Hoofdstuk 12

1.2K 36 2
                                    

Viktor pov

Na een tijdje staren naar Jill richt ik m'n blik op de jongens die voetballen, ik moet me bezig houden met voetbal dan vergeet ik haar. Ik kan/mag niks met der beginnen, ze is de dochter van m'n trainer dat is vreemd en mag niet. Ik sta op en loop naar de andere en doe een potje mee, ik voel Lilly's blik op me branden wat me een kriebelig gevoel in m'n buik geeft. Ja ik vind haar leuk en ja ik wil dolgraag iets met haar, maar ik het niet maken tegenover haar vader en hij zal het ook nooit goedkeuren. Dus waarom zou ik een kans proberen te maken, ik kan me beter concentreren op het voetballen dat bied me de meeste geluk voor de toekomst.

Lilly pov

Als ik me omdraai zie ik Viktor niet meer naast me zitten, ik draai m'n hoofd terug naar de voetballende jongens en zie hem mee doen. De glimlach rond m'n lippen word steeds groter als ik z'n bewegingen volg, hij is echt super knap ik schud gelijk de gedachte uit m'n hoofd. Ik moet hem uit m'n hoofd zetten het zal niks worden, pap zal er niet achterstaan en hij laat me toch wel achter voor een carrière in het buitenland. En wat moet hij ook met een schoolmeisje zoals ik, er lopen veel beter meisjes rond die z'n hart zullen stelen.

Viktor pov

Na een potje voetbal besluit iedereen alvast naar binnen te gaan, ik loop terug naar Lilly en plof naast haar neer "beviel je uitzicht" grijns ik Lilly kijkt blozend weg. "Prima" zegt ze zacht maar hard genoeg dat ik het kan horen, "zullen we naar binnen gaan we gaan zo toch eten en misschien wil je nog even naar je kamer" stel ik voor ze kijkt weer terug naar mij glimlacht en knikt. We staan beide op en lopen achter de andere aan naar binnen, boven zeggen we elkaar gedag en loop ik m'n kamer in die ik deel met Daley. Daley ligt chill op bed met z'n telefoon waar hij druk op aan 't typen is, "Hey verslaafde" lach ik en plof op m'n bed neer Daley kijkt even op en dan weer terug naar z'n telefoon en mompelt iets.

De dochter van... -VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu