AÇIKLAMA

15.9K 458 64
                                    

Beni Geceye Teslim Etme'nin Sevgili Okurları,

Tatil bitti ve döndüm. Yeni bölüm için uğraşmaktayım ve bitince yayımlayacağım. Ancek çok uzun zamandır beni çok ama çok rahatsız eden bir durum hakkında artık yorum yapma ve -affınıza sığınarak- bir uyarı yapma gereği duydum.

Bir haftalık yokluğum süresince gelen yorumlara baktım ve ne yazık ki sevinmek, heyecan duymak yerine gerçekten çok üzüldüm.

Ben son bölümün başına gayet net bir açıklama yapmıştım. Ne kadar süreyle burada olamaycağımı, yeni bölümün ne zaman gelebileceğini sırf sorumluluk duygum gereği açıklamıştım. Ancak hâlâ açıklamayı okuma zahmetine katlanmadan sadece talepte bulunan mesajlar bütün enerjimi söküp aldı:(

Cafede garsondan "Bir çay daha alayım, ben!" edasıyla "Yeni bölüm gelsin artııııkkkkkk" ya da ona bile gerek duymadan "yb" yazan değerli okurlarım, farkında mısınız bilmem ama ben bu öyküyü öncelikle kendi keyfim için yazıyorum. Kimsenin maaşlı çalışanı değilim, yazmak da görevim değil.

Her bölüm için en az bir gün uğraşıyorum. Karşılığında da - beni bilen bilir- kimseden takdir beklemiyorum. Bir günden bir güne kimseye "Bana yorum yazın, vote atın, öykümün reklamını yapın!" gibi taleplerim olmamıştır. Bunu kendime yakıştırmadığım gibi karşımdakine de hakaret sayarım. Kimseden tek beklentim olmadı. (Burada tanıyıp artık arkadaşım seviyesine gelen birkaç kişi hariç ki onlar da bunun sebebini bilir.)Kimseye sitem etmem, kimseden ricacı olmam.

Ancak farkında mısınız bilmiyorum ama yazdığım her bölüm için ben EMEK VERİYORUM. Çok mu zordur "yb gelsin!" emrini vermeden önce bir "Eline sağlık" demek. Çok mu zordur öykünün başındaki açıklamaya bir göz atıp beklemeyi bilmek?

Bugüne kadar (tam 47 bölüm boyunca) bu tür mesajlara dönüp de cevap vermişliğim, kimseyi terslemişliğim yoktur. Ama artık YETER! Bu defaki kendimi gerçekten APTAL hissetmememe neden oldu. Bundan böyle "Yb gelsin!" emri savuranlar, alacakları cevaplara da hazırlıklı olsun. ( Çoğunun emri verip cevaplara dikkat etmek zahmetine girmediğini bildiğim için gerekirse özelden yazacağım) Haaa, buna kırılıp incinip "Okumam ben de!" moduna giren olursa da çok açık ve net söylüyorum MEMNUN OLURUM!

Bu yazdıklarımdan hiç hak etmedikleri hâlde alınan çok sevgili ARKADAŞLARIM varsa onlardan tüm kalbimle özür diliyorum. Ama ARKADAŞIM dediklerimin hepsinin beni anladıklarını da çok iyi biliyorum. Sözün muhatabı sizler değilsiniz dostlarım. Tek tek cevaplamak yerine bu açıklamayı uygun gördüm. Beni anlayacağınızı umuyorum.

(Hâlâ "iyi de yb ne zamannnnnn?" diyen varsa ki- ne yazık ki- çoğu yazdıklarımı değil bu bölümü görür sadece onlara da bittiği zaman, yanıtını veriyorum!

BENİ Geceye TESLİM ETMEWhere stories live. Discover now