Partea 1

146 7 0
                                    

Eram în prima noastra zi de relatie, eu trebuia sa ies de la ora cam pe la 12 asa, mai aveam o ora de romana si scapam, nu de scoala ci

de colegul meu de banca care mirosea mai ceva ca un sconcs mort.efectiv îmi venea sa ma arunc de pe liceu!

Era mic, gras si indopat, îl chema Nicu. Si acum il cheama, nu te gândi ca a murit, stai lin, doar ca acum se spala.

În fine, eu trebuia sa ma duc acasa, mai erau 5 minute din ora iar eu simteam ca daca nu ies in clipa aia pe usa, profa ma lua cu targa de acolo!

Pe drum am mers cu colega mea si inca 2 fete de la clasa de sub noi. Chiar ma gandeam sa nu dau de nimeni in ziua aia. Si fix in fata mea dupa nici un minut il vad pe Bogdan cu un coleg de al lui, si tot odata prieten foarte bun, Andrei îl chema.

Ne-am oprit putin, am vorbit si El era asa timid, nici nu stiam ce sa ii spun, intarzia la scoala ca era dupamasa El. Aiurea, cand a dat sa plece nu m-a pupat nici pe obraz. Eh, era prima zi.. Poate se gandea la statusul acela cu "Cel mei frumos sarut este acela care a avut loc dupa 1000 de priviri" sau ceva de genul ,.

Dar chestia asta a continuat toata saptamana.si evident ca gura mea nu s-a abtinut din a face reprosuri, si plus de asta mi se parea si un pic indiferent. Ne-am certat putin dupa care n-am mai vorbit doua saptamani, cred ca râdea inima in Elena. Dar fericirea ei era pe sfarsite pentru ca am decis sa-mi calc pe orgoliu si sa vorbim din nou. Timp in care saracuta Elena devenise si mai geloasa, mai ales ca ne-am impacat!

Roluri schimbateOn viuen les histories. Descobreix ara