Revedere

71 2 0
                                    

Stateam în pat, ma aranjam pentru o iesire cu Mada si Florin, era seara de înviere. Nu prea mai aveam contacte cu alti baieti, doar amici.. Era ceasu 10 cred, sau 10 jumate, eram nerabdatoare sa plec, stiam ca am liber sa fac ce vreau si sa vin acasa cand vreau pentru ca ai mei bunici credeau ca o sa stau in biserica pupand icoane toata noaptea alaturi de cadavrele alea umblatoare care se mai aflau pe acolo. Noi trei ne-am dus în schimb acolo, am cumparat fiecare cate 3 lumanari la un leu si le-am pomenit numele la toti vii si toti mortii în gând, trebuia sa ai grija acolo cum le pui, nu toate se potriveau în gaura aia.

Nu stiu cum am facut dar mi-am cam ars geaca putin la maneca.

- Pacatoasa esti Ali, imi spune Florin razand

- ha ha, ii spun eu ironica.

Ma uitam împrejur sa vad daca ma vazuse multa lume, nu era mai nimeni pe acolo si cine era chiar nu conta..

Afara din curtea bisericii era un tip cunoscut care s-a uitat la mine, banuiam cine e dar nu eram sigura. Oricum nu am bagat de seama, si noi 3 am trecut pe lângã El si alte persoane care mai erau cu el si ne-am dus la marketul de lângã blocul meu.

În timp ce noi ne plimbam plictisiti printre rafturi vad eu niste pachete cu lumanari.

- Ce cacat, astea sunt 4 lei vreo 60 bucati si noi am dat 1 leu pe una... Spun eu cam nemultumita.

- Lasa ca la anu stim ce sa facem. Imi spune Mada

Ne-am cumparat o sticla de suc, ciocolata, pufuleti si alte chestii de rontait, mergem noi la casa unde nu mai era decat o singura femeie si un barbat si ne spune ala ca daca mai ramaneam acolo un minut nu mai plecam pana a doua zi. Hmm

- Nu è o problema, imi desfaceam o ciocolata. Spune Florin amuzat dupa ce am iesit din market si am mers la o scara unde am stat si partea buna pe lângã faptul ca era frig de te cacai pe tine era ca aveai Wi-Fi.

Ne plictiseam deja, am decis sa mergem in satul de lângã oras, era si acolo o biserica. In drum am dat de un vechi amic, cu care nu mai vorbesc de ceva timp dar nu o sa scriu intamplarile pentru ca sunt prea evidente si nu as vrea sa le citeasca apropiatii.

Oricum totul are legatura cu 7 trandafiri iar in 3 ani rolurile se schimba constant.

Nu l-am privit, ma simteam nesigura si nu stiam ce sa fac..

In fine, am fost acolo, si ne-am intors inapoi in oras.

Primisem un sms cam ciudat de la o persoana neasteptata: "Heii, vrei sa ne vedem?"

Eu nu aveam numarul salvat dar stiam cine e.

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now