36. chapter ♦ She's back

6.9K 485 25
                                    

"Jestli to bude nějaká další předražená restaurace, nebo podobně, tak to rovnou otoč a odvez mě domů." řekla jsem Harrymu, když jsem seděla vedle něho v autě na místě spolujezdce. Nohy jsem měla položené na palubní desce, což Harry nesl ze začátku těžce, ovšem zvykl si, nebo spíš přijal fakt, že mu v jeho milovaném autě udělám bordel.

"A co pak u tebe doma?" zeptal se Harry, načež se na mě krátce podíval, ovšem potom se začal znovu plně věnovat řízení. "Jestli to, co chci, tak klidně řeknu, že jedeme do předražené restaurace." dodal po chvíli Harry, přičemž mu na tváři pohrával pobavený úšklebek. Protočila jsem oči.

"To, co chceš, rozhodně ne. Už jenom kvůli principu." pronesla jsem, a pak se trochu zasmála. Harry zavrtěl pobaveně hlavou, během čeho jsem ho pozorně sledovala, ale nakonec jsem odvrátila svůj pohled k rádiu, které jsem hned zapnula.

"Takže nebudeme háčkovat?" položil otázku Harry, během čeho se snažil znít, co nejvíc zraněně a uraženě. Protočila jsem oči, a pak se na něho podívala znova. Trochu jsem našpulila rty a přemýšlela, jestli je dobrý nápad udělat to, co mě právě napadlo. Nakonec jsem se rozhodla, že jo, přeci jen, pořád jsme s Harrym hráli ty naše různé hry a dělali si samé naschvály.

"Ty jsi chtěl háčkovat?" zeptala jsem se Harryho, ovšem v moment, kdy jsem k němu byla nakloněná a šeptala mu tyhle slova do ucha. Ruku jsem mu položila na stehno a olízla si přitom své rty. "To je škoda, já totiž chtěla dělat něco jiného." dodala jsem po chvíli, a pak stiskla Harryho ušní lalůček mezi zuby a trochu zatáhla.

"Jestli budeš pokračovat, tak nejspíš způsobím dopravní nehodu." řekl Harry a já si nemohla nevšimnout, jak jeho dech začal být nepravidelný a mnohem trhavější. Spokojeně jsem se pro sebe uculila, a pak začala pomalu svojí rukou směřovat k Harrymu rozkroku.

"Tak zastav, když si nevěří, že to zvládneš." zamumlala jsem tiše, proti jeho krku, načež jsem mu tam věnovala polibek. Po chvíli jsem se přesunula trochu níž a tentokrát ho nepolíbila, místo toho jsem mu jemně sklouzla kůži na krku. Chtěla jsem mu vytvořit cucflek a oplatit mu to za minule, když ho on udělal mě. Bylo opravdu těžké ho zakrýt, když byl uprostřed mého krku.

"Fajn. Za chvíli zastavím. Bude tam odpočívadlo." řekl Harry, potom, co se prudce nadechl, jelikož jsem mu přejela rukou přes rozkrok a trochu zatlačila. Za ty dva měsíce, co jsme spolu byli, jsem se naučila, co má Harry rád, co naopak nemá rád, a taky to, co ho dohání k šílenství. Jak v dobrém slova smyslu, tak i v špatném. On zjistil to samé o mě, stejně jako další hromadu věcí.

"Dobře." pronesla jsem tiše, aniž bych se od něho odtáhla. Moje rty se otíraly se jednou za čas o jeho stranu krku, která byla u mě. Své obě ruce jsem teď přesunula k jeho pásku, který jsem se pokusila otevřít, ovšem moc mi to nešlo, protože jsem byla ve špatném úhlu. Ucítila jsem, jak Harry šlápl na plyn a zrychlil. Spokojeně jsem se pro sebe ušklíbla.

"Bože, tohle bych do tebe nikdy neřekl." zamrmlal Harry, když se mi podařilo vytáhnout pásek z přezky. Potom jsem to vzdala, jelikož mě akorát bolely ruce, a Harry stejně měl každou chvíli zastavit na nějakém tom odpočívadle.

"Já vím." řekla jsem, a pak se nepatrně odtáhla, abych se mohla podívat, kde právě jsme. Harry zrovna zabočil, sjeli jsme ze silnice, a než jsem se nadála, tak Harry zaparkoval v rohu parkoviště, na kterém teď nikdo nebyl. Netušila jsem proč, ovšem to byla poslední věc, kterou jsem chtěla v tuhle chvíli řešit.

"Audrey." zamumlal Harry, když jsem si odpoutala bezpečností pás, slezla ze své sedačky a posadila se mu obkročmo do klína, přičemž jsem si dala záležet, abych se o něho otřela na správném místě. 

IN THE CITY || FanfictionKde žijí příběhy. Začni objevovat