🎃 Prológus 🎃

3.4K 269 8
                                    

Száz évvel ezelőtt, azaz 1917. október 31.-én egy sötét árny szállta meg Mistburry Hill-t, amely fenyegetést, pusztulást és világvégét ígért nem csak a város lakóinak, hanem minden természetfelettinek, szerte a széles világon. Az akkori árnyat az ősöm, Mary Peach Mayweather legyőzte, arra kárhozva azt, hogy csupán százévente bukkanjon elő szunnyadó álmából.

Én, Riley Sabrina Addington, mint az Addington-vérvonal pontosan századik leszármazottja, azt a feladatot kaptam, hogy 2017. október 31.-én, azaz Halloween éjszakáján végezzek azzal a halált hozó árnnyal, amely ezen a napon éled majd fel újra, ismét megpróbálkozva gonosz tervével. Ám mivel csak alig néhány héttel a nagy nap előtt tudtam meg, hogy boszorkány vér csörgedezik az ereimben, illetve egyéb nem várt dolgok is az utamba álltak, nem lettem volna képes véghez vinni a prófécia szerinti sorsomat. 

Utamon két különös, nem hétköznapi barát segített, illetve még néhány egyéb érdekes figura, akikről soha nem gondoltam volna, hogy tényleg léteznek.

Riley Sabrina Addinton vagyok és ez az én történetem. Előre figyelmeztetlek, ha itt maradsz és végighallgatod, lehet, hogy átjár majd a borzongás néhányszor. No de semmi vész: szerencsére Halloween csak egyszer van egy évben! 🎃

Én, a szellem meg a vámpír //befejezett//Where stories live. Discover now