O noua sansa ratata

77 4 1
                                    

Chiar nu îmi mai pasa de Bogdan, era ultima persoana pe care as fi vrut s-o vad în momentul ala. Îl uram pentru tot raul pe care mi l a facut, imi dormeam sa arda ca sobolanii. Era oribil tot ce gandeam acum despre persoana pentru care mi-as fi vandut un rinichi sau ceva...

Ma certasem oarecum si cu Laur. Nu am mai vorbit o perioada. Am întâlnit persoane noi. Un baiat simpatic mai inalt ca mine care ma placea destul de mult, mi-a daruit într-o zi un buchet mare de trandafiri, eu nu stiam ce sa fac, nu mai voiam o relatie, stiam ca n-o sa mearga si am renuntat la ideea asta dupa o perioada.. Si am întâlnit altii si altii cu care la fel, nu mergea deloc. Durau mai mult reclamele de pe youtube. Am decis sa ma rezum doar la iesiri.. Nimic serios, am devenit rece, indiferenta, cu greu ma mai faci acum sa te iubesc daca n-ai profitat cand trebuia.

Am ramas prietena buna cu un baiat Cosmin, avusasem cu el o relatie scurta, plictisitoare, nici nu ma mira la cata indiferenta emanam. Relatia dintre noi mergea mai bine dupa ce am pus punct. Eram intr-o seara cu el acasa, ne uitam la un film, pe atunci el avea prietena, dar avea si o slabiciune pentru mine, uitasem cu totul de film, stateam amândoi îmbratisati, capul meu era asezat pe pieptul lui si aproape ca adormisem. A fost o seara frumoasa petrecuta alaturi de el, m-a rugat sa nu spun nimic ca sa nu afle gagicasa. Eu eram amuzata. Sta cu ea si iese cu mine, hmm...

Începusem sa vorbesc cu alti baieti si nu gaseam nimic sa mi placa sau sa fie de durata..

Dã play: http://youtu.be/krFRrn5h6vc (Nico- 100 de zile)

Eu eram plecata la Timisoara pe 1 Mai parca..de joi pana luni la o verisoara, in perioada aia simpatizam un baiat, Edi, care se comporta frumos cu mine, cred ca si el ma placea, nu era înalt, era dragut si tot asa, a terminat liceul de mult. Si el se incadra la categoria baietilor la care visam anul trecut sau acum doi ani. Mi-a propus sa iesim sa ne cunoastem mai bine, mi-a spus ca ii place de mine dar nu e sigur ca mai poate avea o relatie serioasa. Cea mai proasta vorba, "te plac dar nu putem fi impreuna."asta e!

Pana la urma tot am ajuns sa avem o relatie, si tot asa CA DE FIECARE DATA, TREBUIE IN PULA TA SA EXISTE O FOSTA GAGICA GELOASA SI OBSEDATA. Nu ne-a despartit, nici nu avea cum. Am fost prietena cu ea demult, de fapt am fost cu toate fostele gagici ale baietilor cu care am iesit, ciudat dar adevarat.. Îmi erau mai mult cunostinte decat prietene. Adica eu chiar gandeam cum de unii din ei au putut sa stea cu una care avea curu cat portbagajul unei masini. Eu vorbisem odata cu aia, a doua oara eram prea relaxata ca sa ii dau cu jet, stiam ca Edi nu a iubit-o, doar a vrut sa profite putin de ea. Practic nu avea ce sa se întâmple. Ea în toata povestea asta a vrut sa para o victima, a picat de proasta mereu si ea înca incearca sa se compare cu mine. Saracuta.

Eu cu Edi aveam o relatie frumoasa, il facusem sa se indragosteasca de mine, stiam asta, o fata simte cand este iubita asa cum simte si cand este mintita!

Deci atentie baieti, de multe ori cand va punem o întrebare noi stim deja raspunsul asa ca ar fi bine sa spuneti adevarul.

Aia deja era obsedata de relatia noastra, cand ne vedea de mana se facea toata rosie la fata si scotea aburi pe urechi si nas. Era amuzanta, mi se parea inutil si penibil ce face.. Nu vedeam rostul.

Începusem sa tin la Edi, era genul de baiat pe care vrei sa-l tii numai in brate, aveam o relatie minunata, nu pot sa scriu mai multe pentru ca s-ar regasi multe persoane pe aici, dar eu cu el ne-am despartit într-un final, devenise paranoic si gelos.. Chiar daca mie imi placea sa fie putin gelos in unele cazuri, dar Edi exagera mult.. Nu am mai vorbit, nu l-am mai cautat, probabil o sa ne mai intalnim într-o zi, dar o sa ii evit privirea..

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now