27. chapter ♦ I want you now

8.8K 526 29
                                    

„Harry.“ zasténala jsem tiše, když jsem ucítila, jak se jeho horké rty dotkly mé kůže na krku. Přivřela jsem oči, abych si vychutnávala ještě víc, ten příjemný pocit, který jsem měla díky němu. Naklonila jsem hlavu na stranu, aby měl lepší přístup k mému krku. Hned toho využil, věnoval mi čím dál tím delší a dravější polibky na celou odhalenou stranu krku. Cítila jsem, jak se jeho hruď zrychleně zvedá, stejně jako ta moje. Dýchala jsem mělce a můj tep byl čím dál tím rychlejší. Než jsem se nadála, tak mě Harry otočil čelem k němu a natlačil na linku za mnou. Naše těla se přitom otřela, což zapříčinilo, že jsem pootevřela rty a tiše zavzdychala.

Trochu jsem zaklonila hlavu a podívala se Harrymu do očí, které působily temněji, než obvykle. Harry se naklonil blíž a opřel své čelo o té mé, koukali jsme se na sebe. Neměla jsem ponětí, jak dlouho ten pohled trval, ale přišlo mi to jako věčnost. Cítila jsem jeho horký dech na své tváři a jediné, co jsem v tuhle chvíli chtěla udělat, bylo spojit své rty s těmi jeho a strhat z něho všechno oblečení, co měl na sobě. Netušila jsem, kde se ve mně brala ta živočišnost, která mě nutila udělat tohle, ale jednu věc jsem věděla jistě, byla to způsobené jen a jen kvůli němu.

První, kdo se neudržel, byl Harry. Z ničeho nic přitiskl své rty na ty mé ve vášnivém polibku. Nebylo to jako před pár dny u něho, kdy si nebyl jistý, jak zareaguju, teď to byl naprostý opak té jemnosti a lehkosti a mně se ti líbilo. Polibek jsem mu oplatila, přičemž jsem jednu ruku položila na jeho zátylek, čímž jsem si ho přitáhla blíž. Druhou rukou jsem sevřela v pěsti spodní lem jeho trička a potáhla ho trochu níž. Okolní svět pro mě v tuhle chvíli neexistoval, byli jsme tu jenom my dva.

Aniž by se naše rty rozpojily, Harry mě chytil za zadek a zvedl. Než jsem se nadála, tak jsem seděla na kuchyňské lince, což zapříčinilo, že výškový rozdíl mezi námi zmizel. Roztáhla jsem nohy, aby si Harry mohl stoupnout mezi ně a být díky tomu, co nejblíže u mě. Jakmile to udělal, tak jsem ucítila, jak jedna jeho ruka začala přejíždět po mém odhaleném stehně dráždivě nahoru a dolů, což mi způsobilo elektrizující pocit v celém těle. Po chvíli se odhodlal zajít ještě dál a občas zajel rukou ještě pod mé krátké kraťasy od pyžama, které jsem měla zatím na sobě. Doháněl mě tím k šílenství, což jsme mu chtěla oplatit. Chtěla jsem, aby díky mně měl stejné pocity, jako já. Aby zapomenul na celý svět a toužil jenom po mně a mém dotyku.

Užívala jsem si, když pomalu začal se svými polibky směřovat dolů. Nejdřív mě jen lehce a škádlivě políbil na koutek rtů, potom postupně pokračoval níž k čelisti, kde se na chvíli zastavil a věnoval mi tam také pár polibků, načež pokračoval v jeho cestě se rty k mému uchu. Tam se zastavil a skousl lehce mezi zuby kůži, na mém krku, přičemž stiskl stehno rukou, kterou mě předtím celou dobu hladil. Zaklonila jsem hlavu a tiše zasténala, aniž bych o tom věděla.

„Jak já miluju tenhle zvuk.“ zašeptal Harry hlubším a chraplavějším hlasem než obvykle, načež pokračoval s líbání mého krku. Své ruce jsem spojila za jeho krkem, čímž jsem si ho přitahovala ještě blíž k sobě, což bylo přesně, co jsem potřebovala. Z ničeho nic se Harry začal pomalu vracet nahoru, přesně po těch samých místech, jako předtím. Než jsem se nadála, tak jsem ucítila, jak znovu spojil své rty s těmi mými, na což jsem si nemohla stěžovat. Bylo úžasné cítit jeho plné a měkké rty proti těm svým. „Už se nemůžu dočkat, až tě dostanu z tohohle trička.“ zamumlal Harry mezi polibky, přičemž jeho ruka zajela pod mé šedé tílko, kde mě začal hladit po mém boku a postupně směřoval výš.

„Pojďme nahoru.“ pronesla jsem po chvíli bez jakéhokoliv přemýšlení, ale opravdu jsem to tak chtěla, vlastně to teď byla věc, kterou jsem teď chtěla nejvíc ze všeho.  Nemusela jsem to Harrymu opakovat dvakrát, než jsem se nadála, tak mě vzal do náruče, jako kdybych nic nevážila. O chvíli později, jsem už stála ve svém pokoji osvíceném pouze lampičkou a čekala na to, než Harry zavře a zamkne dveře. Sledovala jsem každý jeho pohyb, a přitom se kousala do rtu, jelikož jsem se nemohla dočkat, až ucítím jeho dotyk na své kůži. Když ke mně došel, chvíli jsme se na sebe jen dívali a tentokrát jsem to byla já, kdo jako první přerušil tu vzdálenost mezi námi. Položila jsem mu ruku na zátylek a dlouze a hladově ho políbila, jako kdyby uběhly roky a ne jen pouhé vteřiny během toho, co jsme byli od sebe.

IN THE CITY || FanfictionKde žijí příběhy. Začni objevovat