana pek de güven olmazdı! Değil mi?

"Ulan birde dalga mı geçiyorsun benimle şerefsiz! O boncuğu bir taraflarına tıkmadan git şu kızı bul! Herkese söyle her taşın altına bakılacak! Anladın mı lan!"diyip sert bir şekilde yakasındaki ellerini çekmişti.

Melih koşar adım yukarı çıkıp aramaya başladı. Evdeki çalışanlar, dışardaki korumalar derken herkes Asya'yı arıyordu ama kız sırra kadem basmıştı sanki!.. Bahçedeki bulunan kameralara bile bakıldı. Ama bahçe dışına kimse çıkmamıştı. Hatta evin kapısı bile açılmamıştı. Sinirden salonun ortasında kızgın bir boğayı andıran Melih tüm gücüyle tekrar bağırdı.

"Ulan buhar olup uçmadı ya bu kız! Adam gibi arayın her yeri!"

Yeni talimatı alan herkes sil baştan tekrar aramaya başlamışlardı. Spor odası, bowling ve sinema odası, kış bahçesi derken evi hallaç pamuğu gibi tekrar aradılar ama yok! Yok işte kız! O sırada genç adamın telefonu çalmaya başladı! Ekrandaki ismi görünce gözlerini kapatıp okkalı bir küfür savurdu önce içinden. 'Şimdi sıçtın işte Melih Efendi! Bakalım ne bok yiyeceksin?'diye söylenerek cevap verdi.

"Alo!" dedi sakin bir sesle.

"Evlât nerde kaldın? Gelmekten vazgeçtin galiba?"

Derin nefes çekti içine genç adam...Korkunun ecele faydası yok diye düşünerek devam etti.

"Ufak bir aksilik oldu Suat Baba! Şimdi çıkıyordum bende!"

"Acele et! Bari kahveleri beraber içelim!"

"Tamam! Geliyorum!"diyip kapattı.

Kapının önünde bekleyen Asaf ve Faruk başları önde verilecek emirleri bekliyorlardı. Yanlarından geçerken:

TUTSAK KALPLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin