Partea 10

82 3 0
                                    

Cam atât cu perspectiva lui Bogdan.

Lunile au trecut iar eu trebuia sa ma întorc în tara, dupa ce am ajuns Bogdan voia sa ne vedem..

Oricat de mare ar fi distanta si oricat de puternica ar fi durerea cand esti departe de persoana iubita, nimic nu se compara cu bucuria si fericirea pe care o simti cand ajungi sa iti strangi iubitul în brate dupa o perioada de timp.

Se vedea ca si lui îi era dor, aia a fost ultima data când ne-am mai întâlnit.. Nu mai era nimic la fel, eu simteam asta. Ne-am racit de tot amândoi si nu mai vorbeam asa des pana în momentul în care n-am facut-o deloc si am devenit iar niste straini.. straini cu atatea amintiri.. Dar era mai bine, se zice ca esti puternic atunci cand renunti la ceva ce iti face rau chiar daca e tot ce iti doresti. Asta am facut si eu, si am decis sa stau singura o perioada..

- Începutul clasei X-a -

Eram asa entuziasmata, dar si putin nefericita pentru ca nu mai erau cei de clasa 12.a

Aveam multi prieteni cu care ma întelegeam minunat si ne petreceam pauzele împreuna.

Erau baieti frumosi la care nu puteam sa cred ca am vreo sansa, ori ca aveau prietene ori ca nu eram pe placul lor, si era aiurea ca eu sa fiu prima care se baga in seama cu ei. Nu vedeam nici rostul, stiam ca era degeaba.

În fine, cu Bogdan doar ma salutam pe la scoala cand iesea de la ore si eu asteptam sa intru.. Era de dimineata, si el si Elena, pe care nu o suferea acum. Mhm, ciudat. Dar ma simtem mai bine, nu suportam gândul sa stiu ca are pe altcineva sau macar sa nu aflu eu în caz ca avea. Da, stiu ca e o prostie pentru ca nu mai aveam nicio treaba cu el dar e complicat..

Sâmbata:

Stateam întinsa pe pat cu telefonul în mana si aproape ca adormisem pana sa ma trezeasca un mesaj din chat.. Cand m-am uitat nu-mi venea sa cred, era unul din baietii care au terminat anul trecut clasa 12.a

Îl chema Laur, avea niste ochi asa frumosi si verzi, era bine facut, nu foarte înalt si avea si masina.

Ma întrebase ce fac, eu nu stiam ce sa zic, ma blocasem putin, cred ca i-am raspuns dupa vreo 5 minute, si am început sa vorbim. Ce fericita eram. Mada se mira cum de a lasat-o pe tipa cu care statea. Laur îmi ceruse numarul de telefon si peste vreo saptamana de vorbit ma chemase la o plimbare prin oras seara, eram cam speriata asa, dar nu aveam motive, parea un baiat în regula, ce se putea întâmpla la 1 noaptea eu el la o plimbare cu masina? Gandeam eu optimista.

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now