Începutul sfârsitului

78 3 0
                                    

Laur ma astepta lângã un magazin din aproapierea blocului meu.

Eram fericita ca aveam o astfel de ocazie. Îmi aduc aminte ca în clasa 7.a doar visam sa îmi spuna ceva un tip din asta, iar cei de varsta mea sau putin mai mari care imi mai placeau mie si vorbeam cu ei ma refuzau din nu stiu ce motive. E ok, le multumesc, am ajuns departe datorita lor, sa o suga toti! Acum ei stau dupa mine iar mie mi-a pierit interesul de mult. Este o satisfactie mare la mijloc. Stii momentul ala cand un fraier te place si tu poti sa il Joci pe degete cum vrei? Asta mi se ìntampla si mie si era minunat.

Am urcat în masina si m-a întrebat unde sa mergem, l-am lasat pe el sa aleaga.

Ne-am plimbat ceva timp apoi am oprit intr-un loc farà multa lume, nu stiam ce sa i spun, pana la urma gasisem un subiect comun si vorbeam farà retineri. Ne urcasem amandoi pe bancheta din spate si stateam cu capul pe umarul lui. Muream dupa ochii lui verzi, era asa linistem niciunul din noi nu zicea nimic, s-a aplecat putin si m-a pupat pe obraz, iar apoi m-a intrebat daca poate sa ma sarute si l-am sarutat eu. Era asa frumos. În minte a mea se auzeau artificii si melodia http://youtu.be/yPKlrRwJB8A (we are the champions).

Laur: ce îmi place cum ma saruti.

Eu nu am mai zis nimic, i-am zambit.

Seara aia s-a terminat frumos, el m-a dus acasa si am adormit instant.

Dupa alte iesiri cu el, fosta lui gagica aflase, si se vorbeau prin scoala lor si a auzit si Mada care mi-a spus.

Mada: sa vezi ce zice fosta prietena a lui Laur de tine, cica "macar de era una mai desteapta." Rasa ei, o mananca invidia la maxim.

Eu am ras, si chiar nu ma interesa ce zice o ratata ca aia. Nu imi complic viata decat e deja.

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now