Partea 5

96 4 0
                                    

Dimineata ii dau un sms si cred ca am asteptat vreo 20 de minute un raspuns..

În fine, nu asta conta. M-a uimit faptul ca El nu isi aducea aminte ca noi doi ne-am impacat oarecum si ce mi-a mai spus el.

Are you fucking kidding me? SERIOS? Gandeam eu.

Cât de beat erai aseara? În fine, am vorbit ce am vorbit si oarecum am ramas împreuna.

Seara am iesit iar, era frig iar el mi-a dat geaca lui, era un moment asa "aww". Se facuse iar 5 dimineata si trebuia sa plec acasa, ca poate se trezeau ai mei. Da, ieseam pe furis!

M-a luat în brate iar parfumul lui a ramas pe tricoul meu.

M-a dus pana la mine la bloc m-a sarutat si mi-a spus noapte buna..

Am adormit ca un lemn in dimineata aia, ca deja era 6 nu se putea numi noapte.

Aveam deja 3 luni împreuna

Facusem rost si de parola de la facebook-ul lui, cu greu acceptase, poate nu avea destul timp sa stearga toate conversatiile cu Elena si alte târfe.

Pacat ca nu stia sa le stearga si din arhiva.

Si erau multe discutii între El si aia.

Dupa ce am citit tot ce era pe acolo vazusem si niste parti total aiurea, El ii Zicea ei ceva de genul "la prima greseala ii dau cu jet."

A, deci asa o ardem, Bogdan!

El înca tinea la Elena, probabil statea cu mine doar sa o uite pe ea.. Ma simteam inutila, aia il ignora complet iar situatia era... Era!

Nu stiam ce sa fac, sa ma prefac ca n-am vazut nimic si sa continui relatia pentru ca il iubeam? Sau sa ma cert cu el si sa rup orice legatura? În ambele variante tot eu aveam de suferit, si imi faceam nervi, deci am preferat sa iau putina distanta o vreme.

În final am cedat, nu mai suportam sa stiu ca El inca tine la Elena.. M-am certat cu el, si toata noaptea aia n-am dormit, am iesit afara, si un prieten de al meu a venit sa ma ai la o mica plimbare, pana sa vina eu stateam in scara si tot gândindu-ma la ce se întâmplase am inceput sa plang..Alex, amicul meu a fost acolo m-a luat în brate si mi-a sters lacrimile.. Ma linistisem, si am plecat cu el sa ne mai intalnim si cu altii in noaptea aia. Apoi tot Alex m-a dus acasa, m-a pupat pe frunte si ne-am spus noapte buna.

Roluri schimbateKde žijí příběhy. Začni objevovat