🎃 O K T Ó B E R 14. 🎃

1.4K 193 10
                                    

Amikor eldöntöttem, hogy önként belesétálok a fenevadak csapdájába, nem szó szerint értettem.

Most mégis itt voltam, körülvéve egy csapat vámpírral, akik csak arra vártak, hogy arrébb tegyek egy kis lépést, ki a varázskörből - amit magam köré húztam amikor felfigyeltem a veszélyre -, hogy biztosan lecsaphassanak rám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Most mégis itt voltam, körülvéve egy csapat vámpírral, akik csak arra vártak, hogy arrébb tegyek egy kis lépést, ki a varázskörből - amit magam köré húztam amikor felfigyeltem a veszélyre -, hogy biztosan lecsaphassanak rám. Voltam olyan idióta, hogy Hayden nélkül indultam meg a klánvezető, Maximus - vagy Teddy - Mowry keresésére vagy legalábbis akiről hittem, hogy a vezére lehet. A klán vezére és ugyanakkor kis híján rokonom is, mint ahogyan az kiderült Andrew meséjéből.

Négy vörös szemű, vicsorgó arc nézett vissza rám, ami olyan szinten megrémített, hogy visszasírtam azt a pillanatot, amikor Tom Skeele fegyvert fogott a homlokomra. Tudtam, az fájdalommentesebb halál lett volna, mint elevenen széttépve lenni egy csapat vérengző vámpírtól.

A klánban két lányt és két fiút véltem felfedezni, az egyikük még ismerős is volt számomra, Sarah Jones személyében, aki az évfolyamtársam volt. Ez a tény viszont egy cseppet sem számított, Saraht ugyanis nem igazán úgy tűnt, mintha nagyon érdekelné, hogy ismerjük egymást, ugyanúgy vicsorgott rám, akár a társai. Ők négyen tehát, Haydennel és Teddyvel karöltve voltak Mistburry Hill vámpírklánja. 

Elővettem a telefonomat és próbáltam gyorsan tárcsázni valakit, de voltam olyan szerencsétlen, hogy kiejtsem azt a kezemből, egyenesen a körön kívülre, s sajnos mielőtt felkaphattam volna, az egyik vámpírsrác gyorsabb volt nálam és elvette.

- Az az én tulajdonom! - próbáltam meg magabiztosnak hangzani, de a hangom sajnos megrengett, s így a négy vámpír szembenevetett.

- Csak volt a tiéd! - válaszolta a srác, majd nézegetni kezdte a telefonom adatait. - Oh, nocsak kivel beszélget a csapdába esett hercegnő! - mutogatta a többieknek, majd miután mindannyian végignézték, rám emelték a tekintetüket. 

- Szóval Hayden kis barátnője vagy, mi? - kérdezte az egyikük szemrehányóan, mire azonnal lefagytam. - Egy nagy kupac szánalom a srác, de ahogy látom te sem vagy több, megérdemlitek egymást! Mi is a neved, cica?

Ettől a megnevezéstől egy csapásra dühbe gurultam.

- Nem vagyok a cicád és a nevemhez pedig semmi közöd! - vetettem a szemére, de az a szemét Sarah beárult.

- Riley Addington a neve - mondta a többieknek. - Egy évfolyamba járunk, de nem kár érte, nem nagy szám a suliban! - legyintett, mintha én csak valami olcsó tárgy lennék, amit ki lehet hajítani a szemétbe.

- Már elnézést, de ne beszélj így rólam! - szóltam be ismét, mert nem vagyok képes tartani a számat.

Az egyik srác felnevetett.

- Nézzétek, hogy remegnek a lábai! Mindjárt összeesik, olyannyira berezelt!

Hevesen megráztam a fejemet.

Én, a szellem meg a vámpír //befejezett//Where stories live. Discover now