Chapter 6 - For you...for you love!

514 35 1
                                    

Chapter 6

For you...for you love!

- Încetează, te rog!, vocea lui se ridică peste cea a celuilalt tip. M-a săturat de toate tâmpenii le tale, ajunge!, trântii ușa în urma lui.

- Fir-ar!, înjură tânărul rămas în camera goală și lipsită acum de parfumul iubitului său.

Yutaka, se rezemă cu capul de perna moale de pe canapeaua din sufragerie și începu să privească tapetul alb de deasupra lui. Cu ce greșise oare?; Ce anime îl frământa pe Sasuke, atât de mult încât îl rspinse atunci când îi fură un sărut nevinovat!. Își trecu mâna pe sub cap și se rezemă de această, laăsând să-i curgă câteva lacrimi atât de cristaline și fierbinți. Era pentru a doua oară când plângea din cauza unor discuții pe care nu le înțelegea, și pe care le considera stupide.

Îți trecu mâna pe deasupra frunții și îți sterse ușor dâra de lacrimii care curgeau necontenit. Era răni; atât de răni, și-l durea să-l iubească astfel pe Sasuke. Se răcise odată cu începutul celui de-al doilea semestru, iar pentru a  patra oară era rănit de reacția lui rece și funebră. Sasuke era un tip înalt, subțire cu ochii de un verzui asemenea jadului, având un stil vestimentar tipic unui emo. Arata ca un vampir gothic, iar culoarea neagră îl prindea perfect, în comparație cu tenul sau alb.

Yutaka își trecu mâna pe sub pernă și lasă să i se reverse peste obrajii alte lacrimii stinghere. Îl durea destul de puternic în apul peptului, având o durere destul de fâșietoare, simțiind imediat cu mtotul se întunecă în jurul lui, iar o durere acută, îi străpunse tâmplele.

- Yutaka, idiotule!, strigă către el Sasuke îngrijorat.

Încercă să-l miște, dar nu avea nic-un efect. Îl ridică astfel încât să-l rezeme cu paul de pieptul lui, strângându-l puternic în brațe în timp ce tastă numarul ambulanței.  

- Aici urgențele, spuneți va rog!, i se adresă o voce feminină de la celăllat captă.

- Am nevoie de o ambulanță pe strada Yamato, la numărul 341, zise Sasuke. Vă rog, nu știu ce să-i fac, a leșinat și nu pot să-l trezesc, nu știu... , lăsând telefonul să-i cadă din mână.

- Domule!, reformula femeia. Sunte-ti acolo...

Ochii începură să-l înțepe, iar inima să-i bătea foarte puternic în piept. Fusese o prostie din parte lui să se certe cu Yutaka știind că este foarte bolnav. Nu crezuse că va ceda atât de repede, dar se înșelase. Îl cuprinse din nou în brațe și începu să plândă, strângându-l puternic la piept.

 - Să nu îndrăznești să  mă părăsești iudotul!, îl rugă Sasuke.  Nu pot trăii fărăr tine, nu vreau să-mi imaginez viața fără lumina ochilor tăi, Yuaatak!, strigă către iubitul să care îi zăcea în brațe inconștient.

- Ce sa întâmplat?, trântind ușa la perete Yasho.

- Nu răspunde și nu reacționează!, plângând Sasuke. Îl pierd Yasho, îl pierd!, privindu-l pe acesta cu ochii înlăcrimați.

- Calmează-te!, cerându-i Yasho. A mai făcut și înainte astfel de creize, dar va fii bine, ai încredre în mine!, prividu-l pe Yutaka. Întinde-l pe canapea!, îi ceru lui Sasuke.

- Ce vom face?, contună Sasuke.

- Îl vom face pe tâmpitul acesta să resprire din nou!, împreunându-și mâinile în dreptul toracelui. Ajută-mă!

Exercițul părea să de-a roade, iar Yutaka începu să tușească puterni, încercând să respre neregulat și des, aer. Sasuke îl cuprinse în brațele lui și îl sărută pe frunte. Nu-i venea să creadă că iubitul său trăia, iar lacrimile îl bufniră din nou, în timp cei cuprinse palmele lui Yutaka între ale lui.

- Îi mulțumesc!, privindu-l pe Yasho. Fără ajutorul tău, cred că-l pierdeam!, proptind capul de cel al partenerului său, îi șoptii încet la ureche. Te iubesc, să nu-mi mai faci asta niciodată!

- Dacă totul este în regulă?, zâmbii Yasho. Eu mă retrag... vorbim mai târziu despre prostia din capul tău Sasuke!, țintindu-l cu privirea sa rece.

- Bine!, răspunse indiferent acesta, în timp ce ușa se auzii trântindu-se puternic în urma lui.

- Ce s-a întâmplat?, dechise ochii în cele din urmă Yutaka.

- Ai avut o nouă criză!, comentă Sasuke. Unde ți-a fost minte!, surâse temător Sasuke.

- Nu știu, crede-mă!, trcând mâna prin părul său Yutaka. Cred că îmi era fircă să nu te pierd.

- Nu mă vei pierde!, contuină Sasuke. Te iubesc, idotule, și încă prea mult!

- De unde pot știi că nu mă minții?m întrebă Yutaka.

- Pentru că mereu fei fi tu, mereu va fii iubirea ta!, răspunse Sasuke zâmbind. Te vreau pe tine, și nimic mai mult, iubitul meu năzdrăvan!

I want you for me! [Boyxboy]  FINISHEDUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum