Partea 3

139 3 0
                                    

Mada, bine merci, o sun si imi spune ca Florin nu a venit sa se vada cu ea, avea telefonul inchis. În fine, ea a dormit la mine.

sa revenim.

Pe la început după ce m-am împăcat cu el, Elena imi zicea .. De fapt, stati .. E prea retardata convorbirea ca sa o scriu cum era, in fine

Ea - "Vrei sa vezi ca mă impac cu el ? Zi vrei ? Vrei ? gata , m-am împăcat cu Bogdan , si da !! Nu o sa mai lăsăm noi toți prostii sa se bage între noooooi !!! Hai pa ! "

cu toate ca tot ea mă bagase in seamă, dar de fapt eu radeam cu Bogdan in SMS.uri si o făcea pe ea proasta etc , ca aia încerca sa mă facă geloasa .. Bla bla bla ... Bine înțeles că am înjurat-o , am scris ce a zis doar ea .. E asa in mare parte. ne-am mai certat noi .asa .. Deci eram la școala , avem inspectie la matematica , si înainte mă enervasem pe Bogdan , nu știu din ce cauza , si îl intrebasem de nervi:

- " mai vrei sa fim împreuna ? "

- " nu tocmai .. "

Începusem sa plang, dar nu ma vazuse nimeni, doar colega mea care statea lângã mine, mi-a dat un servetel si se prinsase cum sta treaba, si de ce am lacrimi in ochi..

După asta , toti mă intrebau de el .. Etc .. Plangeam mai mereu si mă gândeam ca acele "te iubesc" din partea lui erau minciuni .. (da, mi a spus ca ma iubeste dar nu trebuie sa spuna asta daca nu simte!)

După o săptămână aud de la un vecin că s-a împacat cu târfa de Elena.

Era genu ala de tipa pe care daca o vezi ca se baga in seama cu prietenul tau iti vine sa ii sucesti gâtul, sa arunci cu benzina pe ea si sa ii dai foc!

Poate ca Bogdan nu isi aduce aminte cine e fiinta asta. Pai treaba sta în felul urmator, ea îl înselase pe Bogdan, de doua ori! Cu Andrei!!!!!! Deci va dati seama in ce situatie era. Si Bogdan înca voia sa mai faca parte din viata lui? Chhh

Pai, eu l-am avertizat, nu le-am dat pace in saptamana aia! I-am spus ca greseste, ca e ceva de scurta durata si probabil târfa aia o sa il insele iar, tot cu Andrei!!!!! Dupa o saptamana...

Mda. TIPIC !! El gresise si eu aveam dreptate ,, chiar îl inselase iar cu aceeași persoana , nu mă așteptam .. Dar mă rog , contează ca am avut dreptate, i-am scos ochii câteva zile si am început iar sa vorbim .. Într-o seara eu avem un botez si Bogdan se ducea la un party cu prietenii ..

Ma gandeam sa vad ce face Bogdan, daca vrea sa ne vedem, i-am dat un sms:

Eu" vrei sa ne vedem ? "

El " da ..,unde ești ? "

Eu" dar nu acum .. Mă duc la un bar de lângã blocul meu.."

El " pai eu sunt acolo deja :))) "

Mda , eu eram in taxi spre barul acela ..

Eram cu niște prieteni ..iesisem puțin afara sa vorbesc la telefon cu Mada sa ii dau raportul ..cand el iese din bar cu prietenii lui , pe care ii cunosteam si eu .. Ne salutam , bla bla bla ...si rămân doar eu cu Bogdan.

El " trebuie sa plec .. "

Eu " nu mă pupi... ?"

El " bine , dar sa nu profiti de asta ."

Eu " n..Mnoo .. Sigur "

vezi sa nu ..gandeam eu

Si mă luase in brațe ..

El " iti era dor .. ? "

Eu." Da .. "

El" acum chiar trebuie sa plec "

Îl sunase un prieten care ii spune "hai mă coaie odată!" (am inceput sa rad.)

Si plecase in club

Roluri schimbateDonde viven las historias. Descúbrelo ahora