Chapter 14 - Revenge!

251 27 1
                                    

Chapter 14

Revenge!

          - Mai spune-mi încă o dată!, îl privi mirat Mika. Ce vrei să faci în acest moment?

          - Să-ți dăruiesc o noapte de neuitat!, zâmbii Hideo. Mergem la  heijing !, surâse Hideo afișând un zâmbet devastator de dulce.    

      - Heijing?, clipind încruntat Mika.   

        - Este un festival al cuplurilor!, răspunse Hideo trecându-și mâna prin părul negru al însoțitorului său. Este darul meu pentru tine și Kira.    

       Un neant de sentimente se revărsare în interiorul său, iar numele iubitului lui, îi produsese un moment de euforie. Hideo mai mult ca sigur înțelesese povestea de dragoste pe care o avea în acel moment, iar cuvintele nu mai erau necesare, fiind o conexiune care se simțea puternic.

          - Dacă totul este lămurit, aprinzânu-și o țigare Hideo. Tu și eu vom forma un ”cuplu fictiv” în acestă seară!, râse pervers.      

     - Oare nu am ceva de zis despre asta?, își puse din nou centrua Mika.      

     - Sincer, nu!, sarcastic Hideo făcându-i cu ochiul, apoi apăsă pe accelerație, în timp ce mașina se pierdu în dâra de praf pe care o ridică către văzduh în urma ei.  

          Pierduse o oră și jumătate pe drum, iar locul era de-a dreptul aglomerat, iar cu ușurință te putai pierde în mulțime. erau foarte multe cupluri, tineri care doreau să petreacă această seară împreună cu persoana iubită, fiind o seară perfectă în viața lor.    

       - Haide!, zise Hideo în timp ce-l apucă de mână trecându-și degetele printre ale lui Mika, care îl urmă surprins fără să poată scoate un cuvânt.        

   Un imbold de căldură i se risipii cu rapiditate în trupul său, iar strângerea suavă a mâinii lui Hideo îl făcu să înroșască. Nu mai pățise niciodată asta iar Kira era singurul care îi provoca  o astfel de reacție mirifică. Îl privii pe Hideo, care observându-i expresia feții se oprii în loc privind direct în ochii atât de albaștrii, încât și cerul ar fi îngețat în toată splendoarea sa.    

       - Ce este?, îl întrebă surâzând Hideo.    

       - Nimic!, bombănii Mika ferindu-și privirea de a lui.       

    - Kureijīkiddo (copil nebun)!, comic Hideo strângându-l în brațele.   

        - Poți să-mi da-i dumul te rog!, imploră Mika.   

        - În seara această ești numai al meu!, completă Hideo furându-i un sărut nevinovat.       

    - Fir-ar!, înjură pe înfundate Mika.          

Era complet nebun. Nu crezuse niciodată că va trăi o astfel de seară nebună; nu vroia să creadă că cele ce tocmai petrecute erau reale, nu! Îl privii surprins pe Hideo, care îl izbii cu răceala metalică din privirea lui atât de pătrunzătoare și ostilă. Pentru câteva secunde nu reuși să scoată un sunet, de parcă fiecare cuvânt refuza cu tot dinadinsul să iasă, lăsându-l fără o reacție pentru gestul necugetat făcut de Hideo.         

  - Cum ți-am spus Ai (iubire)!, îl reinformă Hideo. Ești numai al meu în această seară, care abia a început și presimt că va fii destul de nebună!, surâse.  

          - Nu-ți aparțin!, ripostă tăios Mika. Sunt oricum într-o relație, idiotule!, se repezi acesta.    

       - Nu pentru mult timp!, se îl strânse puternic de încheietura mâinii Hideo.    

I want you for me! [Boyxboy]  FINISHEDUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum