Hoofdstuk 17

1.2K 33 0
                                    

Lilly pov

Na een vreselijk lange schooldag verlaat ik het lokaal van m'n laatste les, ik loop naar m'n kluisje en gooi m'n boeken erin en pak de juiste boeken voor huiswerk. Sluit m'n kluisje en loop naar buiten waar Lars en Mia op me zouden wachten, hun hadden samen Natuurkunde te wel ik Engels volgde. Helaas hebben hun meer vakken samen dan ik, en dat haat ik dus vreselijk aan ons rooster sinds de vakantie is het verandert. Omdat onze klas te groot en te druk waren wilde ze het splitsen, en natuurlijk moet ik met alle domme Barbie poppen in een klas. Ja ik heb wel wat mensen waarmee ik omga maar Lars en Mia moeten weer geluk hebben, en samen alle lessen hebben we hebben er nog maar een kleine 4 samen per week. "Hey" groet ik de twee lovebirds als ik de fietsen stalling in kom lopen, ze staan tegen de fiets van Lars aan te kussen. Oké ik vind ze leuk samen maar om ze direct te zien zoenen, het is even wennen maar ik gun ze alle geluk samen. Ze stoppen en glimlachen "Hey" zeggen ze vrolijk en pakken dan beide hun fiets vast, ik pak de mijne ook en we fietsen de stalling en schoolplein af. "Ga je nog naar je vader?" vraagt Mia nieuwsgierig "nee ik heb een date met m'n huiswerk" pruil ik Mia grinnikt en knikt, "ik ga met Lars mee dus we moeten afscheid nemen hier" zegt ze en stopt net als Lars ik stop ook en geef ze beide onhandig een knuffel. Ik zwaai nog even en fiets dan richting huis, aangekomen zet ik de fiets in de schuur en open de keukendeur. Pak een glas cola en een rol koekjes, en loop naar boven met m'n rugzak zet de rol koekjes en glas cola op het bureau. Ik haal m'n boeken uit de tas en leg ze klaar en plof op m'n bureaustoel neer, pak m'n telefoon en open whatsapp weer en zie wat berichten in de nieuwe groepsapp. Nieuwsgierig open ik dat chat en laat m'n ogen over de berichten glijden, het is niet zoveel speciaals maar toch wil ik weten wie wie is.
Lilly: hallo
***: Heeyy
Lilly: wie ben jij? En wat houd deze groep ik?
Davy: Lil serieus ? 😂
Lilly: Davy dude wat is dit?
Jasper: een groepsapp duh
Lilly: ja dat weet m'n neus ook wel Jap
***: Ik ben Daley
Lilly: Oh Hey Daley 👋🏻
***: 👋🏻😊
Lilly: Wie zitten hier allemaal in?
Lasse: Jasper, Davy, Joël, Daley, Donny, Amin, Anwar Mitchell, Viktor, Ricardo, Arek, Nick, Namaja, Mike, John, Riechedly, Yaya, Jairo, Kenny, Andre, Thulani, Diederik en Ik 😏
Lilly: oh oké
Davy: dude je had ook gewoon heel de selectie + Donny kunnen zeggen..
Lasse: had gekund 😉
Lilly: 😂👍🏻 ik zet iedereen erin als die gene z'n naam ff wil zeggen tegen me

Als iedereen z'n naam heeft gezegd na een groot aantal, en met wat hulp van de andere ik iedereen hun nummer heb opgeslagen zeg ik dat ik ga. Leg m'n telefoon weg en ga veder met m'n huiswerk, na een tijdje is het allemaal klaar en spaced m'n telefoon hem helemaal ik pak hem en open de groepsapp.

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now