Hoofdstuk 51

924 27 0
                                    

Lilly pov
"Lilly opstaan" "nog heel even mam" ik trek 't dekbed over m'n hoofd en kreun vermoeid, ik mis de vakantie nu al waarom gaat het zo snel voorbij. "Lilly" "jaja ik sta op" zuchtend sla ik het dekbed van me af en stap uit bed, loop naar de badkamer en doe m'n ochtend routine een snelle douche wat make up. Ik pak m'n spullen bij elkaar voor school en loop naar beneden, "Goeiemorgen lieverd" groet mam me vrolijk "morgen" ik plof op 'n stoel neer en smeer m'n brood voor school en stop het in m'n tas. "Moet je niet ontbijten?" "niet zoveel tijd" "oh oké" ik loop naar boven poets m'n tanden gauw loopt terug pak 'n appel van de schaal, geef mam een kus en vertrek richting school een nieuwe school nieuwe kansen en dat zonder Mia. Na een half uur fietsen kom ik op school zoek een plaats om m'n fiets neer te zetten, en loop dan de school in waar veel mensen door elkaar heen lopen en hun lokaal aan het zoeken zijn. Ik kijk om me heen opzoek naar de aula naar wat rond zoeken, en uiteindelijk vragen waar het is plof ik op een stoel neer in de aula. Ik kijk de aula rond die langzaam volraakt met eerste jaars leerlingen, we moesten ons hier melden voor de klassen indeling en natuurlijk het welkom's woordje van de directeur. Ik pak m'n telefoon erbij en ga naar app, ik heb een succes berichtjes van vrienden en app hun een succes berichtje terug. Ik glimlach als ik 'n appje van Viktor zie staan we hebben sinds kort contact met elkaar via app, en het is heel gezellig we hebben af en toe ook nog wel eens afgesproken in de vakantie.
Viktor Fischer
Heyy Lil heel veel succes vandaag!
Lilly de boer
Hey Vik, dankje zal wel lukken :)
Viktor's laatst gezien schiet op online en alsnel heb ik een berichtje terug,
Viktor Fischer
Beetje zin in? nieuwe school nieuwe vrienden Mia zat niet meer bij je op school toch?
Lilly de boer
Opzich wel, en nee helaas niet maar ik vind hier wel vrienden :)
Viktor Fischer
Ja daar ben ik van overtuigd je bent een leuke gezellig meid ;)
Lilly de boer
Dankje 😌 maar ik moet gaan de directeur gaan z'n speech houden *kuch* super !
Viktor Fischer
Haha succes 😘
Lilly de boer
Dankje 😘
Viktor Fischer
Bye bye
Lilly de boer
Ciao!
Ik leg m'n telefoon op tafel en luister naar de speech van de directeur. Als we na een half uur eindelijk aan de klassenindeling beginnen ga ik rechtop zitten, en wacht geduldig totdat ik m'n naam hoor "Lilly de Boer" ik sta op en pak m'n telefoon van tafel en tas van de grond. Ik loop naar voren waar al een groep met leerlingen stonden, ik voeg me erbij en stel me nogmaals netjes voor aan de docent die erbij staat. Als alle leerlingen ingedeeld zijn lopen alle klassen naar een lokaal, ik volg rustig de groep de trappen op naar de tweede verdieping. De docent opent een deur en iedereen loopt rustig naar binnen en zoekt een plekje, ik ga ergens in het midden van het lokaal zitten bij het raam en zet m'n tas op de lege stoel naast me. Aangezien iedereen al binnen is zal er niemand naast me komen zitten, dus kan ik relaxt zitten zonder commentaar van m'n buurman of buurvrouw. De docent stelt zich voor als meneer Walters en vertelt dat hij onze begeleider is dit jaar, we doen nog een voorstel rondje waarin iedereen wat algemene dingen over zichzelf vertelt. "Oké nu Lilly" zegt meneer Walters en leunt tegen z'n bureau aan, "nou ik ben Lilly de Boer ik ben 18 jaar ik woon in Amsterdam ik hou van voetbal en uitgaan met vrienden" "jij bent toch de dochter van de coach van Ajax?" ik kijk om naar achteren naar de persoon die het me vroeg. "Ja dat klopt" de jongen grijnst en knipoogt ik rol met m'n ogen en kijk weer naar voren, "goed Emily jou beurt" ik pak m'n telefoon en let veder niet echt meer op de personen die zich nog voorstellen.
Lilly de boer
Mia
Mia de Vries
Lilly
Lilly de boer
Hoe is je nieuwe klas?
Mia de Vries
Wel oké de jouwe?
Lilly de boer
Ook wel oké.
Mia de Vries
Tot hoelaat moet je?
Lilly de boer
Tot half 4 jij?
Mia de Vries
Half 2 😝
Lilly de boer
Geluk 😂 en Lars?
Mia de Vries
Geen idee nog niet gesproken
Lilly de boer
Jullie zitten toch op dezelfde school? of koos hij toch voor de school in Eindhoven?
Mia de Vries
Hij besloot naar Eindhoven te gaan :(
Lilly de boer
Ach meissie jullie kunnen elkaar in het weekend toch wel zien?
Mia de Vries
Jawel maar niet altijd door huiswerk straks hé
Lilly de boer
Ja hoelang moet je reizen? of is hij in het weekend gewoon thuis?
Mia de Vries
Met de trein zo'n uur en 19 minuten, en hij komt niet elk weekend terug vanwege school enzo.
Lilly de boer
Ik wist dat niet eens, waarom heeft hij niks gezegd tegen me..
Mia de Vries
Geen idee
Lilly de boer
Hoelang weet jij het al dan?
Mia de Vries
Sinds 1,5 week denk ik, maar ik moet gaan spreek je vanavond 😘
Lilly de boer
Succes! 😘
Mia de Vries
Dankje jij ook! ❤️
Lilly de boer
Dankje! ❤️
Mia gaat offline dus ik besluit maar even naar instagram te gaan, na een tijdje verveelt rond kijken op social media word er getikt op mn schouder. Ik kijk om en zie een meisje achter me mij vriendelijk aankijken, ze wijst naar voren dus ik kijk voor me waar meneer Walters me doordringend aankijkt. "Wil mevrouw de Boer ook even opletten" "ja meneer" ik leg m'n telefoon voor me op tafel neer en luister aandachtig naar meneer Walters, als na een half uur de bel gaat staat iedereen op en pakt hun spullen bij elkaar en verlaten het lokaal. Ik volg de massa naar buiten en kijk rond hoe moest ik ookalweer terug bij de aula komen? "zoek je de aula?" ik kijk om en zie het meisje dat net in de klas achter me zat. "ja" "zal ik het je laten zien ik ga er ook heen" "graag" we lopen naar de trap en lopen naar beneden, "niet lullig bedoelt maar uh hoe heette je ookalweer?" ze begint te lachen "ik heet Luna" ik glimlach wat ongemakkelijk "geeft niet hoor ik snap dat je telefoon leuker is dan het gepraat van Meneer Walters" "heeft hij veel belangrijks vertelt?" grinnik en volg Luna rustig de trap af. "Mwa hij heeft wat vertelt over het eerste jaar hoe het eruit ziet wat ze van ons verwachten en de 'regels' " "oh nou daar kom ik vast wel achter" "ja vast wel" glimlacht ze "hier is de aula" ze wijst naar een deur rechts van me "oh top bedankt" ik open de deur en laat Luna er als eerste doorheen lopen, "dus jou vader is de coach van Ajax?" we ploffen op twee legen stoelen neer aan een tafel ergens midden in de aula. "Jupp" "word je snel herkent?" "nee niet als ik mijn naam niet zeg" "was je populair op de middelbare door je vader?" "een beetje maar ik had m'n vaste groep vrienden en de andere liet ik gewoon links liggen" "slim" we pakken beide drinken uit onze tas en wat te eten, "dus jij bent ook de ex van een voetballer van Ajax?" "klopt" "waarom is het over?" vraagt ze nieuwsgierig "we vonden beide iemand anders leuker" ik neem een slok van m'n water "oh en je hebt nu dus met die 'ander' een relatie?" "nee we hebben veel contact maar geen relatie" "denk je dat dat nog komt?" "ik weet niet ergens hoop ik het wel" "is het ook 'n voetballer?" grinnikt ze ik knikt lachend "hoe heet hij?" "Viktor" "Viktor Fischer?" haar ogen worden groter ik knikt lachend door haar reactie.

Heyhey,
Sorry voor de late update maar ik wist even niet wat ik moest schrijven, en had het idee dat mijn vorige hoofdstuk niet zo leuk was als normaal klopt dat? ik hoop dat jullie de aankomende hoofdstukken leuker zullen vinden.

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now