Fwb

82 3 0
                                    

De ce în majoritatea relatiilor fetele pun prea mult suflet cand de fapt nu ar merita ãia nicio flegma?!

Mi-am amintit de Stefan, un baiat brunet si dragut cu care am petrecut seara de Craciun. Si la fel, fosta gagica a lui era o disperata. O chema Irina. Era catalogata putin cam tarfa in oras, cand statea cu Stefan mai statea si cu alti 10 baieti. Probabil daca era baiat îsi facea harem. Dar ei se "iubeau". Vorbeam cu El destul de mult, îmi placea sa-l ascult, vorbeam orice, ieseam, dar nu aveam sentimente.. Era mai mult o relatie "friends with benefits" pentru cine stie filmul, dar nu, nu faceam sex sau ceva.

Iesisem cu el într-o zi afara, la o terasa, si acolo era si Irina, SUGEA cu un pai dintr-o cola. Cand ne-a vazut parca mai avea putin si-si înfigea dintii în masa aia de lemn.

Nu am luat-o în seama, oricum nu a stat mult dupa ce am venit noi si-a luat prietenele si s-au carat, umbla cu unele de ziceai ca-s pui de berberite.

Era genu ala de persoana care le barfeste pe toate si apoi se pupa în cur cu ele, dar îi placea.

În schimb Stefan era un baiat linistit, nu avea treaba, se saturase de crizele ei si avea nevoie de o pauza, zic eu. O relatie cu el ar merge, dar de ce sa ne stricam prietenia?

Eu cu Irina eram amice odata, dar ne mai si certam. Se baga în orice, era interesata de orice, ajunsase în punctul în care mai avea putin si ma întreba ce culoare ma cac... Era mai mica, o intelegem.

Sunt multe ca ea, unele mai mari, de exemplu prietena ei Ana, care si ea è o curva în devenire.

Pai ce sa spun si despre ea, era genu de tipa care la prima adiere de vânt zbura de pe trotuar. Si-ar fi rupt coloana sa aiba cur în poze si cred ca folosea sosete in loc de push up la sutien.

Stii vorba aia "Pe facebook woow, în realitate bau!" Si mai sunt destule în oras ca ea, doar ca la ele se aplica vorba "Pe facebook sirene, pe strada balene".

cius:* celor care s-au regasit!

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now