Italy

276 21 3
                                    

.*.*.*. В мислите на Мел .*.*.*.

*******30 юни*******

Най-сетне училището свърши, за мое щастие всичко мина по мед и масло. Изкарах си последните изпити с отличие и догодина ще взимам стипендия.

Е всички беше супер, но само в даскало. В личния ми живот беше доста голяма каша. С Алекс излизахме около 3 месеца, след което и двамата стигнахме до извода, че не сме един за друг и излизаме просто, защото няма с кого друг.

След раздалята ни не съм се срещала с друг, а и не мога тъй като осъзнах, че все още имам чувства към Майк, което никак не е добре. Не, защото той си има гадже, не, не е заради това. Та той си няма гадже. Вече.

А не съм ви разказала и за това. Ами то няма много за разказване по принцип. С една дума момичето се показва каква е след 2 седмица и си легна с някъв, който срещнала в бара. Естествено това е Майк и няма да позволи няква пикла да го върти на малкия си пръст и я заряза.

Е това е на кратко. Сега се намирам посредата на стаята си, която е затрупана от дрехи тъй като утре заминавам за Сардиния, Италия послучай безплатната екскурзия от фирмата на тате. Хах като си спомня какво стана на първата ми екскурзия, не знам какво да очаквам от тази. Надявам се да е доста забавна и разтоварваща.

Утре сутрин полета ни е в 7:30, което значи, че трябва да стана в 4:30. Супер. Е поне има една добра новина. Ще видя отново брат си и бандата - Гло, Дес, Из, Крис, Тим, Грег, Чаз и най-малко се надявам да видя Аманда, но всичко зависи от късмета ми. Но като знам какъв карък съм си...

Най-сетне оправих багажа си и мама ме извика на вечеря. Слязох, вечеряхме и отново се качих в стаята си. Изкъпах се и се тупнах на леглото, защото вече не можех да издържам, а и утре кой ще става в 4:30.

*******4:30аm*******

Тъпата аларма ме събуди.

Аз: Тииит-тииит-тииит да тииитнеш в на майка си...-дам ще оставя на вас да довършите.

Изключих я и станах, защото нямах време. Влязох в банята и извърших процедурите си. Излязох и облякох това:

 Излязох и облякох това:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The CampWhere stories live. Discover now