Защо го направи?!

538 40 7
                                    

.*.*.*. В мислите на Мел .*.*.*.

Мина една седмица от операцията ми. Ръката ми вече е в по-добро състояние. Но ми е все още трудничко да вдигам тежко. Нооо пък за това си имам моето момче. ДС правилно разбрахте с Майк сме вече заедно. След като ме изписаха, дори за да съм по точна, още докато ме изписваха умникът ми предложи, а аз нямаше как да не приема.

И така вече сме една седмица заедно. Между другото е много приятно да имаш гадже като Майк. Всяка сутрин ми носи закуска в леглото, ходим на разходки из плажа, подарява ми почти всеки ден по една роза, изслушва ме, грижи се за мен, дори прекалено ако мога да допълня. Явно Сашо е поговорил доста сериозно с него преди Майк да се наеме да ми предложи.

Въпреки че и аз не съм лесен характер. За да ме спечели човек трябва да бъде много, ама много търпелив. Аз съм костелив орех. Много малко хора биха се наели да бъдат приятели с такъв инат като мен, камоли да ми бъдат гадже. Ноооо явно има и смели. Хаха.

Е днес е 26.07.15. Един прекрасен и слънчев ден. Е много ясно бе нали си на Хаваите. Понякога много изтъпявам. Както и да е. Както вече ви споменах Майк всяка сутрин ми носи закуска в леглото. Не пропусна и тази сутрин. Вече закусвах когато ми дойде налудничевата идея, че искам да се науча да карам сърф. Предполагам Майк може да кара все пак не идва тук за първа година. Мислите ми бяха прекъснати от Майк, който влезе заедно с вратата в спалнята ми.

Аз: По-спокойно бе човек! За къде си се разбързал?!

М: Ъмм..за никъде...мисля-ох Глупи!

Аз: Хах знаеш ли точно ти ми трябваше!

М: Така ли слънчо! Защо искаш целувчица ли-започна да се приближава към мен с устни във формата на "кифла правеща си селфи" или по-точно "кокошо дупе".

Аз: Ам..ще пропусна-сложих ръката си пред лицето му и така той целуна дланта ми.-Просъо исках да отнесеш закуската ми. Наядох се.

М: А това ли е тя може и да почака. Аз имам по-добра идея за нас двамата и това легло-усмихна се перверзно.

Аз: Май мисля да пропусна и това. Някой друг път. Исках да те питам и нещо друго.

М: Казвай любов!-подкани ме и си легна върху корема ми.

Аз: Можеш ли да караш сърф?!-попитах го докато си играех с косата му.

М: Ммда защо питаш?!

The CampWhere stories live. Discover now