Hoofdstuk 25

1.2K 30 1
                                    

Lilly pov

Ik word wakker van het irritante piep geluid van m'n wekker, met m'n hand tast ik naar de wekker en sla hem uit. Ik sta zuchtend op en pakt wat kleding bij elkaar, ga de badkamer in neem een snelle douche en ga naar beneden. "Goeiemorgen" zeggen pap en mam vrolijk en glimlachen naar me, ik glimlach klein terug en mompelt een goeiemorgen terug. Na een ontbijtje en lift van mam naar school vervolg ik m'n weg naar de kluisjes, wissel m'n jas voor de juiste boeken en sluit het kluisje. "Hey Lilly" zegt een vrolijk Lars en leunt tegen de klusjes aan, "Hey Lars" glimlach ik en sla m'n rugzak over m'n schouder, we lopen samen naar Natuurkunde en gaan achterin zitten. "Dus ik hoorde van je date" grijnst hij en gaat schuin op z'n stoel zitten, "Mia" mompel ik en grinnikt zachtjes "ik ga gewoon iets drinken met Daley that's all" "tuurlijk Lil" lacht hij en richt zich op de les als de leraar binnen komt. Mia schuift het 3de uur aan bij ons in de klas en zo gaat de dag sloom voorbij, als de laatste bel gaat wissel ik snel m'n spullen om voor m'n jas sluit m'n kluisje en loop met Mia en Lars naar buiten. "Hoelaat heb je afgesproken?" "Half 8" "nog 4 uurtjes te gaan" grinnikt Mia "dat is zo voorbij" zucht ik en haal m'n telefoon uit m'n zak, "ja klaar maken duurt vast even" lacht Lars "nou ik ben niet zo'n meiden popje hoor en omkleden is zo gedaan" "geen make up?" "nee Mia geen make up" "ah komop Lilly" "nee ik haat make up" "wat trek je eigenlijk aan?" mengt Lars zich in ons gesprek, aangezien hij weet dat Mia me anders gaat overtuigen of eigenlijk eerder dwingen. "Een wit jurkje met een groen jasje erover niet te tuttig eerder wat stoerder" *zie afbeelding*
"Ah leuk" glimlacht Lars "maak een foto als je hem aan hebt" grijnst hij Mia maakt een verontwaardigd geluidje, en geeft hem een tik tegen z'n schouder aangezien hij groter is dan haar. Lars slaat z'n arm om haar schouders "niks gaat boven jou liefje" zegt hij poeslief en drukt een kus op haar kruin Mia glimlacht verliefd, ik maak een vertederend geluidje en zucht zacht. "Ik wil er ook zo bij lopen" "nog 3 uur en 50 minuten Lil" lacht Mia met een knipoog, ik mompel iets en ontgrendel m'n telefoon en open whatsapp. "Wie komt je eigenlijk ophalen?" "Ik moet ff appen wie tijd heeft" "oh nou ik moet gaan dus kan niet met je wachten sorry" verontschuldigd Lars zich geeft Mia nog een kus en vertrekt dan, ik app mam of ze me kan halen maar krijg al snel een reactie dat ze niet kan. Ik zucht en app pap of hij toevallig even tijd heeft, "Lil ik moet eigenlijk ook gaan" zegt Mia na een tijdje stil naast elkaar gestaan te hebben. "geeft niet ik wacht op paps antwoord dus ga maar ik bel je vanavond nog wel" Mia knikt geeft me een knuffel en vertrekt richting huis, ik voel m'n telefoon trillen en open het appje van pap.
Pap: Hey schat ik kan niet weg hier kan mam je niet halen?
Ik: Nee had ik al een appje gestuurd ga wel lopen dan
Pap: ik weet wel iets wacht een klein kwartiertje en je hebt een lift X
Ik: uh oké thanks pap X
Ik stop m'n telefoon weg en ga op een bankje zitten op het schoolplein, als na een kwartiertje een auto stopt bij de poort en toetert sta ik op. Loop erheen en kijk door het raampje maar zie niks door het donkere glas, het raam gaat naar beneden en de persoon achter het stuur komt tevoorschijn "Hey Lilly" zegt de stem.

Wie zal er achter het stuur zitten? 😉

De dochter van... -VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu