Hoofdstuk 38

1.1K 25 0
                                    

Lilly pov
Na een gezellig avond brengt Daley me naar huis aangekomen geeft hij me een kus, "ik zie je snel weer" glimlacht hij ik knik stap uit en loop naar de voordeur die al is opgedaan door m'n moeder. "Was het leuk?" zegt ze vrolijk en laat me naar binnen lopen ik hang m'n jas op en schop m'n schoenen uit. "Leuk" glimlach ik en volg mam naar de woonkamer en plof naast pap op de bank, "Hey lieverd leuk gehad bij Daley" ik knik en kijk naar de tv waar het nieuw op is. "Moet je morgen vroeg beginnen?" vraagt mam die een kop thee voor me neer zet ik schud direct m'n hoofd, eindelijk mag ik eens uitslapen "nee ik begin pas half 12" "oké nou vergeet je wekker niet te zetten hé" grinnikt ze en gaat aan de andere kant langs pap zitten. "Zal ik doen" ik drink m'n thee leeg en besluit naar boven te gaan, neem snel een douche doe m'n avond routine en laat me op bed vallen. Sla de dekens over me heen en zet de wekker goed, ik draai me op m'n rug en staat naar het plafon. Het zit me toch niet lekker dat ik een warm gevoel kreet bij Viktor's knuffel, het voelde toch anders dan bij Mia of Lars maar het kan niet van verliefdheid zijn. Ik ben verliefd op Daley op niemand anders, misschien had ik het gewoon koud dan maken knuffels alles gewoon warm. Na lang piekeren over het warme gevoel val ik eindelijk inslaap, dromend over Daley maar ook Viktor waarom weet ik niet maar het geeft me toch een glimlach op m'n gezicht.
Volgende morgen
And I didn't wanna write a song
Cause I didn't want anyone thinking I still care
I don't but, you still hit my phone up
And baby I be movin' on
And I think you should be somethin'
I don't wanna hold back, maybe you should know that

My mama don't like you and she likes everyone
And I never like to admit that I was wrong
And I've been so caught up in my job, didn't see what's going on
But now I know, I'm better sleeping on my own

Ik sla op m'n wekker draai me om op m'n rug en wrijf in m'n ogen, het lijkt wel alsof ik maar een uur heb geslapen vannacht. En denk terug aan de droom die ik had voordat ik wakker schrok, en niet meer in slaap kwam en opnieuw begon piekeren over alles.
Droom:
"Lilly" "ja?" ik loop de keuken uit naar de woonkamer en zie Daley op de bank zitten, "wat is er?" "Kom gezellig bij me liggen" hij steekt z'n armen uit naar me en trekt me op de bank tegen hem aan. Ik nestel me glimlachend dichter tegen hem aan, en geniet van z'n armen om me heen en z'n warme adem in m'n nek. Waar hij kusjes in drukt ik sluit genietend m'n ogen, al snel hangt hij boven me en kijkt me diep in de ogen aan. Ik glimlach en trek hem dichter naar me toe en zoen hem weer, z'n handen glijden onder m'n shirt z'n ogen staren me aan vragend om toestemming. Ik trekt hem dichter tegen me aan zo laat ik hem weten dat het mag, hij begrijpt het direct en trekt m'n shirt uit en z'n ogen blijven hangen op m'n lichaam. Ik begin langzaam onzeker te worden hoe langer z'n ogen blijven hangen, hij maakt m'n broeksknoop los en trekt hem naar beneden, ik friemel aan de onderkant van z'n shirt en trekt hem over z'n hoofd en gooi hem naast de bank. Ik scan z'n bovenlichaam en glimlach als ik z'n gespierd borstkas zie, hij is echt goed gespierd voor z'n leeftijd daar kunnen veel jongens nog wat van leren. Z'n broek is ook al snel uit en dan liggen we alleen nog maar in ons ondergoed, ik vind het best eng het word m'n eerste keer maar Daley is de juiste jongen hiervoor. Daley gaat met z'n hand naar de bh sluiting en heeft hem algauw los, ik sla uit reflex m'n armen over m'n borsten als de bh op de grond valt. Daley pakt m'n armen vast en haalt ze langzaam van m'n borsten af, ik kijk blozend weg en voel z'n blik op me branden. "Je bent prachtig nergens om je voor te schamen" fluistert Daley bij m'n oor en drukt z'n lippen opnieuw op de mijne, ik glimlach tegen z'n lippen aan en alle onzekerheid glijd van me af en vol passie zoen ik hem terug. Wanneer z'n lippen van de mijne gaan open ik m'n ogen weer, en schrik direct ineens hangt Viktor boven in alleen z'n boxer z'n ogen kijken me liefdevol aan.
Einde droom
Na m'n ochtend routine en rustig ontbijten fiets ik vrolijk naar school, onderweg voegt Mia zich bij me en begint ze vrolijk te vertellen over een roddel dat de school rond gaat. Alleen komen de woorden niet binnen en blijf ik denken aan de droom van vannacht, waarom veranderde Daley ineens voor Viktor heeft- "Lilly luister je wel?" Ik schrik op uit m'n gedachte en stuur snel naar links omdat ik bijna de berm in fiets. "Uh ja sorry beetje moe" "je hebt kunnen uitslapen" "slecht geslapen" mompel ik "oh nou we hebben geschiedenis dus je kan bij slapen" ik knik en fiets achter haar de fietsenstalling binnen, we zetten de fiets op slot en lopen de school binnen naar de kluisjes. We stoppen onze jas in het kluisje en lopen de aula in, en ploffen bij wat andere uit de klas neer waaronder Lars die Mia uitgebreid begroet. Als ze klaar zijn met begroeten van elkaar, alsof ze al weken zonder elkaar zijn begint Mia een gesprek Simone. Als de bel gaat vertrekken we met z'n alle naar de les, ik leg m'n armen op de tafel en hoofd op m'n armen en sluit m'n ogen en val al snel weer in slaap.

Weer een hoofdstuk :)

En denken jullie dat haar droom een betekenis heeft, of was het gewoon een droom zonder enkele betekenis.

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now