19. Kapitola - Noční Výlet

1.1K 61 0
                                    

Hudba se zrychlila. Jason se mnou tancoval po celém parketě. Pořád mě nějak otáčel a zakláněl. Nakonec se mu to přece jen povedlo a na konci jsem už nevyjekla kdybykoliv mě zaklonil. Když skončila asi pátá písničky a Jason se mnou tam pořád tancoval ze strany na stranu všimla jsem si, že na nás všichni koukají. Andrew, Kristy, Lissy i Isabella stáli po straně a koukali na nás. Když skončila písnička Jason se ušklíbl a nechal mě vydechnout. Publikum začlo tleskat. Oba jsme se rozesmáli. Jason se uklonil. Několik holek vyjeklo. Taky jsem se mírně uklonila. Jason ke mě natáhl ruku. Myslela jsem, že se chce společně uklonit nebo tak něco, ale místo toho mě otočil a naposledy mě zaklonil. Zatočila se mi hlava. Zavřela jsem oči. Otevřela jsem je až jsem si byla jistá, že jsem na jednom místě. " Budeme muset ještě trénovat," ušklíbl se a zvedl mě. Došli jsem k ostatním. " Byli jste fakt dobrý!" řekla moje sestra. " Super," přidala se Lissy. Kristy jen zvedla palce nahoru a usmála se. Podívala jsem se na Andrewa. Chvíli zamyšleně pozoroval Jasona. Když si všiml mého pohledu usmál se. Přešla jsem k němu, usmála se a chytla ho za ruku. " Jo, mimochodem Elis," řekla Lissy a hodila po mě mým mobilem. " nakonec jsme ho našli, ale pochybuju, že bude fungovat." pokrčila rameny. Povzdechla jsem si. " Co se dá dělat? Život jde dál," Lissy přikývla a začla něco vyprávět sestře, Jasonovi a Kristy. Andrew mě nenápadně odtáhl pryč. " Co si myslíš o Jasonovi?" zeptal se bez emocí. " Je fajn," odpověděla jsem. Došli jsme do zadu, kam nikdo nechodil. " Asi s ním budeš muset trávit nějaký čas. Když já budu někde něco dělat jako animátor. Nelíbí se mi, že tu furt pobíhá John. Isabella by ho nezvládla. A navíc se vsadim, že by u vás byl stejně. Nějak si sestry Thomasovi oblíbil," pozvedl obočí. Sedli jsme si na kraj bazénu a namáčeli si nohy. " Jak to, že nemáš práci se show?" zeptala jsem se ho. Trochu se pousmál. " Kdo řekl, že jí nemám?" zavrtěla jsem nevěřícně hlavou. Náhle jsem si něco uvědomila a posmutněla jsem. Andrew si toho všiml. " Co se děje?" zeptal se. " Už máme jen tři dny. Co bude potom?" zeptala jsem. Přitáhl si mě k sobě. " Nevím, Elis. Já nevím." Opřela jsem se o jeho hruď. Bradu si položil na mou hlavu. " Musíme si ty dny užít," dodal po chvíli a políbil mě na temeno hlavy. Mírně jsem příkývla. " Miluju tě," zamumlal mi do vlasů. " Já tebe taky," zašeptala jsem do noci.

Stála jsem s kufrem před hotelem s dalšími lidmi. Rozhlédla jsem se. Nikde jsem neviděla Andrewa. Ostatní animátoři tam byli. " Kde je?" pomyslela jsem si. Autobus přijel. Otec mi nerad a s pohrdáním dal kufr k ostatním kufrům ve spodní části autobusu. Ještě chvíli jsem stála před autobusem a čekala na Andrewa. Nešel. Řidič už začal vypadat naštvaně. " Nastup si, Elisabeth!" vyštěkl na mě otec. " Ne, ještě chvíli," prosila jsem. " Už bylo dost chvil! Nastup si!" a vzal mě za paži a vedl do autobudu a posadil vedle sestry. Ani jsem si nevšimla, že brečím. Isabella mě pustila k okýnku. Opřela jsem si hlavu o studené sklo. Najednou jsem ho uviděla. Snažil se prodrat davem. Setřela jsem oči a zvedla se, že mu půjdu naproti, ale autobus se rozjel a já hupsla zase zpátky na sedadlo. Otočila jsem hlavu. Stál tam a smutně se na mě díval. " Né!" vykřikla jsem. " Andrew! Né!" nepřestávala jsem brečela. Isabella mi dala ruku na rameno. " To bude dobrý. Máš na něj přece kontakt ne?" zeptala se s úsměvem. Vykulila jsem oči a rozbrečela se ještě víc. " Nemám," vyhrkla jsem. " Nech toho, Elisabeth! Chováš se jako dítě!" mračil se na mě táta. Bušila jsem pěstmi do skla. Andrew se mi už dávno ztratil z dohledu. Nepřestávala jsem bušit do oken. Ne, počkat. To není zvuk, který vydává moje pěst, pomyslela jsem si.

S trhnutím jsem se probudila. Promnula jsem si oči. Podívala jsem se na Isabellu. Taky byla vzhůru. Když se mi vrátily všechny smysly zpátky do reality uslyšela jsem, jak někdo klepe na dveře. Podívala jsem se na sestřin mobil. Chvíli po čtvrté hodině ráno. Zamračila jsem se. Neochotně jsem se vydala ke dveřím. Chytla jsem kliku a otevřela dveře. Chtěla jsem dotyčnému vynadat, ale než jsem něco stihla říct dostala jsem pusu na tvář. " Dobré ráno Elis," usmál se Andrew a s Jasonem vešli dovnitř. Isabella vytřeštila oči. Zavřela jsem dveře a s pozdvyhnutým obočím jsem se posadila na postel. Oba tam stáli a smáli se, jak zíváme. " Tak co chcete?" zeptala jsem se trošku podrážděně. Andrew si sedl vedle mě. " Co tak naštvaně? Trochu úsměvu. Tak se mi líbíš víc," řekl a dal mi pusu na pusu. Potom pokračoval na tvář a na krk. Šimralo mě to. Neubránila jsem se úsměvu. " No vida!" usmál se spokojeně a dal mi pusu na čelo. Ani jsem nepostřehla, že Jason si sedl vedle Isabelli. Oba nás celou dobu pozorovali. " Teď vážně. Co se děje?" zeptala se sestra. Andrew mě chytl za ruku. " Sama si říkala, že nám zbývá málo času. Chceme vás někam vzít," odpověděl mi Andrew. " Zbláznili jste se? Víte kolik je?" zamumlala jsem a zase zívla. " Nejlepší čas. Jděte se obléknout. Šup." ušklíbl se Jason. Podívala jsem se na Isabellu. Vypadala, že pochybuje o skutečnosti tohohle asi tak jako já. " A kam jdeme?" zeptala se Isabella. " Uvidíš," usmál se Jason. Podívaly jsme se na sebe vzájemně se sestrou. Pokrčila rameny a vstala z postele. Přidala jsem se. Vytáhla jsem si oblečení ze skříně. Isabella vklouzla do koupelny a zamkla se tam. Podívala jsem se na Jasona a Andrewa. Oba na mě nechápavě koukali. Potom to Andrewovi došlo. " Jo, jasně. Počkáme venku," řekl Andrew a oba vyšli z místnosti. Zachichotala jsem se a začala se převlékat. Za chvíli vyšla Isabella z koupelny. " Máš tušení, kam jdeme?" zeptala se. " Vůbec," pokrčila jsem rameny. Učesala jsem si vlasy. Chvíli jsem stála před zrdcadlem a přemýšlela, co s vlasy. Nakonec jsem popadla gumičku a svázala si vlasy do culíku. Isabella si své blond vlasy po ramena nechala rozpuštěné. Její výhoda byla rovné vlasy po tátovi. Já je měla mírně vlnité a hnědé po mamce. Vyšli jsme z pokoje, kde už na nás oba kluci čekali. Došla jsem k Andrewovi. Otočil mě zády k němu. Dal mi nějaký šátek přes oči. Spanikařila jsem. " Co to děláš?" vyhrkla jsem. " Klídek," zašeptal. " neudělal bych nic, co by ti ublížilo. Nikdy," řekl už se zakrytýma očima mě otočil k němu a políbil mě na čelo. " Bella je taky hotová," řekl Jason. " Elis?" zašeptala Isabella. Poznala jsem menší strach v jejím hlase. Nahmatala jsem její ruku a pevně jí stiskla. " Tak jde se," řekl Jason a já jí musela pustit.

Summer Love [CZ]Where stories live. Discover now