"Te plac dar nu putem fi impreuna"

48 0 0
                                    

Întâlnisem un baiat pe nume Catalin care era prieten cu Bogdan, era frumos, inalt si era tare amuzant.

Îmi placea, prima data cand l-am vazut nici nu ma gandeam ca o sa am ocazia sa vorbesc macar cu el. Dar niciodata nu poti stii.

Se apropia ziua lui Mada, eu si fetele ne-am gândit sa îi facem o surpriza. Sa luam un tort si un buchet mare de flori iar la 12 noaptea sa fim la ea la usa sa ii cântam "La multi ani!!" Zis si facut, eram la blonda acasa si pregateam buchetul. Mada era afara si era aproape 12. Cum naiba sa o facem sa plece dracu acasa? Ma duc eu în ultima camera si o sun sa vad ce face. Eram foarte convingatoare, ea chiar a crezut ca eu eram acasa la mine sub patura vorbind incet sa nu ma auda ai mei.

Si nu stiu cum am inchis usa ca m-am blocat înauntru. Serios?????? Chiar acum trebuia sa se întâmple asta?

Ma rog, cu o surubelnita se pot face multe. Plecasem la Mada la scara si ghici ce, era si Catalin care ne astepta cu prietenul lui Tudor.

Am urcat usor cu tortul sus si l-am aprins, ce s-a mai ars Tudor la mana cu bricheta aia. Noi am inceput sa radem, am batut la usa si ne-a deschis imediat. Era asa uimita si fericita, apoi am stat toti la povesti dupa care blonda si Andreea voiau sa plece si eu la fel, era cam 4 ceasu. Nu ma asteptam sa se ofere Catalin sa ne duca, dar ma rog, Andreea a fost sa isi ia sacoul care il lasase la blonda si eu am asteptat in masina cu Catalin si Tudor. Ascultam melodia "Carolina Jambala" Ce imi mai placea ca pana atunci nu o suportam. Apoi "7 zile din 7" melodiile astea doua mereu o sa ma duca cu gândul la Catalin.

Venise si Andreea, si am plecat spre blocul meu, pana sa ma dau jos din masina sa plec s-a dat si Catalin si mi-a spus ca raman datoare, avea un zambet asa frumos. Cum sa nu iti placa? Ii raspund eu "Desigur, te scot la un suc." amuzata.

Am continuat să ţinem legătura... şi am început să ieşim...

Eram odata în benzinarie cu el şi Tudor, si s-au dus să plătească, Cătălin s-a întors şi s-a aşezat lângă mine şi m-a sărutat.. nu ştiam ce să cred dar eram aşa emoţionată pe dinăuntru, însă pe din afară afişam doar un zâmbet.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 23, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now