Rezumat

340 7 0
                                    

Ca orice alt adolescent, totul incepe in clasa9-a.

Cand te îndragostesti si uiti de tot, treci prin multe, in loc de iubire primesti dezamagire si crezi ca totul ia sfarsit intr-un punct.

Dar de fapt, pentru a scoate pe cineva din inima iti trebuie o alta persoana care sa te faca sa uiti de tot. Si cu toate astea, la fiecare esec iti amintesti de greselile primei iubiri si e imposibil de uitat.

Asa incepe si povestea mea, de cand eram in clasa 9.a un amic din clasa 11.a mi-a spus ca are un coleg care ma simpatiza. Era inalt, timid si nu avusese asa multe iubite. Eu am refuzat spunandu-i amicului meu ca nu, pentru ca aveam iubit.

Intre timp El se combinase cu una de clasa 8.a care era prea geloasa pentru varsta ei.

O chema Elena, pe el Bogdan. Pai ce sa zic, bateria telefonului meu a durat mai mult decat relatia lor!

Si eu cu Bogdan am început sa vorbim mai mult. Lui ii cam placea de mine, sau doar asta am crezut, nu stiam cum sa fac rost de numarul lui de telefon, ca sa mai avansam de la scris la vorbit.(ma dureau si degetele.:D) si mi-a venit ideea cu cele 20 sms-uri.

L-am întrebat daca le are, chiar daca nu aveam nevoie de ele si doar ce reincarcasem. a spus ca da, i-am dat numarul de telefon si uite asa am facut rost si de numarul lui Bogdan si de mesaje in plus. Gandeam eu amuzata.

Pai nu a durat mult pana sa ma intrebe daca vreau sa fim impreuna, la cat era de timid ma uimeste ca a avut tupeul asta.

Roluri schimbateWhere stories live. Discover now