Gândurile.

37 1 1
                                    

Bogdan stia ca eu sunt un suflet cald, mereu am fost, dar m-am racit, dar nu si fata de el.

Stiam ca nu o sa ma uite niciodata, nu pentru ca m-a iubit el, ci pentru ca eu am fost prima care l-a iubit pe el cu adevarat! Restul acum sunt doar distractii, pentru amândoi. Dar oricum, cu tot raul pe care mi l-a facut si toate prostiile posibile, eu tot m-as întoarce la el.

Am îngropat doua veri în lacrimi si zâmbete, atatea dezamagiri, prietenii si persoane insuportabile.

Nu stiam ce sa aleg, cautam la toti cate ceva legat de Bogdan, unii nu aveau limita de nesimtire, pe cand Bogdan avea.

Multi au vrut sa isi incerce norocul cu mine dar nu au reusit.

Nu mai suportam sa nu mai vorbim, si am decis sa îl bag eu in seama.

Cu toate ca era ora 5 dimineata el mi-a raspuns, cred ca gagicasa ar fierbe de nervi sa stie asta. Dar oricum nu imi pasa de ea sau altcineva. Eu am fost prima în viata lui iar nimeni nu poate schimba asta. Stiam ca o sa isi faca timp mereu pentru mine acum.

Mereu m-am întrebat cum è o relatie dupa ce v-ati despartit si nu ati mai vorbit de vreun an. Oare s-a schimbat? Eu clar da, nu mai sunt geloasa, nu ma mai intereseaza ca vorbeste cu ELENA. Care chiar nu mai reprezinta o amenintare acum.

Blonda mi-a spus sa ma bag in seama cu el apoi sa iesim. Ca sa o oftic putin pe gagicasa aia urata, cu crengi!

Blonda e una din cele mai bune prietene ale mele. Ca sa te lamuresc.

În fine, cred ca gagicasa aia nici nu stie ca eu cu Bogdan am avut tangente sau ca am fost impreuna. Eu cum spuneam, am fost prietena cu toate intr-un timp, si cu asta la fel. Doar ca acum nu ne prea suportam, cand trece pe lângã mine cam ocoleste, ma rog, nu imi pasa, tot ce vreau acum e sa stie ca ce e al meu nu se atinge!

În iubire nimeni nu poseda pe nimeni, o persoana e cu adevarat a ta cand nu faci nimic sa o tii langa tine si ea ramane acolo mereu!

Roluri schimbateOù les histoires vivent. Découvrez maintenant