Chapter 9 - ...you're my rain

416 30 1
                                    

Chapter 9

...you're my rain

         

         

          Respirația caldă îi încălzera pieptul gol, iar brăbia sa se odihnea pe creștetul iubitului său, ce-i asculta bătăile inimii, ținându-l strâns în brațele sale, întinși pe patul moale.  Toshi își trecu degetele firav prin părul negru ca tăciunele al partenerului său ce dormea în îmbrățișarea lui, semănând atât de bine cu un înger căzut din înălâțimi. Aruncă o privire către ceasul de pe noptieră, cănstantând că este trecut cu mult de miezul nopții, iar afară se putea simții picăturile de ploaie ce se loveau de geamul cameri în care se aflau.

          Îl cunoscuse pe Yuji într-o excursie pe care o întreprinse cu trei ani  în urmă pe malul râului Shinano, pe timpul unei vacanțe împreună cu câțiva colegi din liceu. Cea care le făcuseră cuniștință fiind Kitsune,  o amică comună pe care o apreciau enorm, fiind foarte deschisă și înțelegătoare, și singura care îi sprijinea pe deplin. Primul an fusese destul de greu, corespondând mai mult prin e-mail-uri, iar iubirea lor se consuma deseori prin intemediul unui telefon fix, care ascundea multe lacrimi vărsate la gându-l că se vor despărți. Un ultim mesaj dat de Yuji, îl făcu pe Toshi să pornească înnebunit spre Aomori și să-l oprească din a părăsi Japonia pentru totdeauna. Primise o bursă de studii în Landra, iar asta le-ar fi distus pentru totdeauna relația, iar viața lor avea să se prăbușească complet, dar destăinuirea cuvântului „te iubesc” a adus o schimbare în povestea lor, aducându-i împreună.

 

          - Oprește-te!, îi ceru Toshi. Nu pot să te las să pleci, îl izbii cu privirea lui blândă. Nu vreau să trăiesc mai departe fără tine, pe dracu, chiar nu pot să-mi concep un viitor fără tine!, strigă.

          - Dar!?, susprins Yuji. Cum pot să sper la o relație, când tu ești mereu departe de mine, adică nu este drept pentru niciunul dintre noi?, privindu-l întrebător pe Toshi.

          - Nu știu cum vom face asta, dar nu te voi las să pleci din viața mea!, apucându-l de încheietura mâinii. Te iubesc, idiotule!, strângântu-l în brațele lui puternice.

          - Toshi!, un icnet de durere îi scăpă. Mă doare. dă-mi drumul!, îl rugă Yuji.

          Privirile lor se întâlnire, iar totul păli sub presiunea ce iscă din acuretețea momentului ce se derula sub ochii celor din jurul lor, care începuseră să șoptească între ei. Toshi îl trase puternic după el, iar ușa aeroportului se închise în urma lor, aducând începutul unei noi povești de iubire.  

          Îl sărută pe creștet pe partenerul său, apoi inspiră adânc aer în plămâni, continuând să asculte ploaia ce se lovea încontinuu de geamul ferestrei.  Trase pătura mai sus, apoi își trecu iarași degetele prin părul negru, mirosid parfumul shampon-ului  cel emana. un zâmbet i se sschiță în colțul gurii și își trecu mâna peste frunte, lăsând-o să zăbovească pentru câteava minte lungi, în timp ce ochii săi se afundară într-un somn adânc și liniștitor.

          - Cât este ceasul?, întrebă într-un tîrziu Yuji deschizând ochii săi de un verde jadic.

          - Se apropie de  01:35!, răspunse Toshi.

          - Hmmm!, gemu Yuji. Tu de când ești treaz?, privindu-l printr-un zâmbet splendind.

          - Nici nu am adormit ”watashi no tenshi” (îngerul meu), continuă Toshi. Am continuat să-ți veghez somnul, și chiar ești simpatic când dormi, începu să râdă.

          - Meiwaku (pacoste)!, râse Yuji. Ești mai nebun decât credeam!,  se ridică deasupra lui, rezemândure pe coate, jucându-se cu degetul pe piele iubitului său. Nu încetezi niciodată să mă șochezi!, îi aplică jucăuși un bobârnac în bărbie. Pentru astfel de momente și nu numai, te iubesc!

          - Și eu te iubesc!, îl rezemă cu spatele de pat Toshi, fiind acum deasupra lui, în timp ce buzele lui îi atingeau gâtul, cufundându-l într-un extaz înnebunitor. Lasă-mă să te conduc către un vis frumos la noapte!, surâse glumeț.  

          - Cu tine, oriunde nebunul meu pasional!, amuzat Yuji.

          Mâna lui coborâ suav către panaloni, mângâind încet falusul excitat, râvnind să guste prezența masculina a ființei cel înnebunea complet, să simtă acea savoare dulce-sărată a templui ce-i permitea să posede acea iubire nemuritoare, care izvoara din sufletul său pereche. Un geamăt de plăcere îl făcu să grabească ritmul actului intim, în timp ce limba lui se plimba jucăusă pe suprafața moale și delicată a organului sexual, ce se întării cu fiecare atingere.

          Sărută tandru zona pubiană, apoi urcă cu vârful limbii, explorând abdomenul bine conturat, și inspectând pipetul musculos, fiind acaparat de gura însetată a lui Yuji, care o căuta pe a lui. Yuji își trecu mâna prin părul moale al iubitului său, coborând delicat spre gât, apoi se rezemă cu degetele de spatele lui Toshi, dorind să nu-i de-a niciodată drumul. Un îndemn mimc îl făcu să-și desfacă picioarele primid în interiorul său prezența dominantă cel fixase cu blândețea perversă din cohii ei.  Un stimul dureros îl făcu să socată un geamăt de durere, să se agațe de trupul cel poseda, lăsându-l lipsit de orice urmă de putere, înnebunidu-l, contompindu-se cu temeritatea lui Toshi.

          - Nu, te rog!, imploră Yuji.

          - Te ador când ceri îndurare!, sadic  Toshi. Iubesc totul la tine, iar privirea ta mă cucerește cu fiecare clipă, însemni totul pentru mine, dragostea mea!, îi înăbuși cu un sărut, un nou icnet de durere.

          Mâinile lor se uniră într-o strângere puternic, iar focul arzător din inimile lor se comprimă printr-un sărut lugubru, lăsând să se înalțe în camera întunecată un parfum senzual și pasional, scăldat într-o simplă formulă chimică.  

          - Fii ploaia mea!, surâse Yuji.

          - Huh!, sarcastic Toshi.

          - Vreau să-mi promiți un lucru!, continuă Yuji. promite-mi că vom fii împreună pentru totdeauna, că nimeni și nimic nu ne va putea despărții, iar pentru orice supărare nu ne vom da bătuți, vom lupta pentru ceea ce este al nostru, primite-mi!, șoptindu-i la ureche.

          - Îi promit!, încuvință Toshi. Tu ești viața mea, rațiunea și drgostea mea negrăită, pentru tine ași lupta cu toți, iar dacă ar fi să regret ceva, acel lucru ar fii... că nu te-am cunoscut mai demult, iubirea mea!, îi fură ștrengar un sărut copilandru.  

          - Fă-mă al tău pentu vechie!, zise Yuji.

          - Ești al meu acum și pentru toată viața!, confirmă Toshi trăgând păruta deasuptra lor contemplându-se cu liniștea ce se așternuse în încăperea întunecată, luminată slab de razele lunii ce se ivea acum printre nori, pășind jucăușe prin fereasta camerei, alintând mozaicul micului covor ce zăcea stingher pe podeaua din lemn. 

I want you for me! [Boyxboy]  FINISHEDUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum