Chapter 7 - a kiss at midnight!

547 36 2
                                    

Chapter 7

a kiss at midnight!

Totul părea atât de nebunesc, privindu-l pe Kira în pragul ușii holobându-se direct în ochii săi albaștrii. Mika strânse pumnul dorind să-i aplice o lecție, dar își alungă repede imboldul nebunesc, continuând să-l studieze surprins. Părea destul de speriat, iar îngrijorare i se citea clar pe chipul său atât de blând, încât simții instrinctiv dorința de-al săruta, dar se opuse tentației.

- Ce cauți aici, idiotule?, întrebă  într-un târziu Mika încruntându-se. Știi ce oră e acum?, cotinuă pe același tot neutru.

- Nenorocitule!, se repezii Kira aplicâmndu-i un bobârnac în creștetul capului. Ce naibii te-a apucat?, subțiidu-și ochii nervos. Îmi trimiți acel mesaj deplasat din câte văd, și tot tu ești cel cu vorbitorul glonț!

- Ce naiba?!, confuz Mika. Despre ce mesaj vorbești?, continuând să-l privească pe iubitul său.

- Uite!, întinse mobilul Kira aratându-i mesajul macabru.

”Nu știu tu ce simți pentru mine, te iubesc enorm, însă nu mai pot continua să mă mint. Nu pot să mă mai încred în cuvintele tale Kira, nu acum când am aflat adevărul din spatele întâmplării cu Ichiro. Nu mă suna, pentru că nu voi răspunde; tot ce-și cer, este să-mi lași „timp” să mă gândesc,  dacă voi mai putea să continui această relație. Adio...!”

- De unde ai asta?, întrebă Mika.

- De pe telefonul tău!, iritat de comportamentul acestuia, Kira. Ce-a fost în capul tău; nu-ți mai pasă de loc de noi, de sentimentele mele, chiar atât de puțin contează totul în viața ta mizeră, răspunde-mi?, îl apucă de umeri zmucindu-l.

- Fir-ar!, înjură Mika aplicându-i un pumn în plină față.  Cum naiba poți crede că sunt în stare să-ți trimit un astfel de mesaj; și cel puțin, mobilul meu e pe birou!, privindu-l pe Kira care își ștergea propriul sângele, cu dosul palmei. Acum dau mesaje cu mintea, sau ce... cretinule?, înfuriat acesta.

Kira își mării ochii surprins  de reacția partenerului său, care continua să-și strângă pumnul furios, ucigându-l numai cu crivățul din privirea lui artică, ce îl atrăgea atât de mult și-i alina dorința pe care o nutrea pentru acel puști ștrengar și enervant câte-odată.  Întinse mână și-l trase puternic de pieprul lui, făcându-l să scoată un mic icnet de durere, sub strângerea puternică a mâinii iubitului său; ce-și rezemă acum bărbia de creștetul micului puști, din brațle sale.

- Spune-mi ceva?, rupse tăcerea Mika. Mă iubești într-atât de mult încât să vii până în camera mea din internat?, sărutându-l apăsat și lugubru.

- Pentru tine  ași face orice!, surâse Kira. Până și viața mea ași da-o, să te știu pe tine în siguranță!, îi răspunse sărutului iubitului său.

Mika îl apucă de cravată, trăgându-l jucăuși în camera sa scufundată în obscuritatea întunericului luminat de puterea salbă a veiozei de pe birou, sărutându-l din nou mult mai pasional, în timp ce ușa se trântii puternic în urma lor. Kira își trecu mâna pe sub maioul din in, îndepărtându-l și sărută ușor gâtul partenerului, făcând ca fiecare atingere a buzelor sale să-l ucidă, să-l aline într-o agonie inodoră și dominantă. Cu un imbold rapid, destituii  cărțile de pe micul birou din ștejar, evident destul de vechi ținând cont de vârsta universității; iar mâna lui Mika coborî încet spre cureaua pantalonilor negrei, care căzură lâsându-l să exploreze întregul falus întărit, după care tânje adesea în visele sale melancolice și ritmice, îmbătat de dragostea carnală, pe care numai Kira i-o putea oferii.  

- Se pare că ți-am lipsit!, surâse Kira trecând mâna peste fesele iubitului său. Chiar atât de mult mă dorești, nebunul meu!

- Nu te obișnui cu asta!, ripostă sadic Mika. Taci și sărută-mă!

Timpul se oprii în loc, pecetluind o idilă ce se consuma sub atingerea lină a iubirii ce se simțea puternic și pregnantă în atmosfera camerei,  cufundată în tăcerea întunericul plin cu atâtea povești de dragoste, ce șopteau necontenit revelarea unei dorințe stinghere. Kira își trecu lin vârful limbii peste pectorali, jucându-se pasional, iar oftatul înăbușit al ființei care îl iubea îl excita profund. Trecu de buric, unde zăbovise pentru câteva momente sărutându-l cu buzele lui calde și fine, apoi conboră mai jos spre zona pubiană,  cuprinzând în sărutarea lui mortală întrega masculinitate, momid cu atingerile limbii tentații agonice, ce-l făcură pe Mika suspine.

Mâna lui acapară acum întregul falus, repetând mici măsuri ritmice și exacte, asemenea argului unei vioară triste, producând o muzică tulbrătoare, care se răsfiră în fiecare colț din corpul lui Kira, ce începu să urce subtil spre gura însetată a iubitului său, care închise ochii lui artici, lăsându-se cuprins de cea mai rece iarnă din sufltul său copilandru. Picioarele lui fură desfăcute grijuliu, lăsând o apropiere caldă să se producă, urmată de o forțare dureroasă și caldă, care se transformă într-o plăcere nebunească și predominantă. Kira mângâie cu buzle sale gâtul iubitului sau, umezindu-l subit, în timp ce șoaptele lui de dragoste se pierdură în liniștea ce-i îmbrățișa necontenită.    

Se simți o acentuare a penetrării, iar Mika scoase un nou icnet de durere, acaparâd cu brațe sale trupul ce-i pricinuia acest extaz sălbatic și înnebunitor. Suspină din nou și se pierdu în reveriile de ropot mirific, contopindu-se cu ființa partenerului, alcătuind un singur suflet.

- Spune-mi?, intonă Kira. Spune-mi că mă iubești, îngerul meu!

- De ce-mi ceri asta?, răspunse dorinței acestuia. Te prețuiesc mai mult decât orice pe lume!, surâse naiv. Pentru tine sunt în stare să mă cert cu întreaga lume, pentru dragostea noastră, pentru ființa pe care o formăm, te iubesc... idiotule!

I want you for me! [Boyxboy]  FINISHEDWhere stories live. Discover now