›› 07

2K 231 15
                                    


Навън вече бе започнало да става доста тъмно. Спряхме пред висока сграда. Джонсън слезе, отвори ми и взе торбите от багажника.

- След мен! - заяви той и тръгна напред.

Последвах го. Тази сграда беше като хотел. Вървях след него. Влязохме в асансьора. Сграда бе доста висока, разбира се не колкото фирмата им. Джонсън натисна 25-тия етаж, който беше и последен. Тези хора фетиш към високите етажи ли имаха?

На етажа имаше само една врата, която бе точно срещу асансьора. Имаше нещо като малко коридорче между вратата на асансьора и тази на апартамента. Момчето извади голям ключ от джоба си и отключи.

- Уау... - не се сдържах. Мястото беше уникално. Беше мезонет. Бе на два етажа, като първият и вторият етаж бяха свързани с красиво извита, стъклена стълба. Прозорецът беше същия като в офиса на господин Малик - заемаше цялата стена и гледката беше зашеметяваща.

- Госпожице, елате. - каза Джонсън, като се запъти към стълбите.


Щом вече бяхме на втория етаж той ме поведе към една от затворените стаи, на този етаж. Отвори вратата и пред мен се откри меко казано най - красивата стая, която някога съм виждала. Първото нещо, което забелязах, разбира се беше големия прозорец. На средата на стаята бе разположена голяма спалня, с бели чаршафи. Имаше и бяло кресло, със стъклена маса пред него. Имаше и голям телевизор, който се намираше на шкаф, срещу леглото. В стаята бе и огромен гардероб, който отново бе бял, но с черно бяха изрисувани различни детайли по него. Имаше още неща в стаята, които исках да огледам подробно, но Джонсън привлече вниманието ми, заговаряйки.


- Госпожице, елате да ви заведа в банята. Вземете си душ, а аз ще донеса куфара ви. След половин час ще дойдат гримьорите и господин Зейн няма да е доволен, ако не сте готова.


- Добре, разбира се.


Джонсън остави торбите в стаята, която явно бе моята и ме поведе към една от другите врати.

Банята също бе прекрасна. Всичко беше толкова луксозно.

Взех една от закачените на закачалки хавлии и влязох под душа, като преди това, разбира се, свалих дрехите си. Гледах да се изкъпя по - бързо. Щом излязох претичах боса към стаята където вече бе куфарът ми.

they made me his girlfriend. ➸ z.m. [спряна]Where stories live. Discover now